Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(Selavy @ 2010 11 17, 16:05)
As turiu drekinancia kauke, tai man ji thumbup.gif

Šiaip kas labiau apsimoka: kremai ar kaukė?

Ir koks poveikis, kokia tavo oda, ką pakeitė? smile.gif Prašyčiau daugiau detalių, kad sužinočiau, kas tai per produktai.
O kad produktas lengvas ir gerai susigeria nelabai ką padeda, nes tokiu atveju man kuo puikiausiai užtenka "Margaritos" drėkinamojo kremo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukineja: 17 lapkričio 2010 - 23:10
sveikos,ar kuri nors sakėtės žvaigždę-šildyklę?
Katik ją gavau, paspaudžiu metalinį diskelį kaip rašoma, bet man ji nešyla ir nesikristalizuoja :-(
Net nežinau, ar čia brokas,ar kažką ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2010 11 18, 10:58)
sveikos,ar kuri nors sakėtės žvaigždę-šildyklę?
Katik ją gavau, paspaudžiu metalinį diskelį kaip rašoma, bet man ji nešyla ir nesikristalizuoja :-(
Net nežinau, ar čia brokas,ar kažką ne taip darau?

Pabandyk paspausti ne metalinę, bet juodąją pusę. Aš irgi ilgai žaidžiau, bet dabar rankos beveik dega nuo karščio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 16, 20:39)
Pazejau angliska kataloga.. kaip mum dar toli iki to doh.gif kiek nerealiu produktu neturim..  unsure.gif ten kaledinis jau buvo.. gal ir pas mus kada tie produktai atsiras.. konkreciai kalbu apie skaistalus ir tokius lupu dazus

Aš taip pat jį varčiau tai labai patiko katalogas. Gaila, kad pas mus daug prekių nėra verysad.gif Puskė labai gyrė apatinį trikotažą
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 11 18, 10:28)
Pabandyk paspausti ne metalinę, bet juodąją pusę. Aš irgi ilgai žaidžiau, bet dabar rankos beveik dega nuo karščio smile.gif

cia ne tiek paspausti, kiek perlenkti metaliuka reikia,kad spragtelėtų, o tada vaizdelis... lotuliukas.gif akyse kristalizacija vykt pradeda
Atsakyti
QUOTE(ingute919 @ 2010 11 18, 12:45)
Aš taip pat jį varčiau tai labai patiko katalogas. Gaila, kad pas mus daug prekių nėra  verysad.gif Puskė labai gyrė apatinį trikotažą

Na jei kalbėt apie kosmetiką, tai šiaip viskas kas pas juos tas ir pas mus yra. Gal tik kokiu katalogu ar dviem vėluoja. Kas dėl papuošalų, ten spėju kokybė geresnė... Apatinis irgi gundo, bet įsivaizduoju kokią kainą pastatytų... Kad net nebesinorėtų pirkt...

Aš tą katalogą kas mėnesį pavartau oreantacijai, kad pažiūrėt kas bus smile.gif Nus ir viskas lyg šiol iš kosmetikos gaminių atsirado... Kokybės lygint negaliu, bet faktas kad tiek papuošalus tiek apatinius gamina kitur nei mūsų rinkai pristatomi, mat mačiau tuos papuošalų komplektus, pavadinimai tie patys, iš pirmo žvilgsnio lyg ir tas pats, bet geriau užmetus akį pamatai ne tiek jau mažai skirtumų, tad mūsiškiai papuošalai tėra kopijos... Turėčiau padruškę Anglijoj, paprašyčiau kad atsiųstų iš ten ką nors pasinagrinėjimui.

Ir esu garantuota, kad būčiau teisi
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2010 11 17, 23:06)
Šiaip kas labiau apsimoka: kremai ar kaukė?

Ir koks poveikis, kokia tavo oda, ką pakeitė? smile.gif Prašyčiau daugiau detalių, kad sužinočiau, kas tai per produktai.
O kad produktas lengvas ir gerai susigeria nelabai ką padeda, nes tokiu atveju man kuo puikiausiai užtenka "Margaritos" drėkinamojo kremo biggrin.gif

Reikia ir kremo, ir kaukes, nes kaukes nenaudosi kasdien. Mano oda sausa, tai po sios kaukes atsigauna, gaivesne, sviezesne, ne tokia sausa buna ax.gif . O siaip, patarciau pirkti meginius ir bandyt, nes kas vienam tinka, nebutinai tiks ir kitam 4u.gif

Gal kas turit kvepalus Herve Leger? Kaip laikosi kvapas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selavy: 18 lapkričio 2010 - 16:54
QUOTE(Little angel @ 2010 11 18, 14:46)

Nu tai kad ne viskas yra g.gif arba bent as nemaciau tada.. ner skaistalu tokiiu kvadratinei dezutei apysiaurej tokioj unsure.gif
Atsakyti
merginos,gal kuri gyvai matėt papuošalų komplektą iš 17 katalogo psl 83,vadinas Marilena.Tie raudonos spalvos yra stikliniai kažkokie,ar tik plastmasės gabaliukai.Draugė anksčiau nusipirko kitokį rinkinuką ,galvojo ,kad ten iš stiklo tie papuošimai,bet pasirodo plastmasė kažkokia ,neblizgi.Labai prastai atrodo.
Atsakyti
Iš AVON'o užsisakinėju tik rankų ir kojų kremus. Daugiau man ten nelabai kas patinka unsure.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Gal galite pasakyti kainą , kas turi 17 kampanijos katalogą? Mane domina naktinė senėjimą lėtinanti emulsija su aukso polipeptidais. Ar nebus pigesnė negu 16 kataloge? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2010 11 21, 10:56)
Labas  4u.gif
Gal galite pasakyti kainą , kas turi 17 kampanijos katalogą? Mane domina naktinė senėjimą lėtinanti emulsija su aukso polipeptidais. Ar nebus pigesnė negu 16 kataloge?  ax.gif

70lt kainuos.
Atsakyti