Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(Laura81r @ 2011 03 05, 22:28)
o as jau gavau savo nenuplaunama balzama tokiam morkviniam ipakavime.tai nustebau,kad tokis maziukas  blush2.gif  isivaizdavau,kad bus tokio pacio dydzio kaip balzamas  blush2.gif  bet dar neisbandziau,tai nezinau kaip patiks.o kaip jis jums?

Man nerealus,tik gaila kad mažas.Plaukai labai paklusnūs po jo.Galiu pasidaryt bet kokią šukuoseną thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti patarimo smile.gif Gal kuri nors iš jūsų yra turėjusi avon lūpdažį "sun kissed ginger" arba avon lūpų dažų paletę (8 spalvos, su dvipusiu teptuku) ir galėtų ką nors apie juos pasakyti? 4u.gif Nežinau kurį iš jų išsirinkti rolleyes.gif Ai, ir dar norėjau paklausti, ar toj lūpų dažų paletei visus spalvos su blizgučiais, ar yra ir be jų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dejmy @ 2011 03 08, 18:50)
Sveikos, norėjau paklausti patarimo smile.gif Gal kuri nors iš jūsų yra turėjusi avon lūpdažį "sun kissed ginger" arba avon lūpų dažų paletę (8 spalvos, su dvipusiu teptuku) ir galėtų ką nors apie juos pasakyti? 4u.gif  Nežinau kurį iš jų išsirinkti rolleyes.gif  Ai, ir dar norėjau paklausti, ar toj lūpų dažų paletei visus spalvos su blizgučiais, ar yra ir be jų? bigsmile.gif

Turiu aš tą paletę, jeigu apie tą pačią šnekam..bet nusivyliau ja, nes spalvos gal ir gražios, bet didžiausia bėda, kad visiškai nesilaiko ant lūpų, o ir labai prastai dengiasi tokiais drūžiais ir subėga į juosteles:oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 08 kovo 2011 - 18:25
QUOTE(*Dejmy @ 2011 03 08, 19:50)
Sveikos, norėjau paklausti patarimo smile.gif Gal kuri nors iš jūsų yra turėjusi avon lūpdažį "sun kissed ginger"

Turiu si lupdazi, bet didesnio nesusipratimo neesu isigyjus, spalva visiskai ne tokia, nei kataloge (tokia oranziniai neonine rozine), sausina lupas doh.gif
Atsakyti
Gal kuri iš jūsų bandėt 3 kataloge clearskin proffesional thermal mask - šildančią kaukę? Skaičiau susaičių forume, kad superiškai juodus taškelius naikina. Ne visus aišku, bet bent jau matosi rezultatas bigsmile.gif

4 kataloge jos nėra, bet 5 vėl grįš, tai va įdomu ar verta jos laukti bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu, tikrai geri 4u.gif isvis man si kompanija patinka ir kaina prieinama, mano megstamiausias produktas Lupu blizgis VESI LUPYTE ir spalva PINK PUCKER, nerealus thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(miyako @ 2011 03 03, 13:02)
gavau dovanu seselius user posted image

gal kas turi,ir papasakotu atsiliepimus?
pati seselius retai naudoju,tai galvoju,bandyt ar nebandyt ir perdovanot...

Turiu seselius ta prasme smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti-kaip užsisakyti mėginėlius iš avono? Prisijungiu kaip konsultantė prie savo puslapio ir kur ieškoti mėginukų kodų ar ko dar reikia ten? Ačiū.
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimų apie Superfull tušą?
Atsakyti
QUOTE(Wyga @ 2011 03 10, 15:29)
Sveiki, norėjau paklausti-kaip užsisakyti mėginėlius iš avono? Prisijungiu kaip konsultantė prie savo puslapio ir kur ieškoti mėginukų kodų ar ko dar reikia ten? Ačiū.

eini į užsakymo lapą ir gale užsakymo berods išmeta mėginėlių lapus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyga @ 2011 03 10, 15:29)

Vienų mėginėlių jums neverta sakytis, daug kainuos pristatymas. O rasti galima įėjus į :"pateikti užsakymą" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 03 09, 21:46)
Turiu, tikrai geri  4u.gif  isvis man si kompanija patinka ir kaina prieinama, mano megstamiausias produktas Lupu blizgis VESI LUPYTE ir spalva PINK PUCKER, nerealus  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Turiu seselius ta prasme smile.gif

na tada drasiai galesiu pabandyti naudojime 4u.gif nes vis dezutej laikiau juos, net nelieciau wink.gif
Atsakyti
Merginos,o kur dingo kvepalai MAKE ME WONDER?? blink.gif Laukiau,kol manieji baigsis, kad užsisakyčiau šiuos.. Net keletą kartų praverčiau katalogą na ir nematau jų.. Negi viskas??
Atsakyti