Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(Little angel @ 2011 01 06, 09:17)
na man tai gaivūs bet labai slabni nei galima taip išsireikšt, va tie kur su gėlytėm 37,90 berots kainuoja tai tikrai gaivūs ir kvepia mirksiukas.gif  O patys gaiviausi iš saldžių kokius turiu tai "Believe me" Visi klausinėja kas čia per brangūs kvepalai kad tokie skanūs biggrin.gif  bet va pardavime jau trečia kompanija nėra doh.gif  Iš to kas yra tai tuos su gėlytėm ant buteliuko rekomenduočiau mirksiukas.gif

Kokie tie "Believe me"? Gali gal nuotraukyte imest? smile.gif Per 2m. darbo avon'e pirma karta tokius girdziu ax.gif Ir dar specialiai apziurejau 3-4 katalogus atgal ir neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 01 08, 15:47)
Na paprasta kasdieni makiaza: tusa, kartais dar seselius.. As nusiprausiu su garnier zaliu be problemu.. tai idomu ar tas nupraustu..

Na, pudrą tikrai atpraustų, nes veidas labai švarus pasidaro. O veido prausiklio naudot akims tikrai nerizikuočiau. Čia ne pienelis ar makiažo valiklis.
Atsakyti
Ar itin patvarūs lūpų blizgesiai yra lipnūs? Beja ar turi kokių blizgučių, ir gal kas turite spalvytę Everlasting Petal, ar ji labai ryški? Nes iš katalogo labai sunku nuspręsti g.gif
Atsakyti
Sveikos, kas gali padeti 4u.gif

kaip naudoti tuos plauku eliksyrus is Planet spa serijos? Ten juos reikia sildyti, ar kaip? Kada tepti? Pries plovima ar po? Nuplauti? Aciu uz informacija o beje, ju dar yra prekyboje?
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2011 01 08, 15:46)
Kokie tie "Believe me"? Gali gal nuotraukyte imest? smile.gif Per 2m. darbo avon'e pirma karta tokius girdziu ax.gif Ir dar specialiai apziurejau 3-4 katalogus atgal ir neradau blush2.gif

Oi pardon nusišnekėjau nesvietiškai doh.gif blush2.gif
va šitie: http://www.avon.lt/P...ails.page?04408

Tualetinis vanduo „Make Me Wonder“ (04408)
user posted image
Atsakyti
Nu aisku dabar. As ir siuos kvepaliukus turiu, tai vieni megstamiausiu, o ir kvapas neblogai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ash;*: 10 sausio 2011 - 20:01
Sveikos, ar galiojančiame kataloge „Christian Lacroix Absynthe“ yra moteriški?
Atsakyti
user posted image

šitie moteriški
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 01 07, 20:17)
o sakykite kaip Avon nagu stiprikliai?
Kuris geresnis is 94-95psl. tas su citrinomis ar tas kur nagai sindintys ale perlai? tas antrasis kaip lakas?  g.gif

su citrina nebandziau, bet tas su perlais man labai patinka, pasitepi ir visa savaite grazus naguciai.. tox lengvas blizgiukas, nenusilupineja, greit nudziusta, patogu uztepti.. man tikrai patinka.. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt tuos išsukamus lūpų balzamus ir lūpdažius viename? 0683 3 NUDE spalva berots, mąstau ir neapsisprendžiu, ai ir ar kas bandė lūpdažį 4007 1 Latte Cream
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 01 11, 16:27)
Gal kas bandėt tuos išsukamus lūpų balzamus ir lūpdažius viename? 0683 3 NUDE spalva berots, mąstau ir neapsisprendžiu, ai ir ar kas bandė lūpdažį 4007 1 Latte Cream

Man jie tokie "nerimti "atrodo. Aišku, čia skonio reikalas, bet man jie nepatinka.. Vat išmėginau lūpų dažus "24k Rose" spalva ROSE LUSTER, tai net labai patiko, spalva labai natūraliai atrodo, švelniai tepasi, nesijaučia ant lūpų ir laikosi neblogai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 01 11, 17:27)

aš kaip tik turiu tą nude spalvytę. Tik pasidažius lūpdažiu, pati spalva man labai graži, natūraliai rusvai-persikinė, bet baisiai greitai dingsta nuo lūpų. Su blizgiu dar šiek tiek ilgiau laikosi, bet jis gan sunkiai spaudžiasi ir asmeniškai man nepatogu juo dažytis. Antrąkart nepirkčiau, bet šitą sunaudosiu 4u.gif
Atsakyti