QUOTE(gabbler @ 2010 12 05, 22:27)
sveikos. skaiciau cia geru atsiliepimu apie planet spa linija... gal kuri bandete stangrinamaji kaklo ir krutines seruma su alyvuogiu aliejumi ar maitinamaja kaklo ir krutines kauke su taukmedzio sviestu ir imbieru? verti demesio gaminiai? gal siaip ka galite patarti krutinei stangrinti?
Kažin ar sustangrins pačią krūtinę, bet odos būklę pagerina.
Gal jau būtų atsiliepimų apie vibruojantį tušą?
QUOTE(delfiuka @ 2010 12 10, 14:57)
Gal jau būtų atsiliepimų apie vibruojantį tušą?
Nieko gero negaliu pasakyti, tokiu pinigu tikrai nevertas
QUOTE(Mili04 @ 2010 12 10, 17:28)
Nieko gero negaliu pasakyti, tokiu pinigu tikrai nevertas
O kuo jis blogas?
QUOTE(delfiuka @ 2010 12 10, 15:44)
O kuo jis blogas?
Nelabai supratau kokiu tikslu jis ten vibruoja jei pridejus prie akiu nieko nesijauia o ir mano nealergiskas akis grauze, ir nepatiko kaip tepe sulipina, mano kai nera lb jau tankios negraziai tepa,jau tas supershokas 100kartu geresnis.
pries pora sav gavau ziemini rinkinuka veido krema jau esu turejusi. visom prekem esu labai patenkinta o ir kainavo apie 10lt
Laba diena,
gal kuri mergina/moteris zino ar dar imanoma kur nors gauti kvepalus Surrender for her?
gal kuri mergina/moteris zino ar dar imanoma kur nors gauti kvepalus Surrender for her?
Ką manote apie 17 kampanijos 76 psl. esantį George laikrodį (05769)? Kokia jo kokybė? Galvoju, nupirkti kaip dovaną. Gal kas pirko ir žino, ar tai patiko vyrui?
QUOTE(Laukineja @ 2010 12 14, 12:53)
Ką manote apie 17 kampanijos 76 psl. esantį George laikrodį (05769)? Kokia jo kokybė? Galvoju, nupirkti kaip dovaną. Gal kas pirko ir žino, ar tai patiko vyrui?
Mano klientė viena pirko šitą. Liepiau žiūrėti, ar nesitrina, kaip nešiojasi, ir jei nors kiek pasitrins pirmas dienas ar savaites - grąžinti liepiau, kaip broluotą. Su laikrodžiais taip yra... Net ofise pasakė, kad taip žiūrėt ir grąžint, jei ką. Ir negrąžino sakė labai gerai nešiojasi, nesitrina, patiko labai
QUOTE(Laukineja @ 2010 12 14, 12:53)
As pirkau savo vyrui tai nesioja ir niekas dar neispeike toks didelis blizga,nu graziai atrodo tik stiklelis braizosi.
man is visu gaminiu patinka tik duzo zele, nors pati buvau platintoja kazkada isbandziau viska beveik, bet labaiusiai patiko tik duso zeles