Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

man taip skaniai kvepejo AVON kremas Pur blanca!!!! bet cia buvo pries gerus 10 metu turbut...gaila,kad nebera jo
Atsakyti
o kaip su AVON kvepalu fl oz? niekur nerandu ant pakuociu, nors laikosi kvapas tikrai ne trumpai, bet visgi ydomu, kdl neraso blink.gif ar cia tik as tokia ziopla ir nerandu...?
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 03 10, 20:17)
o kaip su AVON kvepalu fl oz? niekur nerandu ant pakuociu, nors laikosi kvapas tikrai ne trumpai, bet visgi ydomu, kdl neraso blink.gif ar cia tik as tokia ziopla ir nerandu...?

FL. OZ. reiškia tūrį, o ne kvepalų koncentraciją, tad nėra prasmės rašyti ir ml, ir fl.oz.
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimų apie Superfull tušą? Vertas dėmesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreabtf: 10 kovo 2011 - 20:28
QUOTE(Wyga @ 2011 03 10, 16:29)
Sveiki, norėjau paklausti-kaip užsisakyti mėginėlius iš avono? Prisijungiu kaip konsultantė prie savo puslapio ir kur ieškoti mėginukų kodų ar ko dar reikia ten? Ačiū.

Nereikia eiti i jokius uzsakymo pateikimus wink.gif kai prisijungi pirmam puslapyje yra linkas i visokiu parsisiuntimu skyreli (atrodo Informaciniai leidiniai vadinasi). Ten kur nauju gaminiu aprasymai ir pan. Ten ir megineliai visad buna mirksiukas.gif

QUOTE(*Cerise @ 2011 03 10, 18:49)
Merginos,o kur dingo kvepalai MAKE ME WONDER?? blink.gif  Laukiau,kol manieji baigsis, kad užsisakyčiau šiuos.. Net keletą kartų praverčiau katalogą na ir nematau jų.. Negi viskas??

Kai kuriuos kvepalus gamina tik sezonui. Kiek pastebejau tai dazniausiai vasaros sezonui buna kokie nors lengvi tokie kvepalai ir pasibaigus sezonui jie isimami is prekybos.

As klausima irgi turiu smile.gif Gal bandet kasnors tuos matinius nagu lakus? Kokie atsiliepimai butu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2011 03 10, 23:47)

As klausima irgi turiu smile.gif Gal bandet kasnors tuos matinius nagu lakus? Kokie atsiliepimai butu? smile.gif

Matiniai tai čia tie nauji,kur atsirado 4 kamp?Jei taip,galėsiu ryt pakomentuoti,užsisakiau violetinę spalvą,kataloge labai gražiai atrodo ;D
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2011 03 10, 23:47)
Nereikia eiti i jokius uzsakymo pateikimus wink.gif kai prisijungi pirmam puslapyje yra linkas i visokiu parsisiuntimu skyreli (atrodo Informaciniai leidiniai vadinasi). Ten kur nauju gaminiu aprasymai ir pan. Ten ir megineliai visad buna  mirksiukas.gif
Kai kuriuos kvepalus gamina tik sezonui. Kiek pastebejau tai dazniausiai vasaros sezonui buna kokie nors lengvi tokie kvepalai ir pasibaigus sezonui jie isimami is prekybos.

as naudoju bond forever, nuo tada kai tik pasirode smile.gif man labai patinka, ir ligai laikosi smile.gif ju kvapas truputi astresnis negu pirmuju bond tongue.gif
Atsakyti
Turiu violetini matini spalva tai tikrai grazi dziuva greiciau nei tie paprasti bet del laikimo tai nekas treciad.nusilakavau vakar jau galiukai be spalvos nu nebent nieko nedirbi tai tada ilgiau laikytu bet seip man patinka. Dedu pliusa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2011 03 10, 22:47)

QUOTE(Mili04 @ 2011 03 11, 13:36)
Turiu violetini matini spalva tai tikrai grazi dziuva greiciau nei tie paprasti bet del laikimo tai nekas treciad.nusilakavau vakar jau galiukai be spalvos nu nebent nieko nedirbi tai tada ilgiau laikytu bet seip man patinka. Dedu pliusa thumbup.gif

Aš turiu tą ružavą. Matinis tai tikrai matinis, nors užlakavus lyg ir blizga, bet kai nudžiūna - blizgesio jokio nelieka. Džiūna tikrai greit, man ir lakavosi labai lengvai, lygiai. Bet laikytis tai tikrai nesilaiko. Kiti lakai iki savaotės atlaiko, nors ir dirbu, ir indus plaunu ir tt, bet šis lakas tuo požiūriu nuvylė verysad.gif , net paros neatlaikė... Nebent kokio bespalvio lako ant viršaus užlakavus...
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2011 03 10, 21:26)
Gal kas turit atsiliepimų apie Superfull tušą? Vertas dėmesio?

tusas superful neblogas,esu isbandzius,bet verciau rinktis super shok.daug daug geresnis.sepetelis storas.super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2011 03 11, 14:36)

QUOTE(Šmukštukė @ 2011 03 11, 19:30)
Aš turiu tą ružavą. Matinis tai tikrai matinis, nors užlakavus lyg ir blizga, bet kai nudžiūna - blizgesio jokio nelieka. Džiūna tikrai greit, man ir lakavosi labai lengvai, lygiai. Bet laikytis tai tikrai nesilaiko. Kiti lakai iki savaotės atlaiko, nors ir dirbu, ir indus plaunu ir tt, bet šis lakas tuo požiūriu nuvylė  verysad.gif , net paros neatlaikė...  Nebent kokio bespalvio lako ant viršaus užlakavus...

Tai va as irgi pagalvojau, kad gan idomi situacija gauansi. Juk siaip kai darai manikiura tai dedi lako pagrinda, tada paties lako du sluoksnius ir tada ant virsaus dar skaidru sluoksni virsutini. tai jei tokiu principu ir ta matini dazyti tai jis jau nebe matinis gaunasi smile.gif
Atsakyti
Ar yra jau bandžiusių tą 5 dienų programą plaukams?
Atsakyti