Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

Sakykit kaip kveplaiukai Incandessence? Kaip laiko? Ir koks maždaug kvapas aštresnis ar saldesnis?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 16, 17:07)
Sakykit kaip kveplaiukai Incandessence? Kaip laiko? Ir koks maždaug kvapas aštresnis ar saldesnis?

Laiko puikiai. Saldesnis.
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2011 01 12, 09:01)
aš kaip tik turiu tą nude spalvytę. Tik pasidažius lūpdažiu, pati spalva man labai graži, natūraliai rusvai-persikinė, bet baisiai greitai dingsta nuo lūpų. Su blizgiu dar šiek tiek ilgiau laikosi, bet jis gan sunkiai spaudžiasi ir asmeniškai man nepatogu juo dažytis. Antrąkart nepirkčiau, bet šitą sunaudosiu  4u.gif

kadaise platinau sia kosmetika, ir pati naudojau. paskui tiesiog geda pasidare zmonem slamsta siulyt. tai ir meciau si reikala. kvepaliukai gal ir neblogi kai kurie, bet visa kita...absoliutus sintetinis slamstas. net nupurto kai prisimenu.
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 16, 17:07)

Laiko neblogai, turėjau rutulinį pieštuką šių kvepalų, kvapas tai toks jau turi pasiuostyt, nes nėra tokie saldūs kiekvieno skoniui, bent jau man jie nebuvo labai labai, tiesiog kvepaliukai ir viskas, tikrai esu atradus skanesnių smile.gif
Kadangi mūsų skoniai panašūs kiek atsimenu, tai šitie tau neturėtų labai patikt, bet nėra taip, kad negalėčiau naudot, tą pieštuką sunaudojau smile.gif
Atsakyti
Gal kuri užmatėte lūpų blizgio "Plump pout" swatch'ą, negaliu spalvos išsirinkt...smile.gif
Atsakyti
Noriu pasidomėt apie šiuos produktus ( ar gerai laiko ir t.t 4u.gif ):

-Avon blizgis "vaisių sultys"
-Avon itin patvarus lūpų blizgis
-Lūpų balzamas "žiemos stebuklai"
-Kaip tas tualetinis vanduo "60's glam"
-Tualetinis vanduo "Bali bliss"

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 18, 19:52)
Laiko neblogai, turėjau rutulinį pieštuką šių kvepalų, kvapas tai toks jau turi pasiuostyt, nes nėra tokie saldūs kiekvieno skoniui, bent jau man jie nebuvo labai labai, tiesiog kvepaliukai ir viskas, tikrai esu atradus skanesnių smile.gif
Kadangi mūsų skoniai panašūs kiek atsimenu, tai šitie tau neturėtų labai patikt, bet nėra taip, kad negalėčiau naudot, tą pieštuką sunaudojau smile.gif

Aišku, ačiū už nuomonę, na jei pasitaikys kada proga reiks pauostynėt kataloge, o dabar dar susilaikysiu. Apsisprendžiau, kad pirksiu kitus kvepaliukus, bet ne is Avon rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Happyendless @ 2011 01 18, 19:58)
Gal kuri užmatėte lūpų blizgio "Plump pout" swatch'ą, negaliu spalvos išsirinkt...smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū 4u.gif išbandžiau kažkokią spalvą (numeris išsitrynę) tai labai patiko,malonus jausmas ir spalva tiko smile.gif tiesa,išsilaiko apie 2val.
Atsakyti
sveikos merginos, smile.gif
na pasiprasysiu ir as pagalbos.naujajame kataloge susidomejau universaliais lupu dazais kur 3in1 ten kur blizgis,lupu konturu piestukas ir lupu dazai. gal kas gali koki atsiliepima apie juos parasyt buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 01 19, 14:40)

Čia šitie blizgesiukai, kurie šaldo lūpas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 19, 19:40)
Čia šitie blizgesiukai, kurie šaldo lūpas? g.gif

Aha, šaldo jie, bet pagrindinė jų užduotis putlinti lūpas smile.gif
Atsakyti