Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 12 29, 15:31)
Pati tokius turiu, tai labai silpnai ant veido matos, net nenaudoju, nes tingiu tepliotis
Tikrai nebijokit, jokio ryžumo nėra smile.gif

drinks_cheers.gif Šie rutuliukai tik lengvo svytėjimo suteikia. Labai intensyviai makaluot reikia, kad daugiau užteptum. O šiaip nei ryžas, nei raudonas veidas nebus smile.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz atsakymus del rutuliuku, fsio rami thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, ar galima į ofisą nuėjus paprašyt, kad duotų pauostyti kelis kvepaliukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 02, 16:39)
Sakykit, ar galima į ofisą nuėjus paprašyt, kad duotų pauostyti kelis kvepaliukus? g.gif

Ofisai tam pagrinde ir skirti, kad būtų galima gyvai apžiūrėti ir išbandyti prekes smile.gif
Atsakyti
galvoju užsisakyti avon lupų blizgesi,gal esate bandžiusios,ar geras
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bresk5: 02 sausio 2011 - 15:28
QUOTE(bresk5 @ 2011 01 02, 16:27)
user posted image

Esu išbandžiusi beveik visus. Jokių priekaištų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2011 01 02, 16:27)

Kadangi man patinka lipnūs blizgiai, "Glazewear shine" nepatiko, nes visai nelipnus, prastokai laikydavosi. Turėjau "Pink Watermelon" spalvą, tai man ji buvo per ryški, nes mėgstu švelnesnius pastelinius atspalvius. Kaip privalumą išskirčiau tai, jog šis blizgis nesausino mano įnoringų ir lengvai sudirginamų lūpų.
Atsakyti

i 
Skelbimam Skelbimų lenta.

Konsultantės diskutuoja čia.
Atsakyti
merginos, kaip laiko sie kvepaliukai? koks ju kvapas: gaivus, saldus...? dar neturejau progos pauostyti, bet labai gundo
user posted image
Atsakyti
na man tai gaivūs bet labai slabni nei galima taip išsireikšt, va tie kur su gėlytėm 37,90 berots kainuoja tai tikrai gaivūs ir kvepia mirksiukas.gif O patys gaiviausi iš saldžių kokius turiu tai "Believe me" Visi klausinėja kas čia per brangūs kvepalai kad tokie skanūs biggrin.gif bet va pardavime jau trečia kompanija nėra doh.gif Iš to kas yra tai tuos su gėlytėm ant buteliuko rekomenduočiau mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mergaitės, noriu paklaust gal kuri matėt gyvai piniginę Abigail. Ar neatrodo kaip pigi ciratine piniginė? Ar į tuos skyrius telpa kortelės?
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2011 01 06, 09:17)
na man tai gaivūs bet labai slabni nei galima taip išsireikšt, va tie kur su gėlytėm 37,90 berots kainuoja tai tikrai gaivūs ir kvepia mirksiukas.gif  O patys gaiviausi iš saldžių kokius turiu tai "Believe me" Visi klausinėja kas čia per brangūs kvepalai kad tokie skanūs biggrin.gif  bet va pardavime jau trečia kompanija nėra doh.gif  Iš to kas yra tai tuos su gėlytėm ant buteliuko rekomenduočiau mirksiukas.gif

aciu 4u.gif sitie? as i juos irgi ziurejau, bet anu pakuote labiau aki aptrauke ax.gif
user posted image
Atsakyti