Sakykit kaip kveplaiukai Incandessence? Kaip laiko? Ir koks maždaug kvapas aštresnis ar saldesnis?
QUOTE(lady_m @ 2011 01 16, 17:07)
Sakykit kaip kveplaiukai Incandessence? Kaip laiko? Ir koks maždaug kvapas aštresnis ar saldesnis?
Laiko puikiai. Saldesnis.
QUOTE(Tik$a @ 2011 01 12, 09:01)
aš kaip tik turiu tą nude spalvytę. Tik pasidažius lūpdažiu, pati spalva man labai graži, natūraliai rusvai-persikinė, bet baisiai greitai dingsta nuo lūpų. Su blizgiu dar šiek tiek ilgiau laikosi, bet jis gan sunkiai spaudžiasi ir asmeniškai man nepatogu juo dažytis. Antrąkart nepirkčiau, bet šitą sunaudosiu
kadaise platinau sia kosmetika, ir pati naudojau. paskui tiesiog geda pasidare zmonem slamsta siulyt. tai ir meciau si reikala. kvepaliukai gal ir neblogi kai kurie, bet visa kita...absoliutus sintetinis slamstas. net nupurto kai prisimenu.
QUOTE(lady_m @ 2011 01 16, 17:07)
Laiko neblogai, turėjau rutulinį pieštuką šių kvepalų, kvapas tai toks jau turi pasiuostyt, nes nėra tokie saldūs kiekvieno skoniui, bent jau man jie nebuvo labai labai, tiesiog kvepaliukai ir viskas, tikrai esu atradus skanesnių
Kadangi mūsų skoniai panašūs kiek atsimenu, tai šitie tau neturėtų labai patikt, bet nėra taip, kad negalėčiau naudot, tą pieštuką sunaudojau
Gal kuri užmatėte lūpų blizgio "Plump pout" swatch'ą, negaliu spalvos išsirinkt...
Noriu pasidomėt apie šiuos produktus ( ar gerai laiko ir t.t ):
-Avon blizgis "vaisių sultys"
-Avon itin patvarus lūpų blizgis
-Lūpų balzamas "žiemos stebuklai"
-Kaip tas tualetinis vanduo "60's glam"
-Tualetinis vanduo "Bali bliss"
Ačiū
-Avon blizgis "vaisių sultys"
-Avon itin patvarus lūpų blizgis
-Lūpų balzamas "žiemos stebuklai"
-Kaip tas tualetinis vanduo "60's glam"
-Tualetinis vanduo "Bali bliss"
Ačiū
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 18, 19:52)
Laiko neblogai, turėjau rutulinį pieštuką šių kvepalų, kvapas tai toks jau turi pasiuostyt, nes nėra tokie saldūs kiekvieno skoniui, bent jau man jie nebuvo labai labai, tiesiog kvepaliukai ir viskas, tikrai esu atradus skanesnių
Kadangi mūsų skoniai panašūs kiek atsimenu, tai šitie tau neturėtų labai patikt, bet nėra taip, kad negalėčiau naudot, tą pieštuką sunaudojau
Aišku, ačiū už nuomonę, na jei pasitaikys kada proga reiks pauostynėt kataloge, o dabar dar susilaikysiu. Apsisprendžiau, kad pirksiu kitus kvepaliukus, bet ne is Avon
QUOTE(Happyendless @ 2011 01 18, 19:58)
Gal kuri užmatėte lūpų blizgio "Plump pout" swatch'ą, negaliu spalvos išsirinkt...
Ačiū išbandžiau kažkokią spalvą (numeris išsitrynę) tai labai patiko,malonus jausmas ir spalva tiko tiesa,išsilaiko apie 2val.
QUOTE(lady_m @ 2011 01 19, 19:40)
Čia šitie blizgesiukai, kurie šaldo lūpas?
Aha, šaldo jie, bet pagrindinė jų užduotis putlinti lūpas