Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

gal turite kokiu atsiliepimu apie clearskin professional priemones,nes noreciau isbandyti,bet nezinau,ar veiksmingos g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 04 11, 16:56)
gal turite kokiu atsiliepimu apie clearskin professional priemones,nes noreciau isbandyti,bet nezinau,ar veiksmingos g.gif
user posted image

Naudoju ir atsidžiaugti negaliu thumbup.gif .. Mano veido odą iš tų "problemiškiausių" amžini inkštirai, spuogai ir tt, o kai pradėjau naudot šią seriją, tai daug geriau veidas atrodo.. thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif .
Noriu paklaust :
1. kokiam odos tipui tinka naturals kremas su ramunėlėm ir aguonom?
2. kokiam odod tipui tinka avon care veido prausiklis su alaviju ir imbieru?
3. gal kuri bandėt naturals kūno losjoną su citrinom ir bazilikais. Ar labai intensyvus kvapas, ar švelnesnis?
4. kuo skiriasi naturals kūno losjonas su granatais ir mangais 158psl ir 159psl. Ar yra koks skirtumas, ar tik buteliuko dizainas naujas?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2011 04 04, 23:00)
Pas mane jau keleri metai kai perkamiausia preke galiuku serumas,visos merginos giria 4u.gif

Kalba eina apie šitą http://www.avon.lt/P...uctdetails.page ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 09, 22:10)
na man tas pats su avon lakais - lieka kažkokie burbuliukai, tai jau senokai nebeperku schmoll.gif

man patinka avon lakai, nei jokiu burbuliuku, nei jokiu dryziu nebuna schmoll.gif

dar labai noriu pagirti nauja skysta makiazo pagrinda su mineralais, labai graziai dengiasi, veidas naturaliai atrodo thumbup.gif puikus gaminys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2011 04 16, 16:30)
man patinka avon lakai, nei jokiu burbuliuku, nei jokiu dryziu nebuna schmoll.gif

dar labai noriu pagirti nauja skysta makiazo pagrinda su mineralais, labai graziai dengiasi, veidas naturaliai atrodo thumbup.gif puikus gaminys 4u.gif

Kokiam odos tipui skirtas jis?
Atsakyti
Sveiki,
Gal ne į temą, bet ieškau Avon platintojos Kaune, geriausia - Kalniečių raj. Rašykit į a. ž. Šis tas domina.
Ačiū.
Atsakyti
user posted image

Butent sita rinkinuka siuo metu turiu ir naudoju, kadangi pas mane oda linkusi uzsikimsti poromis, tai man jis nerealus, sveitiklis, saldo ir sveicia su grudeliais, paskui pasitepi ir tarsi dezinfekuoji, veida dregnomis servetelemis, o paksui veida nuramini losjonuku, man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.Turiu klausimą.Dariau vakar 6 kamp. užsakymą ir pagal jį turėjo išeiti dvi piniginės po 9,90 lt.Kai dariau,nerodė,kad nėra vienos prekės ir su ja turėjo gautis visa suma.O šiandien pažiūriu į sąskaitą,parašyta lūpų dažų laikinai nėra,o už tą vieną piniginę priskaičiavo 40 lt doh.gif Pirmą kartą su tuo susiduriu,neina kažkaip gražint?Nes klientė neims už tokią kainą.
Atsakyti
Sveikos, galiu pasiulyt isigyt avon kosmetikos su nuolaida is 6 kampanijos katalogo, galiu padaryti 15 proc nuolaidele 4u.gif darysiu uzsakyma rytoj, tai lauksiu visu norinciu sarasu i az 4u.gif As is Kauno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2011 04 11, 19:33)
Naudoju ir atsidžiaugti negaliu thumbup.gif .. Mano veido odą iš tų "problemiškiausių" amžini inkštirai, spuogai ir tt, o kai pradėjau naudot šią seriją, tai daug geriau veidas atrodo.. thumbup.gif

sveiki, as irgi naudoju sios linijos priemones, liuks jos:)mtinka man jos:) jau gal koki pora metuku nesiskiriu:) super:) tikrai rekomenduoju:)
Atsakyti
user posted image

Turiu prausikli ir krema/losjona.. Nu negaliu atsidziaukt! Perku jau antra karta, uztenka man sito rinkinuko laaaabai ilgam! O ir oda zymiai pagrazejo! Tik pagyros! wub.gif 4u.gif
Atsakyti