Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(kibuke @ 2011 03 25, 11:31)
O man kaip tik labai patinka  smile.gif  Nusilakuoju dviejais sluoksniais ir ant viršaus užtepu permatomu laku ir bent jau man tai atlaiko kokias geras 5 dienas, kartais net nusivalau, nes atsibosta.

Jau pastebėjau, kad lakai yra arba labai geri, arba labai blogi smile.gif Matyt, priklauso nuo pačio nago ir namų apyvokos darbų. Dar gal koks senas pasitaikė - tai ir netinka g.gif Aš naudoju, man patinka, visi labai gerai laikosi. Vis gi jau susidariau nuomonę, kad ne lakas, o nagas kažkaip skirtingai laiko tą laką. Prieš tepant reiktų patepti nagų lako nuėmikliu, tada geriau laikosi. Reikia bandyti skirtingas spalvas, nes ir nuo jų priklauso, kaip gula... Žodžiu, Aš jiems dedu pliusą, nes man tikrai gerai laiko thumbup.gif o kam netinka, siūlau pabandyti kitokias spalvas - visai iš kitos rūšies ir tepti nuėmėjo prieš tai. Gal pasiteisins... unsure.gif
Spalvą galima parinkti pagal paletes - konsultantai turėtų jas turėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edukas82: 25 kovo 2011 - 12:56
aš irgi prisidedu prie tų, kuriuos yra nusivylusios avono nagu lakais. turiu 5buteliukus (dynamo,sateen,pastel pink,grey cement, star)ir tikrai nepirksiu daugiau nei vieno. kai nusipirkau pirmuosius du nebuvau patenkinta, bet galvoju aj kiti gal geriau laikys. nu kur tau. kainuoja virš 9lt, o man taspats buk uz 2lt geriau laiko...
Atsakyti
O man avon nagų lakai patiko. Pakankamai ilgai išsilaiko, nesisluoksniuoja, nesitepa dryžiais.
Papildyta:
Norėčiau atsiliepimų apie drėkinamąjį savaiminio įdegio losjoną veidui ir kūnui (šviesaus - vidutinio atspalvio) ir apie veido pudrą su mineralais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 03 26, 22:47)
Norėčiau atsiliepimų apie ir apie veido pudrą su mineralais. 4u.gif

turiu veido pudrą su mineralais,aš patenkinta,nors neturiu su kuo palyginti,nes nesu birių turėjusi ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit kas nors man, kvailam dundukui, paaiškint kas per mėginėliai ar tai pavyzdžiai yra avon nagų lakų? Ten kas paprasčiausiai paletės ar kaip?
Iš anksto ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2011 03 29, 20:55)
Sveiki, gal galit kas nors man, kvailam dundukui, paaiškint kas per mėginėliai ar tai pavyzdžiai yra avon nagų lakų? Ten kas paprasčiausiai paletės ar kaip?
Iš anksto ačiū biggrin.gif

anksčiau kiek pamenu paletės būdavo g.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kuri žinote, kur galėčiau sužinoti, ar Norvegijoje platinama avon?
Klausiau koordinatorės, rašiau į Vilnių, bet nieko nežino, kažkaip net įdomiai, kad vilnius negali sužinot, arba pataikiau ant nekompetetingos darbuotojos. doh.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau krema nuo saules. Tepasi gerai susigeria, kvapas geras, bet jis matyt kazko turi panasaus i savaimini idegi, tai gavosi toks vaizdas, kad lyg prastai uzsitepiau savaiminio idegio krema tokia pageltus, lyg murzinai. doh.gif Kunui manau labai geras, bet veidui teks ieskotis kazko kito unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 30 kovo 2011 - 10:00
QUOTE(fairynlovely @ 2011 03 30, 10:00)
Siandien isbandziau krema nuo saules. Tepasi gerai susigeria, kvapas geras, bet jis matyt kazko turi panasaus i savaimini idegi, tai gavosi toks vaizdas, kad lyg prastai uzsitepiau savaiminio idegio krema tokia pageltus, lyg murzinai.  doh.gif  Kunui manau labai geras, bet veidui teks ieskotis kazko kito  unsure.gif
user posted image

Vis gi veidui šitas geriausia, matyt: http://www.avon.lt/P...ails.page?46755 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2011 03 30, 17:22)
Vis gi veidui šitas geriausia, matyt: http://www.avon.lt/P...ails.page?46755 g.gif

Tikriausiai lotuliukas.gif Kita karta zinosiu ^^
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 03 30, 09:15)
anksčiau kiek pamenu paletės būdavo  g.gif

as kazkada esu sakiusis seniai , neprisimenu tiksliai kaip buvo uzvadinta - ar pavyzdeliai ar kas , tai gavau toki kaip ant raktu pakabuko suvertus plastmasinius ale nago formos pagaliukus , ir jie visi vienodi , ideja galbut tame buvo kad pati juos nusilakuoji o tada rodai , nesamone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linckutis: 30 kovo 2011 - 20:26
QUOTE(emilijut @ 2011 03 30, 08:45)
sveikutes, gal kuri žinote, kur galėčiau sužinoti, ar Norvegijoje platinama avon?
Klausiau koordinatorės, rašiau į Vilnių, bet nieko nežino, kažkaip net įdomiai, kad vilnius negali sužinot, arba pataikiau ant nekompetetingos darbuotojos. doh.gif

Avon puslapio apacioje linkas yra "Avon Pasaulis" http://www.avoncompa...vonmarkets.html

ten visso salys surasytos, kuriose yra Avon. Ta kaip matau Norvegijos nera.
Atsakyti