Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

Gal yra bandžiusių anticeliulitinį kūno kremą ir stangrinamąjį biusto kremą-želė? Kokie būtų atsiliepimai?Ar matosi koks nors rezultatas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Susana*: 29 lapkričio 2010 - 19:31
Mergaitės,šis purškalas išimtas iš prekybos ar jo nerandu??

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miražė @ 2010 11 29, 21:33)
Mergaitės,šis purškalas išimtas iš prekybos ar jo nerandu??

user posted image

bent jau 17 kompanijos kataloge jo nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2010 11 28, 21:31)
Gal kas gali pasakyti, kiek 17 kataloge kainuos solutions winter kremas? Nenoriu skubėti ir pasiimti, jei nuolaida išliks... smile.gif

QUOTE(Šmukštukė @ 2010 11 28, 22:45)
Kinuos 14,90. Taip pat bus galima įsigyti visą rinkinį su gražia kosmetine už 44,90lt. mirksiukas.gif

1 kampanijos kataloge šie gaminiai kainuos po 9,90Lt thumbup.gif..
Verta palaukt ir nagų lakų, 3vnt bus galima už 18,90lt įsigyti smile.gif
Taip pat sugrįš atsinaujinusi AVON CARE linija wub.gif .
Naujovė - tušas su vibruojančiu šepetėliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Susana* @ 2010 11 29, 19:31)
Gal yra bandžiusių anticeliulitinį kūno kremą ir stangrinamąjį biusto kremą-želė? Kokie būtų atsiliepimai?Ar matosi koks nors rezultatas?  4u.gif

Anticeliulini naudojau solutions ir anew - man padeda. As po gimdymo (ziema) labai turejau jo daug prisiveisusio celiulito, tai vasara ryskiai matesi poveikis - geraja prasme. Papludimy nebuvo geda nusirengt smile.gif Pradejau nuo solutions, ir paskui sunaudojau pora anew. Padejo tikrai. Ir dabar iskart nuo anew pradesiu - jau uzsipirkau. Sitas vis gi geresnis. Antras nestumas padare ta pati, tai reiks naikint... doh.gif O biustui panaudojau mazai - pastojau vel, maitinu dabar, tai nenaudoju - neuzbaigiau sito. Bet 2 klientes turiu, kurios perka, sake net vyrai pakomplimentavo, kad kazkas pasikeite i gera biggrin.gif Poveikis matosi, vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2010 11 29, 22:56)
Anticeliulini naudojau solutions ir anew - man padeda. As po gimdymo (ziema) labai turejau jo daug prisiveisusio celiulito, tai vasara ryskiai matesi poveikis - geraja prasme. Papludimy nebuvo geda nusirengt smile.gif Pradejau nuo solutions, ir paskui sunaudojau pora anew. Padejo tikrai. Ir dabar iskart nuo anew pradesiu - jau uzsipirkau. Sitas vis gi geresnis. Antras nestumas padare ta pati, tai reiks naikint...  doh.gif  O biustui panaudojau mazai - pastojau vel, maitinu dabar, tai nenaudoju - neuzbaigiau sito. Bet 2 klientes turiu, kurios perka, sake net vyrai pakomplimentavo, kad kazkas pasikeite i gera biggrin.gif Poveikis matosi, vadinasi smile.gif

Šiuo metu naudoju Solutions,reiškias užbaigus šį bandysiu anew,nes bwnt kolkas rezultato jokio nematau ax.gif nors nėra to celiulito per daugiausia,bet vistiek norisi pasigražint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 11 30, 00:27)

Kiek kataloge kainuos šis tušas?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 11 29, 23:17)
Kiek kataloge kainuos šis tušas?

Kainuos 34,90lt, bet bus nuolaidų kuponai, su kuriuo jis 24,90 kainuos.. Vakar pristatyme čiupinėjau jį, tai tikrai vibruoja ne silpnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 11 30, 12:13)
Kainuos 34,90lt, bet bus nuolaidų kuponai, su kuriuo jis 24,90 kainuos.. Vakar pristatyme čiupinėjau jį, tai tikrai vibruoja ne silpnai smile.gif

Ačiū smile.gif O kokia kaina rinkinio "Idina"?
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 11 29, 22:27)

Nepatiko jis man lb atrodo vibruoja o kai tepi tai nesijaucia joks vibravimas ir nzn net ka tas vibravimas daro nes naudos jokios g.gif nznas tiek lt uz ji jokiu budu nemokeciau doh.gif Db pasidejau i stalciu ir abejoju ar sunaudosiu.
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 11 30, 12:14)
Nepatiko jis man lb atrodo vibruoja o kai tepi tai nesijaucia joks vibravimas ir nzn net ka tas vibravimas daro nes naudos jokios g.gif  nznas tiek lt uz ji jokiu budu nemokeciau doh.gif Db pasidejau i stalciu ir abejoju ar sunaudosiu.

Aš Facebooke laimėjau maybelline su vibro - visiška nesąmonė... doh.gif Aš to vibro visai nenaudojau, jis neiko neduoda... Paprasčiau ranka pasukiot biggrin.gif Na, bet gal kažkam duoda, kad jau gamina biggrin.gif
Atsakyti
turiu 1c jei kam ko reik klauskit
Atsakyti