Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

Gal galite pasiulyti kokį kremuką veidui, kad oda išliktų matine? smile.gif
O iš naujos kampanijos užsisakysiu Pur Blanca rinkinuką smile.gif kažkaip laikas nuo laiko šių kvepaliukų pasiilgstu smile.gif
o tie nauji Slip into, tai man nelabai, bet kvepalai ko gero - skonio reikalas smile.gif
Taip pat gal naudojo AVON CARE COMFORTING BODY LOTION? Galvoju įsigyti, nes tik 11,90 šį mėn ir kiekis 400 ml rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2011 02 03, 13:12)
Begalo aciu! smile.gif o jei mane siaubingai sualergizavo nuo bronziniu pudros rutuliuku, ar imanomas grazinimas kazi? 4u.gif  aisku ne karve kainavo, bet vistiek nesinori, kad namie metytusi be reikalo, hmm. reiks pasiteirauti konsultantes.

Alergijos atveju viską galima grąžinti, nes ji gali pasirodyti ir mėnesį naudojant... O pudros rutuliukus tikrai paims, jei buvo alergija smile.gif Bankyk SM parduoti - rutuliukai einama prekė, gal kas norės smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2011 02 03, 13:59)
Alergijos atveju viską galima grąžinti, nes ji gali pasirodyti ir mėnesį naudojant... O pudros rutuliukus tikrai paims, jei buvo alergija smile.gif Bankyk SM parduoti - rutuliukai einama prekė, gal kas norės smile.gif mirksiukas.gif

Jo, rutuliukai geras daiktas, bet kai pradejau naudot Egipto zeme, nebereikia man ju kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2011 02 03, 14:59)

QUOTE(mazheee @ 2011 02 03, 15:29)
Jo, rutuliukai geras daiktas, bet kai pradejau naudot Egipto zeme, nebereikia man ju kazkaip.

Dekui, merginos, kad pagelbejot 4u.gif idesiu i isparduotuve, o jei ne - kreipsiuos i konsultante del grazinimo, labai pradziuginote mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kurios naudojat nagų stiprinimo aliejų su deimantų dulkėmis ir nagų laką trapiems nagams? aš norėčiau juos abu užsisakyt, bet neapsisprendziu niekaip..
arba apie juos gal kuri informacijos galit suteikt, nes ten kataloge tiek ir teparašyta.. g.gif
Atsakyti
Sveikos. Šiandien nusipirkau žurnalą ir ten buvo pridėtas kvepalų mėginukas, ale kaip "naujiena" . Ant mėginuko parašytas firmos pavadinimas- AVON. Na tai jei naujiena, tai turėtų būti AVON kataloge, tačiau nėra nei jų tinklalapyje, nei popieriniame kataloge. Man tie kvepaliukai labai patiko, bet nerandu kur jų įsigyti. Gal patartumėte? Tie kvepaliukai vadinasi " Slip into...For Her" Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ackarike: 05 vasario 2011 - 21:36
QUOTE(ackarike @ 2011 02 05, 21:34)
Sveikos. Šiandien nusipirkau žurnalą ir ten buvo pridėtas kvepalų mėginukas, ale kaip "naujiena" . Ant mėginuko parašytas firmos pavadinimas- AVON. Na tai jei naujiena, tai turėtų būti AVON kataloge, tačiau nėra nei jų tinklalapyje, nei popieriniame kataloge. Man tie kvepaliukai labai patiko, bet nerandu kur jų įsigyti. Gal patartumėte?  Tie kvepaliukai vadinasi " Slip into...For Her" Būčiau labai dėkinga.

Jie bus 3kataloge wink.gif
Atsakyti
[quote=vestu_,2011 01 26, 13:45]
vat aš irgi šį katalogą varčiau, ir pamaniau gal įsigyt reiktų tą Magix bespalvį pagrindą. vat kiek perku aš tuos pagrindus, vis savo spalvos neatitaikau, tai taip ir guli spintutėj.jau ir nebedrįstu dar kito pirkti, nes tik pinigus į balą išmetu. doh.gif tai man kaip išeitis šitas būtų. o sakykit, jis suvienodina odos spalvą? na tarkim pigmentinės dėmės. mastau.gif
[/quote]

juk galima isigyt meginelius, tada nereiktu pirkt visu didelem pakuotem, atitaikytumet savo spalvyte 4u.gif
[quote=vestu_,2011 01 28, 18:37]
Antrasis produktas dabar yra toks:
http://www.avon.lt/P...ails.page?11478
[/quote]

aš kiek girdėjau iš draugių, kurios naudoja šitą kramuką, kad labai geras. Kad puikiai tinka toms, pas kurias ant veido pigmentinių dėmių yra, suvienodina odos atspalvį.
kai pabaigsiu su baltaja arbata kremą, isigysiu ir as tokį. biggrin.gif thumbup.gif
[/quote]
uzsisakiau ir as sau drekinamaji krema su arbata, dar neisbandziau. idomu kaip jis jums? ar patiko? kokie atsiliepimai? o man naujieji perceive taip skaniai kvepia wub.gif tik dar nepasirode jie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saidutea: 05 vasario 2011 - 21:55
gal kas bandet si?
user posted image
krema suvienodinanti veido spalva ir gydanti spuogus? g.gif labai domintu atsiliepimai ax.gif blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ackarike @ 2011 02 05, 21:34)
Sveikos. Šiandien nusipirkau žurnalą ir ten buvo pridėtas kvepalų mėginukas, ale kaip "naujiena" . Ant mėginuko parašytas firmos pavadinimas- AVON. Na tai jei naujiena, tai turėtų būti AVON kataloge, tačiau nėra nei jų tinklalapyje, nei popieriniame kataloge. Man tie kvepaliukai labai patiko, bet nerandu kur jų įsigyti. Gal patartumėte?  Tie kvepaliukai vadinasi " Slip into...For Her" Būčiau labai dėkinga.

aha as ir turiu ju meginuka is zurnalo, laabai skaniai man kvepia, noriu wub.gif idomu kiek kainuos.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 02 05, 23:58)
aha as ir turiu ju meginuka is zurnalo, laabai skaniai man kvepia, noriu  wub.gif idomu kiek kainuos..  bigsmile.gif

bus uz 45,90 lt mirksiukas.gif be to, isigijus "slip into" bus galima isigyt kaklo papuosala uz 1 lt thumbup.gif
Atsakyti
[/quote]
uzsisakiau ir as sau drekinamaji krema su arbata, dar neisbandziau. idomu kaip jis jums? ar patiko? kokie atsiliepimai? o man naujieji perceive taip skaniai kvepia wub.gif tik dar nepasirode jie
[/quote]

aš turiu tą kremą su baltąją arbata. na man patinka. Gerai drekina, ir kvapas neikyrus, isigeria gan greit. thumbup.gif
Atsakyti