man super patinka priemones spa su taukmedzio sviestu,o paskutinis mano pirkinys kuno balzamas ,patenkinta ir tas kvapas toks sildantis.
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 12 02, 08:59)
O man abu begaliniškai patinka, ir kvapu, ir konsistencija, ir susigeria labai gerai.
Abu kuno kremai Dar labai patinka maitinamasis kuno sviestas su negyvosios juros mineralais greitai isigeria ir nepalieka riebumo pojucio dar kvapas
QUOTE(Little angel @ 2010 12 02, 13:28)
o naturals linija? daug daiktų 17k su skambalu... kaip su naujovėm 1k?
Mane irgi domintų naturals kainos ir pasirinkimas...
Merginos, iš kur gaunate dar tik būsimos kampanijos katalogus? Pačiame Avon biure esu varčiusi net kelias kampanijas į priekį, bet net ir ten nepaklausiau, kaip gauti į priekį (nebent man padovanodavo :/)
QUOTE(Little angel @ 2010 12 02, 11:28)
o naturals linija? daug daiktų 17k su skambalu... kaip su naujovėm 1k?
Is tu purskikliu kuno losjonu ir duso zeliu bus tik su braskem su granatom su obuoliais su vysniom
is sampunu tai nebus sausiems pazeistiems plaukams ir neklusniems
Is veido prieziuros nebus lupu balzamo su medum. bet bus su zaliaja arbata ir alyvmedzio lapais.
Kas naujo:na tie kvepaliukai Simply Because,
Vyram, ProChill rutulinis dezodorantas ir tualetinis vanduo
Nauja rozinio kaspino sage.
Na tas tusas vibruojantis
Du nauji lako atspalviai
Colortrend lupu blizgis
Naujo rankiniu papuosalu
Is vaikuBallerina plauku sukavima lengvinantis purskiklis
Is Advance Techniques nuo saknu pakeliantis tonikas pliniems plaukams
Naujas apvalus sepetys,principas toks pat kaip to didelio apvalaus tik dabar bus maziukas.
Vonios putos su vanile ir persikais
Na ir visa serija Care.
QUOTE(ash;* @ 2010 12 02, 20:18)
O kiek 1c kainuos sildomoji zvaigzde? ne rinkinyje.
ne rinkiny 17lt
QUOTE(Laukineja @ 2010 12 02, 20:28)
Merginos, iš kur gaunate dar tik būsimos kampanijos katalogus? Pačiame Avon biure esu varčiusi net kelias kampanijas į priekį, bet net ir ten nepaklausiau, kaip gauti į priekį (nebent man padovanodavo :/)
Na aš katalogų pristatyme gaunu
Labas mergaitės . Mane domina "pro" rinkiniai iš 48psl. Kuris kvapas geriausias?
Ir kks mot kvepaliukų "Secret fantasy" kvapas?Saldus
, gaivus, aštrus?
Ačiū
, gaivus, aštrus?
Ačiū
QUOTE(*Caras* @ 2010 12 03, 11:51)
Labas mergaitės . Mane domina "pro" rinkiniai iš 48psl. Kuris kvapas geriausias?
, gaivus, aštrus?
Ačiū
, gaivus, aštrus?
Ačiū
Saldus Bent jau man tai kvapas panašus,kaip to purškiklio su muskusais ir vyšniom
Isigyjau lupdazi spalva Provocative plump. Is kart galiu pasakyt, kad tai ryski violetine spalva su ciut blizgiucio tikejaus biski kitokios.. bet seip tekstura labai maloni, krenimiai tokie, taciau po keliu val man issdziuvo ant lupu.. ta prasme paliko sausos.. 10 balu vertinciau pakuote.. pakuote trb geriausia kokia turejau ziauriai idomiai padaryta seip nepatiko tik sausumas po kiek laiko ir spalva nlb atitaikiau.. bet seip, jei butu pigesnis tai manau vertas demesio p.s spalva beveik tokia pat, tik ciut tamsesne
Labutis,gal zinot,ar bus 1c pakabuciai,kurie 17c yra 84psl.?Jei bus kokia kaina ir ar bus pakabuciai "boruzele" ir "vysnaite''?