Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

aš tai visą SPA liniją su baltąja arbata vasarą naudojau. Na ką galiu pasakyt _ šviesina odą ir labai... Buvau Egipte ir visa įdegiau o va veidas ryškiai šviesesnis už kūną buvo. Kol man daėjo kame čia kampas doh.gif Na dabar jau susitvarkė viskas, nes įdegis nusiplovė... Žiemai gerai naudot nes iš tiesų nušviesina odą ir tiek strazdanos tampa mažiau pastebimos, tiek pati oda tokia fainutė wub.gif Bet vasarai tikrai nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
Laba, ar užsakius vakar prekes į paštą skubiu siuntimu, jau šiandien jos yra?
Atsakyti
Creiza, jei vakar iki 10h ryto uzsaket, tai snd jau turetu buti, jei veliau - bus rytoj jusu prekes wink.gif
Atsakyti
Norejau paklausti kaip Avon rankiniu kokybe?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltona96 @ 2011 02 08, 18:04)
Norejau paklausti kaip Avon rankiniu kokybe?smile.gif

siaip tikrai gera..nes kiek pazystamu turejo, tai ilgai laiko, neplysta...pati db "Darcy" jau pora men turiu ir tikrai gerai laiko, nors plytas joje nesioju biggrin.gif
be to, i ja lb daug telpa ir tikrai patogi smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
uzsisakiau tusa kur galima reguliuoti blakstienu tankuma ir blizgi laikanti 8 val. ryt bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kada išeis 3 katalogas?
Atsakyti
QUOTE(ackarike @ 2011 02 10, 12:49)
Kada išeis 3 katalogas?

užsakinėt galima jau šendiena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ackarike @ 2011 02 10, 12:49)
Kada išeis 3 katalogas?

Kad mano konsultante jau pries savaite atnese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2011 02 10, 15:41)
Kad mano konsultante jau pries savaite atnese smile.gif

Bet tik nuo rytojaus galioja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrellitta @ 2011 02 10, 14:59)
Bet tik nuo rytojaus galioja  4u.gif

Na ir kas, as jau uzsisakiau smile.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat - spindesio suteikianti pudra teptuke ir pudros rutuliukos Diamond Shimmer ? kaip ka zin dengiasi ir laikosi ant misrios/riebios odos? g.gif ar neriebaluojuos greiciau odos ?
Atsakyti