Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(delfiuka @ 2010 12 10, 15:57)
Gal jau būtų atsiliepimų apie vibruojantį tušą?

vakar sesė bandė, o šnd aš. Tai va sesės komentaras "tai kad ranka, o ne šepetėlis vibruoja". ta prasme kad vibravimo mechanizmas yra užsukimo kamštelyje, ir laikant jaučiama lengva vibracija. bet ne tokia kai kad dantų šepetėlių. kitaip tariant nieko blatno. Pabandžiau, aš nu tai kai pridėjau prie blakstienų, tai jaučiau tą vibraciją, bet kad ji turėtų įtakos dažymui - tikrai ne. Verdiktas - į pirkinių sąrašą nebus įtrauktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 12 15, 10:27)
vakar sesė bandė, o šnd aš. Tai va sesės komentaras "tai kad ranka, o ne šepetėlis vibruoja". ta prasme kad vibravimo mechanizmas yra užsukimo kamštelyje, ir laikant jaučiama lengva vibracija. bet ne tokia kai kad dantų šepetėlių. kitaip tariant nieko blatno. Pabandžiau, aš nu tai kai pridėjau prie blakstienų, tai jaučiau tą vibraciją, bet kad ji turėtų įtakos dažymui - tikrai ne. Verdiktas - į pirkinių sąrašą nebus įtrauktas biggrin.gif

Va va apsoliuciai nieko vertas doh.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kiek pirmame kataloge kainuos kvapieji pieštukai, kur dabar pasutiniame katalogo puslapyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukineja: 15 gruodžio 2010 - 22:49
QUOTE(Laukineja @ 2010 12 16, 00:49)
Gal kas žino, kiek pirmame kataloge kainuos kvapieji pieštukai, kur dabar pasutiniame katalogo puslapyje?

Po 6,9lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Mna tai sampunai is avon visai nieko,nors girdjeua kad kitiems jie nelabai..bet man tai patinka ir skaniai kvepia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2010 12 16, 18:08)
Mna tai sampunai is avon visai nieko,nors girdjeua kad kitiems jie nelabai..bet man tai patinka ir skaniai kvepia 4u.gif

drinks_cheers.gif dabar kai atnaujino, man jie irgi thumbup.gif .. Ir dukrai tinka, labai faini wub.gif
Atsakyti
Is AVON kosmetikos man labai patinka krem pudra viena, labai tolygiai uzmaskuoja, bet man atrodo, kad tokios nebera jau pirkti schmoll.gif Labai grazu blizgi turiu, tokia svelni spalvyte, man tinka ir patinka (plump pout atspalvis). Turiu blizganti akiu pravedima, bet nelabai jis man doh.gif O apie tusus, kiek esu bandzius (8 maziausiai), man jie nelabai prilipo.. Prastai padazo, susigumuluoja, zodziu nepatiko man jie visai schmoll.gif
Atsakyti
Pats geriausias dalykas is avon,plauku galiuku serumas thumbup.gif Jetau kaip man jo reikia,o siame kataloge nera verysad.gif
Atsakyti
My Webpage
Sveikutes! O as gi kaip isprotejus jieskau savo mylimu kvepaliuku is avon WICH OF LOVE,bet na niekur neturiu,matyt ju jau ir nebus:((((
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2010 12 22, 18:07)
Pats geriausias dalykas is avon,plauku galiuku serumas thumbup.gif Jetau kaip man jo reikia,o siame kataloge nera verysad.gif

PRITARIU SUPER DALYKELIS. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukait @ 2010 12 22, 19:13)
PRITARIU SUPER DALYKELIS. drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Bet tai kaip cia jo nera,net keista g.gif Visada nusiperku daugiau,galvoju va dabar is sekancio uzsisakysiu,kaip tik sitas baigsis,ir va tau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2010 12 22, 19:07)

Naudojau, tikrai labai geras thumbup.gif Reikes uzsisakyt vel kai bus kataloge.
Atsakyti