Gal yra bandžiusių anticeliulitinį kūno kremą ir stangrinamąjį biusto kremą-želė? Kokie būtų atsiliepimai?Ar matosi koks nors rezultatas?
QUOTE(Miražė @ 2010 11 29, 21:33)
bent jau 17 kompanijos kataloge jo nėra
QUOTE(Laukineja @ 2010 11 28, 21:31)
Gal kas gali pasakyti, kiek 17 kataloge kainuos solutions winter kremas? Nenoriu skubėti ir pasiimti, jei nuolaida išliks...
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 11 28, 22:45)
Kinuos 14,90. Taip pat bus galima įsigyti visą rinkinį su gražia kosmetine už 44,90lt.
1 kampanijos kataloge šie gaminiai kainuos po 9,90Lt ..
Verta palaukt ir nagų lakų, 3vnt bus galima už 18,90lt įsigyti
Taip pat sugrįš atsinaujinusi AVON CARE linija .
Naujovė - tušas su vibruojančiu šepetėliu
QUOTE(*Susana* @ 2010 11 29, 19:31)
Gal yra bandžiusių anticeliulitinį kūno kremą ir stangrinamąjį biusto kremą-želė? Kokie būtų atsiliepimai?Ar matosi koks nors rezultatas?
Anticeliulini naudojau solutions ir anew - man padeda. As po gimdymo (ziema) labai turejau jo daug prisiveisusio celiulito, tai vasara ryskiai matesi poveikis - geraja prasme. Papludimy nebuvo geda nusirengt Pradejau nuo solutions, ir paskui sunaudojau pora anew. Padejo tikrai. Ir dabar iskart nuo anew pradesiu - jau uzsipirkau. Sitas vis gi geresnis. Antras nestumas padare ta pati, tai reiks naikint... O biustui panaudojau mazai - pastojau vel, maitinu dabar, tai nenaudoju - neuzbaigiau sito. Bet 2 klientes turiu, kurios perka, sake net vyrai pakomplimentavo, kad kazkas pasikeite i gera Poveikis matosi, vadinasi
QUOTE(Edukas82 @ 2010 11 29, 22:56)
Anticeliulini naudojau solutions ir anew - man padeda. As po gimdymo (ziema) labai turejau jo daug prisiveisusio celiulito, tai vasara ryskiai matesi poveikis - geraja prasme. Papludimy nebuvo geda nusirengt Pradejau nuo solutions, ir paskui sunaudojau pora anew. Padejo tikrai. Ir dabar iskart nuo anew pradesiu - jau uzsipirkau. Sitas vis gi geresnis. Antras nestumas padare ta pati, tai reiks naikint... O biustui panaudojau mazai - pastojau vel, maitinu dabar, tai nenaudoju - neuzbaigiau sito. Bet 2 klientes turiu, kurios perka, sake net vyrai pakomplimentavo, kad kazkas pasikeite i gera Poveikis matosi, vadinasi
Šiuo metu naudoju Solutions,reiškias užbaigus šį bandysiu anew,nes bwnt kolkas rezultato jokio nematau nors nėra to celiulito per daugiausia,bet vistiek norisi pasigražint
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 11 30, 00:27)
Kiek kataloge kainuos šis tušas?
QUOTE(delfiuka @ 2010 11 29, 23:17)
Kiek kataloge kainuos šis tušas?
Kainuos 34,90lt, bet bus nuolaidų kuponai, su kuriuo jis 24,90 kainuos.. Vakar pristatyme čiupinėjau jį, tai tikrai vibruoja ne silpnai
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 11 30, 12:13)
Kainuos 34,90lt, bet bus nuolaidų kuponai, su kuriuo jis 24,90 kainuos.. Vakar pristatyme čiupinėjau jį, tai tikrai vibruoja ne silpnai
Ačiū O kokia kaina rinkinio "Idina"?
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 11 29, 22:27)
Nepatiko jis man lb atrodo vibruoja o kai tepi tai nesijaucia joks vibravimas ir nzn net ka tas vibravimas daro nes naudos jokios nznas tiek lt uz ji jokiu budu nemokeciau Db pasidejau i stalciu ir abejoju ar sunaudosiu.
QUOTE(Mili04 @ 2010 11 30, 12:14)
Nepatiko jis man lb atrodo vibruoja o kai tepi tai nesijaucia joks vibravimas ir nzn net ka tas vibravimas daro nes naudos jokios nznas tiek lt uz ji jokiu budu nemokeciau Db pasidejau i stalciu ir abejoju ar sunaudosiu.
Aš Facebooke laimėjau maybelline su vibro - visiška nesąmonė... Aš to vibro visai nenaudojau, jis neiko neduoda... Paprasčiau ranka pasukiot Na, bet gal kažkam duoda, kad jau gamina
turiu 1c jei kam ko reik klauskit