Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(tura @ 2011 03 02, 16:34)
Niekad neturėjau Avon tušo. Kažin kuris geriausias g.gif reikia, kad patankintų ir pailgintų ir visa kita

TIK spectra lash thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 01, 18:53)
nerodo paveiksliuko  schmoll.gif
turiukažkokią,bet nemoku aš ja naudotis  g.gif  blush2.gif

nesigavo čia kažkas. ;D na ta ''fresh aloe cuticle gel''. Ji tokia žalia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vestu_: 02 kovo 2011 - 20:13
QUOTE(tura @ 2011 03 02, 16:34)
Niekad neturėjau Avon tušo. Kažin kuris geriausias g.gif reikia, kad patankintų ir pailgintų ir visa kita

man labiausiai patinka supershock. turiu jau trečią thumbup.gif
Atsakyti
gavau dovanu seselius user posted image

gal kas turi,ir papasakotu atsiliepimus?
pati seselius retai naudoju,tai galvoju,bandyt ar nebandyt ir perdovanot...
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 03 03, 12:02)
gavau dovanu seselius

šiandien tokius pasiimsiu,susigundžiau žiūrėsiu kaip jie bus?
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 03, 13:25)
šiandien tokius pasiimsiu,susigundžiau žiūrėsiu kaip jie bus?

spalvytes tai labai grazios wink.gif bet nesu as linkusi darytis visokius smokey eyes (man atrodo,kad mane labai sendina)..tai nezinau net,kaip juos naudosiu.gal kampuciuose wink.gif

bet spalvom tikrai dziaugiausi, biski bordine pirstu patryniau. ir padejau i sali.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miyako: 03 kovo 2011 - 12:28
QUOTE(miyako @ 2011 03 03, 12:28)
spalvytes tai labai grazios wink.gif bet nesu as linkusi darytis visokius smokey eyes (man atrodo,kad mane labai sendina)..tai nezinau net,kaip juos naudosiu.gal kampuciuose wink.gif

bet spalvom tikrai dziaugiausi, biski bordine pirstu patryniau. ir padejau i sali.....

bet mano lyg spalvos bus pilkos g.gif nebepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 03 03, 12:02)

man patiko,pasirodo ir maniškių spalvos tokios,net pamiršau ko laukiau lotuliukas.gif blush2.gif
aš neryškiai dariausi tai thumbup.gif
Atsakyti
Mane domina kvepalai Slip into... Ar kuri nors turit juos? Kaip su laikymusi??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2011 03 02, 17:34)

Nežinau kaip kitoms,bet kiek esu tušų išbandžius tai man tas su vibruojančiu šepetėliu kolkas geriausias Sonic Boost thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, gal galit kuri papasakoti, kaip reikia amsazuotis su avon keramikiniais masazuokliais? smile.gif turiu, bet guli nenaudojami.. smile.gif nes nelabai zinau kaip ir kas ten veikia.. smile.gif
Atsakyti
o as jau gavau savo nenuplaunama balzama tokiam morkviniam ipakavime.tai nustebau,kad tokis maziukas blush2.gif isivaizdavau,kad bus tokio pacio dydzio kaip balzamas blush2.gif bet dar neisbandziau,tai nezinau kaip patiks.o kaip jis jums?
Atsakyti