Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 01 07, 13:23)
aciu 4u.gif sitie? as i juos irgi ziurejau, bet anu pakuote labiau aki aptrauke ax.gif
user posted image

Taip, šitie smile.gif Pati būčiau juos nusipirkus, bet čiut ne visus gaivius susipirkus turiu, tai palauksiu, kol bent vieną butelką pabaigsiu. Labai gaivūs šie 4u.gif

O beje, kas naudojot šampūną ir balzamą viename su mandarinais ir kivi. Ar galit parašyt įspūdžius. Nes negaliu išsirinkt ko man reikia. Plaukai ilgi dažyti, tai va nežinau ar šį ar tą su bambukais kur blush2.gif

Su makodamijom jau bandžiau-patiko, iš tų pagerintų nepaklusniems ir dažytiems taip pat bandžiau - super. Bet va noriu dar ką išbandyt ir nežinau kurį imt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš prisiskaičius apie avon solutions kremą su atspalviu veidui. Gal galit kuri įdėt jo nuotrauką?
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 01 07, 17:42)
Aš prisiskaičius apie avon solutions kremą su atspalviu veidui. Gal galit kuri įdėt jo nuotrauką?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 01 07, 17:42)

Man jis lb patinka smile.gif
o sakykite kaip Avon nagu stiprikliai?
Kuris geresnis is 94-95psl. tas su citrinomis ar tas kur nagai sindintys ale perlai? tas antrasis kaip lakas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 07 sausio 2011 - 19:28
QUOTE(doruta @ 2011 01 07, 20:17)
Kuris geresnis is 94-95psl. tas su citrinomis ar tas kur nagai sindintys ale perlai? tas antrasis kaip lakas?  g.gif

Man labiau patiko su citrinomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 01 07, 20:53)
Man labiau patiko su citrinomis  smile.gif

Dave kokia nors nauda? smile.gif
Atsakyti
user posted image
Gavau siandien wub.gif Nespejau ne dorai apuostyti, bet gavau du komplimentus thumbup.gif Ir vis kartojo, kad kazka gero primena biggrin.gif Jie man gaivesni nei Far away pasirode.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 01 07, 20:17)
Kuris geresnis is 94-95psl. tas su citrinomis ar tas kur nagai sindintys ale perlai? tas antrasis kaip lakas?  g.gif

Su citrinomis neturejau, o to "perlu" blizgiklio negaliu pagirt. Labai greitai jo ant nagu nebelieka (sakyciau ne nutrupa, o nusitrina doh.gif ), nes jis toks skystimelis (na cia suprantama, nes jei jis uzdziutu, jau nebebegtu per ta teptuka), net ne lakas, o sakyciau siaip trumpalaikis blizgiklis.
Atsakyti
Kaip jums naujųjų "Advanced Techniques" kvapas? Man senų labiau patiko. To būdingo kvapo nebeliko, kuris man taip patiko.
Labai faina šita kaukė buvo: jau išimta iš asortimento.
Šita: user posted image

Ir dar labai įdomu buvo, kai viena mergina užklausė, ar dar yra tokie kvepalai "Imari" smile.gif, kai aš atėjau į AVON, jų nebebuvo, o taip įdomu būtų, koks jų kvapas.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 01 08, 11:01)
Su citrinomis neturejau, o to "perlu" blizgiklio negaliu pagirt. Labai greitai jo ant nagu nebelieka (sakyciau ne nutrupa, o nusitrina  doh.gif ), nes jis toks skystimelis (na cia suprantama, nes jei jis uzdziutu, jau nebebegtu per ta teptuka), net ne lakas, o sakyciau siaip trumpalaikis blizgiklis.

Dekui, vadinasi imsiu su citrinomis..
Dar klausimas: ar is paskutinio puslapio prausiklis nuplauna makiaza?
Atsakyti
Tai, kad man atrodo, jei "rimtas" makiazas, tai nei vienas makiazo prausiklis neatplauna, reikia likucius pabaigti valyti valikliu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lusunka @ 2011 01 08, 13:44)
Tai, kad man atrodo, jei "rimtas" makiazas, tai nei vienas makiazo prausiklis neatplauna, reikia likucius pabaigti valyti valikliu.  4u.gif

Na paprasta kasdieni makiaza: tusa, kartais dar seselius.. As nusiprausiu su garnier zaliu be problemu.. tai idomu ar tas nupraustu..
Atsakyti