Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 19, 19:42)
Aha, šaldo jie, bet pagrindinė jų užduotis putlinti lūpas smile.gif

Aišku. Kažkada pas draugę bandžiau spalvytę, liktais tą Pink nectar. Spalvytė labai man tiko, tik tas šaldymas mane erzina.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 19, 19:45)
Aišku. Kažkada pas draugę bandžiau spalvytę, liktais tą Pink nectar. Spalvytė labai man tiko, tik tas šaldymas mane erzina.. cool.gif

Aš turiu vieną šaldantį iš avon, tai pirkau dėl to, kad spalva graži, o tas šaldymas tai man patinka, malonus toks jausmas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 19, 22:06)
Aš turiu vieną šaldantį iš avon, tai pirkau dėl to, kad spalva graži, o tas šaldymas tai man patinka, malonus toks jausmas  ax.gif

Man patinka šaldantis lūpdažis... Jau baigiu, reiks vėl įsigyt. thumbup.gif
Atsakyti
Kada dabar artimiausi Avon grožio kursai vyks?
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 19, 23:06)
Aš turiu vieną šaldantį iš avon, tai pirkau dėl to, kad spalva graži, o tas šaldymas tai man patinka, malonus toks jausmas  ax.gif

Bet nedilgčioja jis? 4u.gif Vasarai gal ir gerai tas šaldymas, bet dabar tokiu metu tai nelabai manau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 20, 13:03)
Bet nedilgčioja jis? 4u.gif Vasarai gal ir gerai tas šaldymas, bet dabar tokiu metu tai nelabai manau  rolleyes.gif

Man nedilgčioja. Tas vėsinimas net ir žiemą nekelia problemų. Šie blizgiai gan lipnūs, taigi lūpos tikrai neišsausės ir nenušals. Na, bent jau mano patirtis tokia.
Atsakyti
Sveikos, gal galit pagelbėt? Naudoju štai tokią -
user posted image spalva sun beige.
Kokią spalvą rinktis iš šių?
user posted image
Gal kas turejo abi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 01 20, 13:05)
Man nedilgčioja. Tas vėsinimas net ir žiemą nekelia problemų. Šie blizgiai gan lipnūs, taigi lūpos tikrai neišsausės ir nenušals. Na, bent jau mano patirtis tokia.

Aiškutis, o jūs kokią spalvytę turit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 20, 13:28)
Aiškutis, o jūs kokią spalvytę turit? smile.gif

Turiu "Pink Nectar", nes ji panaši į anksčiau gamintos serijos "Cool Pout" "Natural Chill" spalvą. Nors šiaip turėčiau pastebėti, kad "Pink Nectar" ir "Honey Delight" labiau tiktų pavasario ir rudens tipų merginoms. Aš pati žiemos tipo, taigi greičiausiai kitą kartą rinksiuos šaltesnio atspalvio blizgį.
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 01 20, 13:49)
Turiu "Pink Nectar", nes ji panaši į anksčiau gamintos serijos "Cool Pout" "Natural Chill" spalvą. Nors šiaip turėčiau pastebėti, kad "Pink Nectar" ir "Honey Delight" labiau tiktų pavasario ir rudens tipų merginoms. Aš pati žiemos tipo, taigi greičiausiai kitą kartą rinksiuos šaltesnio atspalvio blizgį.

Tai vadinasi ir man nelabai tiktų ta Pink nectar spalvikė g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 20, 13:58)
Tai vadinasi ir man nelabai tiktų ta Pink nectar spalvikė  g.gif

Nežinau kaip atrodot, nelabai ką galėčiau pakomentuot smile.gif Tuo labiau, kad ir nuo lūpų atspalvio labai priklauso, nes šitie blizgiai radikaliai lūpų spalvos nepakeičia. Jei lūpos šilto atspalvio, tikrai gražiai žiūrėtųsi. Čia tik man, išblyškėlei juodaplaukei, tik šalti tonai tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 01 20, 14:13)
Nežinau kaip atrodot, nelabai ką galėčiau pakomentuot  smile.gif Tuo labiau, kad ir nuo lūpų atspalvio labai priklauso, nes šitie blizgiai radikaliai lūpų spalvos nepakeičia. Jei lūpos šilto atspalvio, tikrai gražiai žiūrėtųsi. Čia tik man, išblyškėlei juodaplaukei, tik šalti tonai tinka  lotuliukas.gif

Na pagal jūsų nusakyma, tai aš panaši biggrin.gif
Atsakyti