Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 02 27, 23:00)
merginos padėkit  4u.gif  naudoju raminamąjį makiažo pagrindą, man jis pats pačiausias. baiginėju cream spalvą, dabar ji man atitinka idealiai, bet vasarą ji jau tampa per šviesi, nes įdegu  blush2.gif  tai kokia rudesnė spalvytė po cream būtų?  rolleyes.gif

"warmest beige" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2011 02 28, 00:05)
"warmest beige" 4u.gif

dėkoju neišpasakytai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 02 28, 00:00)
merginos padėkit  4u.gif  naudoju raminamąjį makiažo pagrindą, man jis pats pačiausias. baiginėju

kuo jis taip patinka? koks Jūsų odos tipas? tiktų mišriai ar vos riebiai odai?
Atsakyti
turiu toki durna klausima. g.gif turiu nagu odeliu krema is avono, ar dar apsimoka pirkt ta aliejuka su levandomis, ar uztenka tik kremo palaikyt graziom odelem? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vestu_ @ 2011 02 28, 18:07)
turiu toki durna klausima. g.gif  turiu nagu odeliu krema is avono, ar dar apsimoka pirkt ta aliejuka su levandomis, ar uztenka tik kremo palaikyt graziom odelem? ax.gif

Aš turiu ir aliejuką su levandom, ir kremuką, tai manau, kad užtenka tik kremo smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite sekantį katalogėlį ir gal galit pažiūrėt ar bus jame šis pakabukas ir kokia kainelė?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2011 02 28, 11:56)
kuo jis taip patinka? koks Jūsų odos tipas? tiktų mišriai ar vos riebiai odai?

mano mišri man tinka, nors vasarą kažkaip nesinaudoja taip kaip žiemą g.gif o patinka, nes lygiai dengiasi, oda gražiai matinė tampa, laiko taip neblogai, nors kaktos ir nosies sritys po pusdienio prdeda blizgėt. o labiausiai patinka dėl to, kad cream spalvytė man labai tinka, tikiuosi tiks ir warmest beige rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 02 28, 19:13)
Gal kas turite sekantį katalogėlį ir gal galit pažiūrėt ar bus jame šis pakabukas ir kokia kainelė?
user posted image

Nea, naujausiame nėra
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2011 02 28, 21:51)
Nea, naujausiame nėra

Ot velnias doh.gif
Atsakyti
Gal galetumete pasakyti kiek naujam kataloge kainuos Bond Girl kvepalai ir apyranke "Leah"? smile.gif
Atsakyti
O gal galima internete paziuret nauja kataloga?
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2011 03 01, 10:53)
Gal galetumete pasakyti kiek naujam kataloge kainuos Bond Girl kvepalai ir apyranke "Leah"? smile.gif

Bondas 79.90, o apyrankės nėr... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Koop @ 2011 03 01, 11:41)
O gal galima internete paziuret nauja kataloga?

Čia:
http://www.avon.lt/P...mpgnYrNr=201104 4u.gif
Atsakyti