Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(GreenLady @ 2010 10 17, 22:26)
....... Tai jei kam patinka tu kvepalu kvapas labai rekomenduoju pirkti smile.gif

Ir Trilogijos serija puikiai laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2010 10 17, 13:36)
taippppp...  rolleyes.gif  pamenu tą kvapą ir labai jo pasiilgau, rašiau i avon info,tai sakė nebėra jau jo seniai ir neplanuoja atsirasti verysad.gif

dabar ta nauja violetiniam buteliuke uzsisakysiu,neblogas atrodo kvapa

As dar turiu pasidejus Wink kvepalu buteliuka, tai karts nuo karto pauostau blush2.gif Dar turiu toki mazyti buteliuka purskiama ju, kur i rankine isimest atseit buvau nusipirkus ir turiu tokius pat rutulinius kvepaliukus. Bet gaila naudot, nes daugiau niekada tokio kvapo nebenusipirksiu..
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2010 10 17, 22:26)
Snekant apie AVON kvapus neseniai teko isbandyti ta nauja Herve Leger tai likau maloniai nustebinta....besikvepinant kakla pakliuvo lasu ir ant drabuziu ir ant sages tai kvapas as nesneku kad kita diena jautesi...sage jau ketvirta diena kvepia smile.gif o ta ruba siandien traukiau is skalbiniu dezes, kad isskalbti tai irgi dar kvepejo smile.gif Tai jei kam patinka tu kvepalu kvapas labai rekomenduoju pirkti smile.gif

Kur yra tas tualetinis vanduo Rouge raudonam buteliukyje,tai vieną kartą išbandžiau,papurškiau į rankovę,tai nežinau kokias dvi savaites kvepėjo,nors ir kelis kartus skalbiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty__: 18 spalio 2010 - 14:35
Noriu nusipirkti kūno purškiklį-dulksną iš 171 psl. 15 kataloge. Bet neišsirenku kvapo. Kuris saldus, gaivus ar dar koks nors?

Mąstau apie Su migdolais ir pienu,
Su prisirpusiomis avietėmis
Su vyšniomis ir muskatu
Su kokosais ir citrinžolėmis
Su braškėmis ir guajava

Kurį pasirinkti?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 10 21, 10:00)
Noriu nusipirkti kūno purškiklį-dulksną iš 171 psl. 15 kataloge. Bet neišsirenku kvapo. Kuris saldus, gaivus ar dar koks nors?

Su vyšniomis ir muskatu
                  Su braškėmis ir guajava

Kurį pasirinkti?

Jie visi tikrai kvepia, bet jei saldaus ir gaivaus norit, tai gal manau su avietėmis g.gif .. Nors man asmeniškai labai patinka su migdolais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 10 21, 11:00)

Su vyšniomis ir muskatu
                  Su braškėmis ir guajava

Kurį pasirinkti?

tik ne su avietėm turiu jį jau seniai, taip ir stovi beveik pilnas buteliukas. šlykštus kvapas kažkoks bent man fear.gif toks gryna chemija.. schmoll.gif aš tavo vietoje imčiau su migdolais ax.gif
Atsakyti

Su vyšniomis ir muskatu
                  Su braškėmis ir guajava

Kurį pasirinkti?

QUOTE(Šmukštukė @ 2010 10 21, 10:22)
Jie visi tikrai kvepia, bet jei saldaus ir gaivaus norit, tai gal manau su avietėmis g.gif .. Nors man asmeniškai labai patinka su migdolais wub.gif

QUOTE(atsimerk @ 2010 10 21, 10:23)
tik ne su avietėm turiu jį jau seniai, taip ir stovi beveik pilnas buteliukas. šlykštus kvapas kažkoks bent man fear.gif  toks gryna chemija.. schmoll.gif aš tavo vietoje imčiau su migdolais ax.gif

Na tada nežinau, tada renkuosi tarp migdolų ir kokosų. Turėjau iš kitos serijos muilą almond milk, tai kvapas patiko
Atsakyti

Su vyšniomis ir muskatu
                  Su braškėmis ir guajava

Kurį pasirinkti?

Su vyšniomis ir muskatu man patinka šis kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 10 21, 11:46)
Na tada nežinau, tada renkuosi tarp migdolų ir kokosų. Turėjau iš kitos serijos muilą almond milk, tai kvapas patiko

Šiti geri kvapai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(atsimerk @ 2010 10 21, 20:36)
Šiti geri kvapai  ax.gif

Su kokosu ir citrinzole geras kvapas. smile.gif Geriausia butu visus pauostyti jei yra galimybe smile.gif Tada ir issirinksite smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,ar dar imanoma kur rasti 14 kampanijos kataloga internete?
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 10 22, 11:47)
sveikos mergaites,ar dar imanoma kur rasti 14 kampanijos kataloga internete?

14 katalogas mirė... Tegyvuoja 15-tas... bigsmile.gif Nebėr jau 14 katalogo ir jis nebegalioja wink.gif
Atsakyti