Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(*ameja* @ 2011 03 16, 12:53)
sveikos, prisijungiu ir as prie jusu su klausimeliu, gal kuri zinot kaip atrodo tos rankines ir paskutinio puslapio? tokios pat kaip ir paveikslelyje? o tai svarstau vis, verta imt jas ar ne  g.gif

Tos rankines tai fainos. Tik dydi ziurekite pasimatuokite nes ant foto atrodo didesnes. Ciupinejau- atrodo tvirtos. Tik spalva nera balta kaip atrodyto, o tokia sviesiai zalsva/chaki. Mazdaug kaip merginos marskineliu. :-)
Atsakyti
QUOTE(nesute @ 2011 03 16, 20:08)
Tos rankines tai fainos. Tik dydi ziurekite pasimatuokite nes ant foto atrodo didesnes. Ciupinejau- atrodo tvirtos. Tik spalva nera balta kaip atrodyto, o tokia sviesiai zalsva/chaki. Mazdaug kaip merginos marskineliu. :-)

aciu 4u.gif dydi pagal sena rankine paziurejau, tai gan didele, manau tiks, tik vat keista del spalvos, kad kaip sakos zalsva ji, nes kataloge tai parasyta jog kremine..
o kokie butu atsiliepimai apie naujaji tusa, ta kur is kolekcijos tos auksines, cia jis kaip superfull skaitosi? ir tie blizguciai auksiniai matosi?
Atsakyti
Noriu atsiliepimų apie produktus ax.gif Visus radau kataloge, esančiame internetiniame Avon puslapyje smile.gif

18psl. Raminamasis makiažo pagrindas. Kaip dengiasi? Nepasidaro oranžinis?

43psl. Blizgesiai- tai putlinamieji? g.gif

44psl. Drėkinamasis makiažo pagrindas. Vėlgi kaip dengiasi, ar nepasidaro oranžinis?

45psl. Ar ten mineralinė pudra?

51psl. Kaip matiniai nagų lakai?

Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 03 19, 22:36)
Noriu atsiliepimų apie produktus ax.gif  Visus radau kataloge, esančiame internetiniame Avon puslapyje smile.gif

43psl. Blizgesiai- tai putlinamieji? g.gif

44psl. Drėkinamasis makiažo pagrindas. Vėlgi kaip dengiasi, ar nepasidaro oranžinis?

45psl. Ar ten mineralinė pudra?

18psl-turėjau man labai negražiai tepėsi blush2.gif

43psl. kažkada turėjau labai greit nusivalgė,pasirodė nevertas ax.gif

44psl. turiu esu labai patenkinta thumbup.gif

45psl. turiu labai patinka thumbup.gif esu šviesi ėmiau nude spalvą tai gavusi šsigandau,bet ant veido gražiai atrodo,neatrodo kaip su kauke schmoll.gif

51psl.neturiu,bet buvo komentarai,kad nieko nelaiko g.gif nors spalvos gražios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MoNaMi*: 20 kovo 2011 - 09:06
kokiu budu paziuret butu galima nauja katalogeli? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koop @ 2011 03 22, 15:51)
kokiu budu paziuret butu galima nauja katalogeli?  ax.gif

šiandien dar tikriausiai negalima schmoll.gif jei apie internetinį kalbant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koop @ 2011 03 22, 15:51)

Vakare jau bus Avon puslapyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Koop @ 2011 03 22, 16:51)

arba reikia paprasyti savo konsultantes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 03 19, 23:36)
Noriu atsiliepimų apie produktus ax.gif  Visus radau kataloge, esančiame internetiniame Avon puslapyje smile.gif

apie pagrindą, tai galiu pasakyt kad man tikrai orandžinio jokio atspalvio nepadarė,tepėsi lengvai, man patiko kai turėjau. smile.gif o dėl matiniu lakų, turiu pilką (grey cement), tai galiu pasakyt jog man net dienos neatlaiko, galiukai nutrupineja. blink.gif gal uztepus koki mat top coata ir islaikytu bent pora dienu. g.gif
Atsakyti
As Avon nagu lakais labai nusivylusi esu. Pirkau du kartus, bet spalva neatitinka kataloge nurodytu, vieno sepetelis buvo pasisiauses ir juo buvo neimanoma nusilakuoti nagu neapsiterliojant visu odeliu, o rozinio lako buteliuke plaukiojo kazkokios juodos drumzles. Iki vakaro kampuciai atsilupineja doh.gif Todel manau kainos gerokai ispustos, nes kokybe laku labai prasta schmoll.gif
Na pliusas vienintelis, kad lb greitai dziuvo bigsmile.gif
Atsakyti
Aš ir lakais nusivylus schmoll.gif Na dryžiais dengiasi, reikia kelių sluoksnių, o dar į burbuliukus sušoka... doh.gif Arba jei nesušoka tai nutrupa net puodelį plaunant... Nežinau, nusipirkau vakar Eurokos prie kasų Prestige laką su vitaminais (ten akcija dabar nes naujiena), tai ir lygiai dengia, ir spalva graži net su vienu sluoksniu, ir tepimas visai kitas... O ir kaina normali... Eisiu šnd dar kokią spalvą pasiimsiu, nes Avon gal ir gražios spalvos, nu bet neturiu laiko kasdien persilakuot, o ką jau kalbėt, kai "gražiai" atrodo rankos su apsilupinėjusiu laku doh.gif ir čia jau nepaaiškinsi, kad tik vakar vakare lakavai... Na aš jų nebepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
O man kaip tik labai patinka smile.gif Nusilakuoju dviejais sluoksniais ir ant viršaus užtepu permatomu laku ir bent jau man tai atlaiko kokias geras 5 dienas, kartais net nusivalau, nes atsibosta.
Atsakyti