Žalia žele nagams :
My Webpage
Kokios nuomones apie sita daikciuka?ar gerai drekinga naga, odelę, ar gal šeip duoda koki rezultata? (:
QUOTE(vestu_ @ 2011 03 01, 17:01)
Žalia žele nagams :
My Webpage
Kokios nuomones apie sita daikciuka?ar gerai drekinga naga, odelę, ar gal šeip duoda koki rezultata? (:
My Webpage
nerodo paveiksliuko
turiukažkokią,bet nemoku aš ja naudotis
Sveikos
Gal galit pasakyti,kokia Avon papuošalų kokybė?Patiko "Beatrice" rinkinukas,bet bijau,kad nusigrandys tos spalvos Visad nešioju tik sidabrinius papuošalus,bižuterijos nemėgstu vien todėl,kad nusigrando
Gal galit pasakyti,kokia Avon papuošalų kokybė?Patiko "Beatrice" rinkinukas,bet bijau,kad nusigrandys tos spalvos Visad nešioju tik sidabrinius papuošalus,bižuterijos nemėgstu vien todėl,kad nusigrando
QUOTE(indreabtf @ 2011 02 28, 20:51)
Nea, naujausiame nėra
nei ketvirtam, nei penktam kataloge ...
QUOTE(Šmukštukė @ 2011 03 01, 23:46)
Ot kaip gaila ir nebespėjau jau užsisakyt..Mano konsultantė vis sakė sakė darys užsakymą, o vakar pranešė, kad nebe..O taip norėjos to pakabuko
QUOTE(Šmukštukė @ 2011 03 01, 22:46)
Kaip suprantu,tai jūs turite ir dar kitos kampanijos žurnaliuką. Gal galit pasakyti,ar 5 kampanijoj bus "Beatrice" papuošalai ir kokia kaina?
QUOTE(lady_m @ 2011 03 02, 12:07)
Ot kaip gaila ir nebespėjau jau užsisakyt..Mano konsultantė vis sakė sakė darys užsakymą, o vakar pranešė, kad nebe..O taip norėjos to pakabuko
Aš rytoj dar darysiu užsakymą .. Atsiųsčiau savo sąskaita
QUOTE(Myliukas` @ 2011 03 02, 14:47)
Kaip suprantu,tai jūs turite ir dar kitos kampanijos žurnaliuką. Gal galit pasakyti,ar 5 kampanijoj bus "Beatrice" papuošalai ir kokia kaina?
Perverčiau ir neradau
sveikutės, niu jau kelintas katalogėlis kaip nerandu kūno kremo, kuris rudumo suteikia SSS serijos.
Ar jo nebėra visai, ar tik laikinai?
Ar jo nebėra visai, ar tik laikinai?
Kažkaip visadas ką nors užsisakau, bet naujausiame nieko doro nerandu o gal jau viską turiu
Niekad neturėjau Avon tušo. Kažin kuris geriausias reikia, kad patankintų ir pailgintų ir visa kita
QUOTE(tura @ 2011 03 02, 16:34)
Niekad neturėjau Avon tušo. Kažin kuris geriausias reikia, kad patankintų ir pailgintų ir visa kita
Pirmiausiai man patiko superschokas, paskui superfullas, o dabar pats pačiausias supercurlaciousas
QUOTE(Šmukštukė @ 2011 03 02, 17:41)
Pirmiausiai man patiko superschokas, paskui superfullas, o dabar pats pačiausias supercurlaciousas
Mano favoritas vis dar superschokas