Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(GreenLady @ 2011 03 10, 23:47)

Kai kuriuos kvepalus gamina tik sezonui. Kiek pastebejau tai dazniausiai vasaros sezonui buna kokie nors lengvi tokie kvepalai ir pasibaigus sezonui jie isimami is prekybos.

Na šie kvepalai nebuvo sezoniniai, nuolatiniai, kiek pamenu. Bet, suteikėte viltį, tikiuosi atsiras (gal po vasaros) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 03 05, 21:28)
o as jau gavau savo nenuplaunama balzama tokiam morkviniam ipakavime.tai nustebau,kad tokis maziukas  blush2.gif  isivaizdavau,kad bus tokio pacio dydzio kaip balzamas  blush2.gif  bet dar neisbandziau,tai nezinau kaip patiks.o kaip jis jums?

isbandziau ta kondicionieriu su lotosu,ir kazko nesupratau g.gif arba as jo per daug pritepiau,ar kazkas,bet as ji jauciau ant plauku doh.gif ir jokio efekto nepajutau blush2.gif nei man plaukai lengviau sukavosi,nei jie blizgejo,ka as ne taip dariau? g.gif ar jis isvis netinka mano plaukam?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 03 13, 10:05)
isbandziau ta kondicionieriu su lotosu,ir kazko nesupratau  g.gif  arba as jo per daug pritepiau,ar kazkas,bet as ji jauciau ant plauku  doh.gif  ir jokio efekto nepajutau  blush2.gif  nei man plaukai lengviau sukavosi,nei jie blizgejo,ka as ne taip dariau? g.gif  ar jis isvis netinka mano plaukam?

Pas mane pusilgi plaukai tai as jo vos vos lasuka i delna patrinu ir istepu palukus tik ne saknis. Ir sako jei jau lb siausias tai galima dat ir kai isdziuva vel ta pacia proedura pakartoti tik su sausais plaukais.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 03 13, 11:05)
isbandziau ta kondicionieriu su lotosu,ir kazko nesupratau  g.gif  arba as jo per daug pritepiau,ar kazkas,bet as ji jauciau ant plauku  doh.gif  ir jokio efekto nepajutau  blush2.gif  nei man plaukai lengviau sukavosi,nei jie blizgejo,ka as ne taip dariau? g.gif  ar jis isvis netinka mano plaukam?

Sitame puslapyje aprasyta kaip naudoti ta balzama prie vieno is filmuku
Atsakyti
Naujas,matinis lakas,man visai nepatinka schmoll.gif Spalvos gražios,bet kas iš to nusilakuoju,nk neveikiu,o kažkaip pusė nubyra schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas patars bigsmile.gif
Koks skystas makiazo pagrindas is AVON tiktu mano sausai odai? rolleyes.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2011 03 14, 18:11)
Merginos, gal kas patars  bigsmile.gif
Koks skystas makiazo pagrindas is AVON tiktu mano sausai odai?  rolleyes.gif
Aciu  4u.gif

siulyciau pabandyti drekinamaji mak. pagrinda "Ideal Shade" 4u.gif lb daug geru atsiliepimu girdejau, mano pacios sesute ji naudoja ir yra lb patenkinta thumbup.gif o jos oda tikrai lb sausa doh.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, kaip Avon kremai nuo saules? g.gif Arteja vasara reikia kazkoki isigyti veidui, nes nosis nusvyla jei tik nepatepu. Ar yra ju tarpe taip vadinamu "sunblock" ta prasme tokie kur neleidzia idegti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2011 03 14, 21:08)
Norejau paklausti, kaip Avon kremai nuo saules?   g.gif Arteja vasara reikia kazkoki isigyti veidui, nes nosis nusvyla jei tik nepatepu. Ar yra ju tarpe taip vadinamu "sunblock" ta prasme tokie kur neleidzia idegti?  lotuliukas.gif

Kiek esu naudojus kremu nuo saules, tiek avon, tiek kitu, visi budavo efektyvus, jei jau pasitepi, tai tikrai neperkepsi. Zinoma protingai naudojant tiek kremus, tiek saules vonias. smile.gif Jeigu kas kepinasi visa diena ir dar pamirsta pasitept krema po maudyniu, ar papildomai pasitept po kiek laiko, tai cia jau kitas klausimas.
O del neidegimo, tai ka as galiu pasakyt, jei jau tepdavausi kremais nuo saules, tai ir neidegdavau, jei nori paruduot, tai be kremu reikia degintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gudri Zylė: 15 kovo 2011 - 07:58
QUOTE(Sun_Rise @ 2011 03 14, 21:01)
siulyciau pabandyti drekinamaji mak. pagrinda "Ideal Shade" 4u.gif  lb daug geru atsiliepimu girdejau, mano pacios sesute ji naudoja ir yra lb patenkinta  thumbup.gif o jos oda tikrai lb sausa  doh.gif

turiu ir aš jį tikrai man jis labai patiko,prieš tai turėjau raminantį kažkokį nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2011 03 10, 20:26)
Gal kas turit atsiliepimų apie Superfull tušą? Vertas dėmesio?

man patiko, geras 4u.gif
QUOTE(delfiuka @ 2011 03 12, 19:52)
Ar yra jau bandžiusių tą 5 dienų programą plaukams?

va va ir man idomu galvoju uzsisakyt, nes plaukai tikrai sausi, butu idomu atsiliepima isgirst
Atsakyti
sveikos, prisijungiu ir as prie jusu su klausimeliu, gal kuri zinot kaip atrodo tos rankines ir paskutinio puslapio? tokios pat kaip ir paveikslelyje? o tai svarstau vis, verta imt jas ar ne g.gif
Atsakyti