Ieskau pudros pavasariui - vasarai, galvoju apie Magix:
Galvoju apie Fair, nes Light tokia lyg oranzine
merginos,prasau pakomentuokit si kremuka...gundausi pirkti,bet nesuprantu,ar tai kaip savaiminio idegio kremas veidui,ar tiesiog kremas su spalva? jei su spalva,tai ar ta spalva tiks sviesiaodei?nenoriu apsigauti ir nusipirkti nenaudojama produkta
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 02 14, 18:35)
merginos,prasau pakomentuokit si kremuka...gundausi pirkti,bet nesuprantu,ar tai kaip savaiminio idegio kremas veidui,ar tiesiog kremas su spalva? jei su spalva,tai ar ta spalva tiks sviesiaodei?nenoriu apsigauti ir nusipirkti nenaudojama produkta
Tai kremas su įdegį suteikiančiom dalelėm, paties kremo spalva tokia balsvai meslva. Tinka ir šviesaodėms, kadangi saikingai tepant pagyvina veidą, suvienodina spalvą, suteikia odai švytėjimo. Mano atsiliepimai teigiami.
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 02 14, 18:35)
aš jį irgi naudoju. Mano oda šviesi ir sausa/normali, tai ir sudrėkina ir duoda lengvą atspalvį, pagyvina veidą, man jis patinka.
Papildyta:
Sveiki, galbūt norėčiau tapti konsultante, kokie mokesčiai, ir pan.? Apšvieskit protą, ačiū
Labai fainas prausiklis Gerai nuplauna makiaza, tiesiog svari oda po prausimosi, bet tuo paciu nesijaucia, kad baisiai sausintu
QUOTE(fairynlovely @ 2011 02 16, 11:02)
Labai fainas prausiklis Gerai nuplauna makiaza, tiesiog svari oda po prausimosi, bet tuo paciu nesijaucia, kad baisiai sausintu
Man jis ne velnio nenuplauna elementaraus tuso..
O kremas su atspalviu tai
QUOTE(doruta @ 2011 02 16, 14:04)
Man jis ne velnio nenuplauna elementaraus tuso..
Na as tusa su valikliu nuvalau, nes storai kartais uzsitepu, o tada prausiuosi, nes tusas atsiskiedes su vandeniu gerai prikimba prie odos, o tada sunkiai nusigrando
QUOTE(fairynlovely @ 2011 02 16, 12:30)
Na as tusa su valikliu nuvalau, nes storai kartais uzsitepu, o tada prausiuosi, nes tusas atsiskiedes su vandeniu gerai prikimba prie odos, o tada sunkiai nusigrando
As vis tiek su kitos firmos prausiklkiu nusiprausiu be jokiu valikliu
QUOTE(Wyga @ 2011 02 15, 12:22)
aš jį irgi naudoju. Mano oda šviesi ir sausa/normali, tai ir sudrėkina ir duoda lengvą atspalvį, pagyvina veidą, man jis patinka.
Papildyta:
Papildyta:
O kazin ar tas kremukas neblizgina veido, na ar pasitepus neatrodo kaip su aliejumi issitepusi?
as turiu is tos pacios linijos anticeliulitini. tai nzn, nieko ypatingo, net kvapas nepatinka.
QUOTE(fairynlovely @ 2011 02 16, 11:02)
patinka man taip pat sitas prausiklis, nuplauna ir makijaza ir veida atgaivina, tik drekint galetu labiau, tai butu isvis liuks
Sveikos, gal kaas susidure su tokia problemyte. Pirkau avon plauku laka ir po poros savaiciu nenaudojimo uzdziuvo- nieko nepurskia. Nors papurcius jo dar yra galybe