Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(Šmukštukė @ 2011 01 19, 23:42)
Man patinka šaldantis lūpdažis... Jau baigiu, reiks vėl įsigyt. thumbup.gif

Aš kažkada norėjau pirkt, bet susilaikiau ir dabar visko ir taip per daug turiu, bet kada nors norėčiau pamėgint smile.gif

QUOTE(lady_m @ 2011 01 20, 13:03)
Bet nedilgčioja jis? 4u.gif Vasarai gal ir gerai tas šaldymas, bet dabar tokiu metu tai nelabai manau  rolleyes.gif

Nedilgčioja, tiesiog šaldo ir viskas, man tai malonu smile.gif

QUOTE(lady_m @ 2011 01 20, 19:56)
Na pagal jūsų nusakyma, tai aš panaši  biggrin.gif

Aš irgi panašaus gymio, tamsūs plaukai, šviesi oda, tamsūs plaukai, tai pas mane blizgiuose vyrauja rožinės pakankamai ryškiai, nes mano lūpos labai raudonos, tai net nesimato kad ryškiau, bet man tinka prie bruožų, taip pat turiu keletą šviesių blizgių, jie irgi tinka, bet vat visokie nude tai jau nea schmoll.gif
Atsakyti
Man Avon saldantys blizgiai patinka thumbup.gif Vasara labai smagu su jais buna, tiek man tiek draugui patiko - gaivina biggrin.gif Dar turiu saldanti lupdazi, spalva gal kiek nepataikiau, man lyg ir per ryski, bet jausmas lyg koki metini leduka uzsitepi. Labai saldo (bent jau man).

Draugei labai patiko kaip Natural Chill atrode ant manes, norejo isigyti, bet ju matyt nebegamina. Ar gamina?
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 20, 20:03)

Aš irgi panašaus gymio, tamsūs plaukai, šviesi oda, tamsūs plaukai, tai pas mane blizgiuose vyrauja rožinės pakankamai ryškiai, nes mano lūpos labai raudonos, tai net nesimato kad ryškiau, bet man tinka prie bruožų, taip pat turiu keletą šviesių blizgių, jie irgi tinka, bet vat visokie nude tai jau nea  schmoll.gif

O man atvirkščiai, visai netinka tokie rožiniai lūpų dažai ar blizgesiai. Turėjau čia ne perseniausiai įsigijus Avon blizgesių paletę, tai ten daugiausia vyravo į ružavumą spalvytės, tad teko mamai perleisti, nes sulaukiau nuomonių, kad man tokios spalvos nelabai tinka prie mano bruožų. Gaila, nes visai ta paletė patiko, ir tokia praktiška.
Tiesa, gal esi bandžiusi, arba gal teko girdėti atsiliepimų apie Itin patvarų lūpų blizgesį? Kažin kaip laikosi jie, ar lipnūs, nes man nepatinka skystalai, mėgstu lipnius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 20, 23:18)
O man atvirkščiai, visai netinka tokie rožiniai lūpų dažai ar blizgesiai. Turėjau čia ne perseniausiai įsigijus Avon blizgesių paletę, tai ten daugiausia vyravo į ružavumą spalvytės, tad teko mamai perleisti, nes sulaukiau nuomonių, kad man tokios spalvos nelabai tinka prie mano bruožų. Gaila, nes visai ta paletė patiko, ir tokia praktiška.
Tiesa, gal esi bandžiusi, arba gal teko girdėti atsiliepimų apie Itin patvarų lūpų blizgesį? Kažin kaip laikosi jie, ar lipnūs, nes man nepatinka skystalai, mėgstu lipnius  biggrin.gif

Ne šių nebandžius, užtai iš avono labiausiai patinka vienas blizgesys nerealiai patinka, dabar dar naudoju, bet jaučiu reikės mest, nes kvapas keistas pasidarė, o turiu laaaaabai ilgai, jo prekyboje jau seniai nėra, bet nuostabus blizgesys, spalva tinka/patinka, bet jau nusibodo, nes kiekis didelis, o turiu daug ir įvairių, bet dabar dar dažnai pasiteplioju, nes stengiuos subaigt, vadinas brilliant shine, spalva gleaming coral, tikriausiai vienas iš tokių blizgesių, kokius pataikiau labiausiai pirkdama nematydama jo smile.gif Labai gaila, kad jie nebegaminami, dabar va pasitepiau, tai kvapas įdomus, bet jis visada toks buvo, bet paskutiniu metu jau keistokas, ant lūpų gerai atrodo, bet jau įtartinas, naudojau tikrai ilgiau nei galiojimas (6mėn.)
user posted image
Atsakyti
Labukas,
gal žinote MAKE ME WONDER kvepalikų likimą?Ar nusimato jų sugrįžimas?
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2011 01 20, 22:59)
Draugei labai patiko kaip Natural Chill atrode ant manes, norejo isigyti, bet ju matyt nebegamina. Ar gamina?

schmoll.gif Man šis atspalvis taip pat patiko, dar "Berry Refreshing" irgi toks nieko. Buvo čia kažkada visa ši "Cool Pout" linija išpardavime, vėliau Neto pasiūloje, o dabar jau nebematau. Gal kada atnaujins gamybą...
Atsakyti
user posted image
Gavau savo snd wub.gif Kvapas ne super saldus, toks net truputi i gaivuma, pats tas pavasariui - vasarai wub.gif
Taip pat gavau patvaru, putlinanti lupdazi, spalva Frozen rose, labai grazi spalvyte wub.gif Paryskina naturalia lupu spalva, maloniai saldo ir kvepia metom wub.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos smile.gif patarkit: surinkau tik 83 lt uzsakyma. tau koki (skubu ar reg) man daryt? kiek kainuos? jei nenorit rasyt viesai tai parasykit i az smile.gif atsiprasau kad as kvailute, tiesiog neprisimenu kainu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(atsimerk @ 2011 01 24, 16:54)
sveikos smile.gif patarkit: surinkau tik 83 lt uzsakyma. tau koki (skubu ar reg) man daryt? kiek kainuos? jei nenorit rasyt viesai tai parasykit i az smile.gif atsiprasau kad as kvailute, tiesiog neprisimenu kainu 4u.gif  ax.gif

Prie ko čia kvailutė, normalus klausimas mirksiukas.gif .
Nesvarbu kokį bedarytum ir kur, pristatymas 5lt kainuos 4u.gif . Deja, nuolaidėlės nebus unsure.gif
Atsakyti
merginos, o kokie atsiliepimai apie siuos, 8 val laikancius blizgius?
user posted image

ar tikrai talpa vos 3ml? blink.gif
Atsakyti
Ar jau kas bandete sampuna ilgiems plaukams? Domina atsiliepimai, nes planuoju isigyti ax.gif
Atsakyti
apie kurį kalba eina? nes pagal plaukų ilgį nemačiau kad skirstytų blush2.gif
Atsakyti