Antrasis produktas dabar yra toks:
http://www.avon.lt/P...ails.page?11478
[/quote]
aš kiek girdėjau iš draugių, kurios naudoja šitą kramuką, kad labai geras. Kad puikiai tinka toms, pas kurias ant veido pigmentinių dėmių yra, suvienodina odos atspalvį.
kai pabaigsiu su baltaja arbata kremą, isigysiu ir as tokį.
QUOTE(vestu_ @ 2011 01 28, 19:37)
aš kiek girdėjau iš draugių, kurios naudoja šitą kramuką, kad labai geras. Kad puikiai tinka toms, pas kurias ant veido pigmentinių dėmių yra, suvienodina odos atspalvį.
Pati turiu šį kremą, tai galiu tik pritarti, jog odos atspalvį tikrai sulygina ir pats veidas atrodo daug sveikesnis. Aš pigmentinių dėmių neturiu, bet žiemą mano veidas papilkėja ir atrodau kaip lavonėlis, tai šis kremas man yra geriausias būdas atrodyti gyvai Tik patarčiau netepti arti akių, nes bent jau man jos pradeda ašaroti, jei persistengiu.
norejau paklausti koks yra "slip-into" tualetinio vandens kvapas saldus ar gaivus?
QUOTE(Juonasita @ 2011 01 29, 16:24)
norejau paklausti koks yra "slip-into" tualetinio vandens kvapas saldus ar gaivus?
Man asmeniškai tai labai skaniai kvepia. Toks šviezus, saldžiai gaivių gėlių aromatas, neįkyrus ir, mano nuomone, puikiai tinka kasdien
QUOTE(lingucis @ 2011 01 30, 09:13)
Turbūt dauguma gavot tą naująjį paakių kremą su vibratorium. Ar jums jis veikia? Man tai niekaip nevibruoja Nors viską darau pagal instrukciją -pasuki dangtelį, du spragtelėjimai, ir nieko...
Ten yra apačioje toks kaip lapelis,tai jį reik ištraukt
QUOTE(Juonasita @ 2011 01 29, 17:24)
analogas - "Percieve", nes gyvai lyginau, tai itin panašus kvapas... Itin...
Gal kas turit ar matet pinigine RACHEL is 136p.,kokios nuomones ar verta,kaip ten jos vidus ar talpi?
kokį paakių gelį verčiau rinktis: iš total radiance serijos ar spa serijos (su sake ir ryžiais)?
Merginos, prasau padekite - koks terminas kai netikusi Avon gamini galima grazinti konsultantei ir susigrazinti pinigus? Beje, ar tai galioja ir dekoratyvinei kosmetikai??
QUOTE(ash;* @ 2011 02 03, 13:44)
Klapuske, 3 menesiai Ar galioja dekoratyviniai tiksliai nezinau. Bet palvojus, tai jei pvz tusas uzdziuves tai turetu leisti grazint. O jeigu sakykim lupdazio spalva nepatiko ir to gaminio meginelis yra, tai nedarys grazinimo
Begalo aciu! o jei mane siaubingai sualergizavo nuo bronziniu pudros rutuliuku, ar imanomas grazinimas kazi? aisku ne karve kainavo, bet vistiek nesinori, kad namie metytusi be reikalo, hmm. reiks pasiteirauti konsultantes.