Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

nu tikrai, tas galiuku serumas tai pasaka wub.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos, prisijungiu ir as su klausimeliu, gal galite patarti ir padeti apsispresti)
Man reikia paakiu korektorio - koreguokli )) g.gif
Gal yra atsiliepimu.
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 06 balandžio 2011 - 19:32

i 
Platinančių Avon kosmetiką ieškom Skelbimų lentoj esančioj temoj.
Atsakyti
uzpildykute anketa prasau apie avon cosmetics, atliekamas tyrimas baigiamajam darbui.
aciu

http://www.e-######/...on-socprogramos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenok: 07 balandžio 2011 - 14:16
[quote=Lenok,2011 04 07, 15:08]
uzpildykute anketa prasau apie avon cosmetics, atliekamas tyrimas baigiamajam darbui.
aciu

http://manodrabuziai...t-kazkas-domisi
Atsakyti
Sakykit kokiam odos tipui šis skirtas? Kokį efektą jis suteikia?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kibuke @ 2011 03 25, 11:31)
O man kaip tik labai patinka  smile.gif  Nusilakuoju dviejais sluoksniais ir ant viršaus užtepu permatomu laku ir bent jau man tai atlaiko kokias geras 5 dienas, kartais net nusivalau, nes atsibosta.

o kai peršviečiamu laku nusilakuojate, blizgis juk lieka? tai su matiniu taip nepažaisi. g.gif man avon nagų lakai (kiek esu bandžiusi) oro burbuliukais nueina.. gundžiausi įsigyti matinį pilkos spalvos, bet prigąsdinot, nebesisakysiu..
Atsakyti
QUOTE(Kambodza @ 2011 04 09, 23:04)
o kai peršviečiamu laku nusilakuojate, blizgis juk lieka? tai su matiniu taip nepažaisi. g.gif    man avon  nagų lakai (kiek esu bandžiusi) oro burbuliukais nueina.. gundžiausi įsigyti matinį pilkos spalvos, bet prigąsdinot, nebesisakysiu..

na man tas pats su avon lakais - lieka kažkokie burbuliukai, tai jau senokai nebeperku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 09, 22:10)
na man tas pats su avon lakais - lieka kažkokie burbuliukai, tai jau senokai nebeperku schmoll.gif

kaina didelė, o kokybė prastoka.. g.gif + tiems nagų lakams tik tas, kad labai greit nudžiūna.. tas man patika.. smile.gif
Atsakyti
Kas naudojate clearskin maskavimo piestuka? Gal galit nuspasakoti jo atspalvi?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kambodza @ 2011 04 10, 13:27)
kaina didelė, o kokybė prastoka.. g.gif  + tiems nagų lakams tik tas, kad labai greit nudžiūna.. tas man patika.. smile.gif

bet greit nudžiūna tik tie 'speed dry', o visi kiti tai kažkoks nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
Na tie ,,speed dry" yra greit džiūstantys, na tas jaučiasi, bet greit apsilupa man jie, ryte nusilakuoji, o jau vakare vėl išnaujo reik lakuot... verysad.gif
Atsakyti