Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(Edukas82 @ 2010 10 22, 12:51)
14 katalogas mirė... Tegyvuoja 15-tas...  bigsmile.gif  Nebėr jau 14 katalogo ir jis nebegalioja wink.gif

zinau,kad nebegalioja,bet norejau pasitikslinti kainas ax.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu 16 jei kas domina klauskit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 10 22, 12:56)
zinau,kad nebegalioja,bet norejau pasitikslinti kainas ax.gif

Tai čia parašykit, kas domina, sulauksit patikslinimo smile.gif
Atsakyti
Kur peržiūrėt sekančius katalogus?
Atsakyti
Man, asmeniškai, AVON nei viena turėta prekė netiko. Nei kremai, nei šampūnai, nei pudra. Labai nusivylus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 22, 14:11)
Man, asmeniškai, AVON nei viena turėta prekė netiko. Nei kremai, nei šampūnai, nei pudra. Labai nusivylus.  schmoll.gif

nu mat kaip skirtingai... Man tai labai patinka rolleyes.gif Dabar radau kremus nerealiai tinkancius veidui, tokios veido odos dar nesu turejus bigsmile.gif a nei spuogo, nei blizgejimo, nei serpetojimo ax.gif lygi grazi. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 10 22, 22:03)
nu mat kaip skirtingai... Man tai labai patinka  rolleyes.gif  Dabar radau kremus nerealiai tinkancius veidui, tokios veido odos dar nesu turejus  bigsmile.gif a nei spuogo, nei blizgejimo, nei serpetojimo  ax.gif lygi grazi.  cool.gif

Ir koks tas paslaptingas kremo pavadinimas? blush2.gif pas mane vis koks spuogelis apsigyvena ir blizga oda.. doh.gif
Atsakyti
Gal galite pasakyti į kokius kvepalus/kvapus panašūs šie kvepalai:
Avon ice sheers refresing(žalias), delicious(violetinis) ir luscious(geltonas)
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 10 22, 13:21)
Sveikos, turiu 16 jei kas domina klauskit. 4u.gif

Kiek 16 kainuos depiliacinis kremas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2010 10 23, 19:25)
Kiek 16 kainuos depiliacinis kremas? ax.gif

Depiliacinis kūno kremas jautriai odai - 12,90 LT
Atsakyti
Uzsakau prekes rytoj is 15 kampanijos. Dovanos bei nuolaidos. Nenusivilsit. Be to siunciu y kitus miestus. Rasykit y az.
Atsakyti
Kazkada labai labai senai, teko isbandyti Avon tai nepatiko (siaip mazai ka ir bandziau). Bet dabar vel pabandziau, galvoju gal patiks, plius dar sutaupysiu. Taigi nemazai nusipirkau, ko labai reikejo, ir likau labai nustebinta bigsmile.gif Jei rasiu nete foto produktu ka pirkau, tai pakomentuosiu smile.gif
Atsakyti