Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

Cia naujajam kataloge 3 kompanijos ax.gif Internete neradau net paveiksleliu kaip atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2011 01 25, 15:01)
Cia naujajam kataloge 3 kompanijos ax.gif Internete neradau net paveiksleliu  kaip atrodo rolleyes.gif

user posted image
Atrodo tai taip, bet pabandyt neteko smile.gif Plauku mat trumpi biggrin.gif
Atsakyti
sveikos. aš čia pas jus naujokė. smile.gif
gal kurios naudojat nagų stiprinimo aliejų? (strong results) . aš juo susidomėjau, tai norėčiau jūsų nuomonę išgirsti apie jį.
Atsakyti
nu žinok mozoju aš tą aliejų, kai nepamirštu, nu ir kaip kirpau iki pat mėsų taip ir kerpu. Sunaudosiu aišku, bet šiaip efekto nepamačiau schmoll.gif

Bet va šiandien išmėginau ne naujieną bet anksčiau nebuvau bandžius. Magix bespalvį makiažo pagrindą bigsmile.gif Konsistencija žiauriai tiršta, čiut iš tūtelės išspaudžiau. Jau galvojau kad reiks skylutę praplatint lotuliukas.gif Tepėsi gražiai. Ir kai pasitepus kremu, oda būna tokia šiek tiek blizganti, tai suteikė tobulą matiškumą thumbup.gif Ir nu nežinau kiek ji ten koreguoja, nes man kaip ir nėr ko koreguot, bet patepus veidas tikrai gražiai atrodo. Iš matiškumą suteikiančių priemonių ši kol kas numeris 1 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2011 01 26, 08:10)
Bet va šiandien išmėginau ne naujieną bet anksčiau nebuvau bandžius. Magix bespalvį makiažo pagrindą bigsmile.gif  Konsistencija žiauriai tiršta, čiut iš tūtelės išspaudžiau. Jau galvojau kad reiks skylutę praplatint lotuliukas.gif  Tepėsi gražiai.

Man įdomu, ar jis tikrai turi būti TOKS tirštas? Nes vakar gavau, pabandžiau, tai pagalvojau, gal pasenęs pasitaikė. Turėjau kažkada jo mėginuką, bet nepamenu, koks jis ten tada buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zai @ 2011 01 26, 09:32)
Man įdomu, ar jis tikrai turi būti TOKS tirštas? Nes vakar gavau, pabandžiau, tai pagalvojau, gal pasenęs pasitaikė. Turėjau kažkada jo mėginuką, bet nepamenu, koks jis ten tada buvo  ax.gif

Tirštas jis yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš manau, kad taip, nes kitaip kaip kremas pasidengtų ir tiek. Va iki šiol nuo 06:30 oda dar neblizga... Joks makiažo pagrindas, kompaktinė pudra ar kitos priemonės negalėjo padaryt... Džiaugiuosi, kad vakar man įsiūlė, nes neplanavau pirkt visai. Beje mano oda mišri-normali. Tai tas riebas ant kaktos, nosies ir smakro vis ramybės neduodavo... Anksčiau net kremų nesitepdavau, kad tik neblizgėčiau lyg aliejum nutepta blush2.gif

Tai ir galvoju pasigirsiu biggrin.gif
Atsakyti
vat aš irgi šį katalogą varčiau, ir pamaniau gal įsigyt reiktų tą Magix bespalvį pagrindą. vat kiek perku aš tuos pagrindus, vis savo spalvos neatitaikau, tai taip ir guli spintutėj.jau ir nebedrįstu dar kito pirkti, nes tik pinigus į balą išmetu. doh.gif tai man kaip išeitis šitas būtų. o sakykit, jis suvienodina odos spalvą? na tarkim pigmentinės dėmės. mastau.gif
Atsakyti
strazdanos mano tai matos... tai išeina kad tik blizgį nuima
Atsakyti
QUOTE(vestu_ @ 2011 01 26, 13:45)
vat aš irgi šį katalogą varčiau, ir pamaniau gal įsigyt reiktų tą Magix bespalvį pagrindą. vat kiek perku aš tuos pagrindus, vis savo spalvos neatitaikau, tai taip ir guli spintutėj.jau ir nebedrįstu dar kito pirkti, nes tik pinigus į balą išmetu. doh.gif tai man kaip išeitis šitas būtų. o sakykit, jis suvienodina odos spalvą? na tarkim pigmentinės dėmės. mastau.gif

Aprašymo dalis: Susilietęs su oda, kreminis gaminys tampa milteliais ir sukuria natūraliai matinį atspalvį, kuris išlieka net 10 valandų. Suteikia odai skaistumo, užmaskuoja išsiplėtusias poras ir smulkias raukšleles. Naudokite vieną arba prieš pasirinktą makiažo pagrindą. Su SPF 20. Neriebus. Tinka visų tipų ir atspalvių odai.
Man tai jis nepaslepia strazdanų, kurios mane kankina, tai dedu jį prieš Raminamąjį makiažo pagrindą - tas viską maskuoja biggrin.gif Kas nemėgsta tų visokių pudrų, tai MAgix'as tinka idealiai - nesimato, mkad kas nors tepta. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas is jusu galetu patarti (per AZ) kur ieskot ar turi:
ieškau maskuojamojo kremo ONE GREAT CONCEALER (melynoje tubeleje, 15 ml), sviesaus atspalvio (kiek zinau ju viso tik du: sviesus, tamsesnis).
Taip pat drekinancio makijazo pagrindo AVON SHEER NOURISHMENT TINTED MOISTURIZER, sviesaus atspalvio (kiek zinau viso yra trys - sviesiausio).
Gali buti, kad dabar sie produktai vadinasi kiek kitaip, nes pirkau pries kelerius metus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifike @ 2011 01 26, 17:16)
Sveiki,
gal kas is jusu galetu patarti (per AZ) kur ieskot ar turi:
ieškau maskuojamojo kremo ONE GREAT CONCEALER (melynoje tubeleje, 15 ml), sviesaus atspalvio (kiek zinau ju viso tik du: sviesus, tamsesnis).
Taip pat drekinancio makijazo pagrindo AVON SHEER NOURISHMENT TINTED MOISTURIZER, sviesaus atspalvio (kiek zinau viso yra trys - sviesiausio).
Gali buti, kad dabar sie produktai vadinasi kiek kitaip, nes pirkau pries kelerius metus  blush2.gif

Atsakiau AŽ, bet gal ir dar kam nors aktualu bus:
Šiuo metu skysti maskuokliai Avon yra tokie:
http://www.avon.lt/P...ails.page?24414
http://www.avon.lt/P...ails.page?07039
Antrasis produktas dabar yra toks:
http://www.avon.lt/P...ails.page?11478
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonstruck: 27 sausio 2011 - 14:13