Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

Žalia žele nagams :

My Webpage

Kokios nuomones apie sita daikciuka?ar gerai drekinga naga, odelę, ar gal šeip duoda koki rezultata? (:
Atsakyti
QUOTE(vestu_ @ 2011 03 01, 17:01)
Žalia žele nagams :

My Webpage

Kokios nuomones apie sita daikciuka?ar gerai drekinga naga, odelę, ar gal šeip duoda koki rezultata? (:

nerodo paveiksliuko schmoll.gif
turiukažkokią,bet nemoku aš ja naudotis g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galit pasakyti,kokia Avon papuošalų kokybė?Patiko "Beatrice" rinkinukas,bet bijau,kad nusigrandys tos spalvos g.gif Visad nešioju tik sidabrinius papuošalus,bižuterijos nemėgstu vien todėl,kad nusigrando doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2011 02 28, 20:51)
Nea, naujausiame nėra

drinks_cheers.gif nei ketvirtam, nei penktam kataloge ...
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2011 03 01, 23:46)
drinks_cheers.gif  nei ketvirtam, nei penktam kataloge ...

Ot kaip gaila ir nebespėjau jau užsisakyt..Mano konsultantė vis sakė sakė darys užsakymą, o vakar pranešė, kad nebe..O taip norėjos to pakabuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2011 03 01, 22:46)
drinks_cheers.gif  nei ketvirtam, nei penktam kataloge ...

Kaip suprantu,tai jūs turite ir dar kitos kampanijos žurnaliuką. bigsmile.gif Gal galit pasakyti,ar 5 kampanijoj bus "Beatrice" papuošalai ir kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 03 02, 12:07)
Ot kaip gaila ir nebespėjau jau užsisakyt..Mano konsultantė vis sakė sakė darys užsakymą, o vakar pranešė, kad nebe..O taip norėjos to pakabuko  verysad.gif

Aš rytoj dar darysiu užsakymą mirksiukas.gif .. Atsiųsčiau savo sąskaita smile.gif

QUOTE(Myliukas` @ 2011 03 02, 14:47)
Kaip suprantu,tai jūs turite ir dar kitos kampanijos žurnaliuką.  bigsmile.gif Gal galit pasakyti,ar 5 kampanijoj bus "Beatrice" papuošalai ir kokia kaina?  ax.gif

Perverčiau ir neradau unsure.gif
Atsakyti
sveikutės, niu jau kelintas katalogėlis kaip nerandu kūno kremo, kuris rudumo suteikia SSS serijos.
Ar jo nebėra visai, ar tik laikinai?
Atsakyti
Kažkaip visadas ką nors užsisakau, bet naujausiame nieko doro nerandu lotuliukas.gif o gal jau viską turiu doh.gif
Atsakyti
Niekad neturėjau Avon tušo. Kažin kuris geriausias g.gif reikia, kad patankintų ir pailgintų ir visa kita
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2011 03 02, 16:34)
Niekad neturėjau Avon tušo. Kažin kuris geriausias g.gif reikia, kad patankintų ir pailgintų ir visa kita

Pirmiausiai man patiko superschokas, paskui superfullas, o dabar pats pačiausias supercurlaciousas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2011 03 02, 17:41)
Pirmiausiai man patiko superschokas, paskui superfullas, o dabar pats pačiausias supercurlaciousas  wub.gif  thumbup.gif

Mano favoritas vis dar superschokas didis.gif
Atsakyti