Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(west4 @ 2011 02 18, 13:12)
Sveikos, gal kaas susidure su tokia problemyte. Pirkau avon plauku laka ir po poros savaiciu nenaudojimo uzdziuvo- nieko nepurskia. verysad.gif  Nors papurcius jo dar yra galybe g.gif

su adata prakrapstykit ta skylute nes jei tiek laiko nenaudojot ji uzsitrauke.
Atsakyti
QUOTE(west4 @ 2011 02 18, 13:12)
Sveikos, gal kaas susidure su tokia problemyte. Pirkau avon plauku laka ir po poros savaiciu nenaudojimo uzdziuvo- nieko nepurskia. verysad.gif  Nors papurcius jo dar yra galybe g.gif

AŠ tokiu atveju,galiouką kuris purškia panardinu porai min į šiltą vandenį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2011 02 18, 12:40)
gal esate bandžiusios stangrinamaji kuno losijona,kokie atsiliepimai
user posted image

turėjau dušo gelį ir šį kremą... Na man ta silk ant soft serija, o ypač šitas, tai pasitepus toks pojūtis lyg klijukais patepta, labai lipnu, o man nepatinka kai jaučiasi kažkas ant odos schmoll.gif turi susigerti pilnai... O va vasarą kai tepliojaus, tai išėjus į kiemą, kojos atrodė it aliejum išteptos biggrin.gif bėgau namo praustis, nes atrodė nehigieniškai ir koja prie kojos lipo... Bet čia manau ir nuo odos tipo priklauso, man mano tai oda rankų ir kojų velnioniškai sausa. Bet net grynas taukmedžio sviestas geriau įsigeria, nei ta silk ant soft serija... Dar turi tą purškiamą aliejų su aukso dulkėm... Nu tai ką aš žinau efektas tas pats, plius dar stiprus alkoholio kvapas, ir aliejaus pačio visai nesijaučia schmoll.gif Laukiu nesulaukiu kol pabaigsiu, o jis beje ir labai greit susinaudoja ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Vartau 4 kompanijos katalogą ir akis užkliuvo už veido serumo nuo raukšlių. Rašo, kad jame yra hialurono rūgšties. Įdomu, kokie atsiliepimai apie šį produktą.
Papildyta:
Tiesa , tai Anew ( derma- full x3 facial filling serum) gaminukas.
Atsakyti
Sveikos , norejau paklaust ar avon buna lupu dazu meginuku, ? 4u.gif Kataloge nera bet gal konsultantes gali gaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2011 02 19, 22:05)
Sveikos , norejau paklaust ar avon buna lupu dazu meginuku, ? 4u.gif Kataloge nera bet gal konsultantes gali gaut? g.gif

Būna mėginėliu, konsultantės gali jų įsigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2011 02 20, 02:46)
Būna mėginėliu, konsultantės gali jų įsigyti smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2011 02 20, 13:17)

Bet kiek dabar pažiūrėjau, tai ne visų lupdažių yra, tik kai kurių smile.gif
Atsakyti
Mergaites padekit,gal kuri zinot kaip atrodo pinigine ''Imogen'' ta kur naujove pilkos spalvos 3c kataloge?Ar ji panasi is vidaus i ta raudona kur yra tam paciam kataloge?
Atsakyti
QUOTE(volupis @ 2011 02 19, 11:52)
Sveikos,
Vartau 4 kompanijos katalogą ir akis užkliuvo už veido serumo nuo raukšlių. Rašo, kad jame yra hialurono rūgšties. Įdomu, kokie atsiliepimai apie šį produktą.
Papildyta:
Tiesa , tai Anew  ( derma- full x3 facial filling serum) gaminukas.

mano pora draugiu naudoja si seruma,jos labai patenkintos,sako oda tampa zymiai stangresne,lygesne
Atsakyti
Laba,
Ačiu Clivija už atsakymą. Planuoju mamai dovaną moters dienai:) Jau vartydama 3 kompanijos katalogą nužiūrėjau Anew platinum 55 + linija (dieninis, naktinis, paakių kremai ir serumą) supirkti, bet vat:) 4 kataloge - dar vienas serumas g.gif Dilema doh.gif - kuris geriau,..
Atsakyti
QUOTE(volupis @ 2011 02 21, 10:32)
Laba,
Ačiu Clivija už atsakymą. Planuoju mamai dovaną moters dienai:) Jau vartydama 3 kompanijos katalogą nužiūrėjau Anew platinum 55 + linija (dieninis, naktinis, paakių kremai ir serumą) supirkti, bet vat:) 4 kataloge - dar vienas serumas  g.gif  Dilema doh.gif - kuris geriau,..

Geriausia imti vienos linijos produktus - jie sukurti taip, kad papildo vienas kitą. wink.gif
Atsakyti