Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

Gal jau yra bandžiusių naująją seriją Avon Care? Kainos labai geros, tik kažin kaip su kokybe ir poveikiu? g.gif
Atsakyti
Mergiukai, ramiu ir graziu svenciu 4u.gif
O sakykite, tie bronziniai pudros rutuliukai labai blizgus? ar tinkami tik skruostams? ar galima butu ir visa veiduka pagyvinti? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kas gali padeti smile.gif

kaip naudoti tuos plauku eliksyrus is Planet spa serijos? Ten juos reikia sildyti, ar kaip? Kada tepti? Pries plovima ar po? Nuplauti? Aciu uz informacija 4u.gif o beje, ju dar yra prekyboje?
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 12 27, 20:16)

čia apie arabian glow klausiat?
Jei taip, tai mano mama juos naudoja visam veidui, labai gražią spalvytę duoda, šiltą gražų atspalvį ir tokio sveiko švytėjimo:)
Jau antrą pakuotę įsigijo, negaliu kitokių įsiūlyt, ištikima šiems cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 27 gruodžio 2010 - 19:24
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 27, 20:23)
čia apie arabian glow klausiat?
Jei taip, tai mano mama juos naudoja visam veidui, labai gražią spalvytę duoda, šiltą gražų atspalvį ir tokio sveiko švytėjimo:)
Jau antrą pakuotę įsigijo, negaliu kitokių įsiūlyt, ištikima šiems  cool.gif

Taip taip, "Arabian glow" mirksiukas.gif oj aciu uz komentara, jamsiu isbandyt ir as tada thumbup.gif
Atsakyti
O kazin siti rutuliukai (berots vasara buvo paleisti "patobulinti" taip), ar labai skiriasi nuo paprastos rutulines pudros "Arabian glow"? g.gif

http://manodrabuziai...avon-skaistalai

Bijau ryzo atspalvio kad nesigautu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 10 22, 20:03)
nu mat kaip skirtingai... Man tai labai patinka  rolleyes.gif  Dabar radau kremus nerealiai tinkancius veidui, tokios veido odos dar nesu turejus  bigsmile.gif a nei spuogo, nei blizgejimo, nei serpetojimo  ax.gif lygi grazi.  cool.gif

Ir kokia tai priemone? pas mene ir oda problematiska:(
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 12 28, 19:50)
O kazin siti rutuliukai (berots vasara buvo paleisti "patobulinti" taip), ar labai skiriasi nuo paprastos rutulines pudros "Arabian glow"? g.gif

aš kiek įžiūriu tai ten apačioj lygiai tokie patys rutuliukai kaip paprastų Arabian Glow tik čia tų auksinių ant viršaus pridėta blizgesiui suteikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 12 28, 19:50)

Pati tokius turiu, tai labai silpnai ant veido matos, net nenaudoju, nes tingiu tepliotis
Tikrai nebijokit, jokio ryžumo nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2010 12 22, 19:07)
Pats geriausias dalykas is avon,plauku galiuku serumas thumbup.gif Jetau kaip man jo reikia,o siame kataloge nera verysad.gif

Oj man taip pat jis labai patinka. thumbup.gif Kvapas taip pat labai geras kai panaudoju atrodo,kad ką tik iš kirpyklos išėjau rolleyes.gif .
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie sia preke:

color trend voku seseliai ir akiu konturu piestukas

? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurutexxxx @ 2010 12 26, 01:08)
Sveikos, kas gali padeti  smile.gif

kaip naudoti tuos plauku eliksyrus is Planet spa serijos? Ten juos reikia sildyti, ar kaip? Kada tepti? Pries plovima ar po? Nuplauti? Aciu uz informacija  4u.gif o beje, ju dar yra prekyboje?

kas pades?
Atsakyti