kuris tusas geresnis "spectra lash" ar "superfull"?
QUOTE(irutinka @ 2011 02 22, 12:07)
kuris tusas geresnis "spectra lash" ar "superfull"?
Man tai superfull
Sveiki , reikia konsultacijos apie Naujame kataloge (02.11-03.03) Plaukų šepečių (178 psl.) įsigijimą su 50 proc. nuolaidą.
Ten rašo, kad: įsigijus, bet kurį kitą gaminį iš 180-187psl. šepetys ar šukos 50 proc. pigiau.
Jei iš nurodytų puslapių (180-187psl.) noriu įsigyti tik 1 produktą ar galiu rinktis kelis šepečius ar šukas su nuolaida ar tik 1 šepetį?
Ten rašo, kad: įsigijus, bet kurį kitą gaminį iš 180-187psl. šepetys ar šukos 50 proc. pigiau.
Jei iš nurodytų puslapių (180-187psl.) noriu įsigyti tik 1 produktą ar galiu rinktis kelis šepečius ar šukas su nuolaida ar tik 1 šepetį?
QUOTE(MAMARŽ @ 2011 02 23, 14:34)
Sveiki , reikia konsultacijos apie Naujame kataloge (02.11-03.03) Plaukų šepečių (178 psl.) įsigijimą su 50 proc. nuolaidą.
Tik 1 sepeti arba sukas
Gal kas patartumėte kokį makiažo pagrindą pasirinkti mišriai/riebiai odai?
Kažkaip skaitydama kataloge aprašymus, man per mažai informacijos, nebesusigaudau, kuris tiktų
Kažkaip skaitydama kataloge aprašymus, man per mažai informacijos, nebesusigaudau, kuris tiktų
Noriu pirkti nagų laką kokį. bet kai pirkau, nagų lako spalva visai neatitiko kataloge nurodytos spalvos. gal kuri galit pasiūlyt kokią gražią, nelabai tamsią spalvyte?ar ikelti kokių nuotraukyčių? sori, gal aš čia per daug prašau, bet nenoriu pirkaliot, kad paskui nesigailėčiau.
QUOTE(vestu_ @ 2011 02 24, 17:11)
Noriu pirkti nagų laką kokį. bet kai pirkau, nagų lako spalva visai neatitiko kataloge nurodytos spalvos. gal kuri galit pasiūlyt kokią gražią, nelabai tamsią spalvyte?ar ikelti kokių nuotraukyčių? sori, gal aš čia per daug prašau, bet nenoriu pirkaliot, kad paskui nesigailėčiau.
Google vaizduose tikrai daug realių nuotraukų. Va, mano užklausa, gal rasit kokį patinkantį variantą: Avon. O jei renkatės tik iš kelių atspalvių, paprasčiausiai pavadinimą atspalvio įveskit
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2011 02 23, 19:47)
Sveiki, domina atsiliepimai apie Avon Perfect Wear Extralasting Liquid Foundation SPF 15
QUOTE(lady_m @ 2011 02 24, 17:05)
Gal kas patartumėte kokį makiažo pagrindą pasirinkti mišriai/riebiai odai?
Būtent šitą pudrą siūlyčiau riabiaodėm/mišriaodėm (jei skruostai nesausėja), nes gerai laikosi ir nuima blizgesį. Jei kai kurie odos plotai sausėja, tada nerekomenduočiau, nes man oda atrodydavo kaip nušerpetojus.
ačiū. net nepagalvojau..
QUOTE(Moonstruck @ 2011 02 26, 14:28)
Būtent šitą pudrą siūlyčiau riabiaodėm/mišriaodėm (jei skruostai nesausėja), nes gerai laikosi ir nuima blizgesį. Jei kai kurie odos plotai sausėja, tada nerekomenduočiau, nes man oda atrodydavo kaip nušerpetojus.
O kaip veidas atrodo su ja, nėra kaukės efekto? Ir kaip maskuoja?
QUOTE(lady_m @ 2011 02 27, 16:49)
O kaip veidas atrodo su ja, nėra kaukės efekto? Ir kaip maskuoja?
Riebiai odai kaip kaukė neatrodys, bet kaip minėjau, jei oda pasausėjus, gali labai matytis. Maskuoja so-so. Va, radau linką, kur panele naudoja šią pudrą (Beige atspalvis). Video apie akių makiažą, bet matosi ir kaip ant odos pudra atrodo kai kuriose foto. Va, dar review, apie šią pudrą kalba nuo 7-os minutės.
merginos padėkit naudoju raminamąjį makiažo pagrindą, man jis pats pačiausias. baiginėju cream spalvą, dabar ji man atitinka idealiai, bet vasarą ji jau tampa per šviesi, nes įdegu tai kokia rudesnė spalvytė po cream būtų?