Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(Wyga @ 2010 11 12, 16:11)
labas visoms,

galvoju pirkti pudros rutuliukus, bronziniai man per daug tamsūs, nes oda šviesi. Tai galvoju deimantinius arba suteikiančius spindesio. Kažin, ar tie deimantiniai labai jau blizga, bijau, kad atrodysiu nenatūraliai. Noriu veidą šiek tiek pagyvinti. Ačiū.

Tai nieks nepatars? rolleyes.gif
Atsakyti
turbūt nėra čia tų, kurios išmėgino minėtas pudras smile.gif
jei turi galimybę, apsilankyt avon centriuke, turėsi galimybę išbandyti
Atsakyti
As naudoju tik spindesio suteikiancia smile.gif jie man per daug neblizga (tiksliau blizgesio nepastebejau) ax.gif Suteikia tokia sveniai svelniai rausva atspavi skruostams kai tepu ant sviesios pudros. Arabian glow kambarioke naudojo jai tiko, nes ji tokia truputi idegus, jos drauge naudojo taip pat, bet kadangi ji buvo tokia baltute, tai atrode lyg apdegus saulej jei padaugindavo uztepti rolleyes.gif
Apie deimantinius as taip pat galvoju, bet man regis tu kur turiu amziams uzteks - letai naudojasi man biggrin.gif

aa seip atsiliepimu apie rutuliukus avon maciau rutuliniu pudru skiltyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 16 lapkričio 2010 - 12:15
QUOTE(audroneta @ 2010 11 15, 23:16)
Na gal mano uosle pasikete:))) bet toks kvapas, kaip degtines buteli uostyciau:))))

man jis visada buvo toks snapseliu trenkiantis lotuliukas.gif o jus tik dabar pajutot? man ir senoj pakuotej jis smirdedavo g.gif
Atsakyti
Man nepatiko nei dušo želė ( nekvepia kūnas po maudymosi), nei šampūnas (labai daug reikia, kad putotų), nei nagų lakas (ilgai džiūsta, greitai nusilupa).
Atsakyti
QUOTE(Wyga @ 2010 11 16, 12:43)

Rinkčiausi spindesio suteikiančius.

QUOTE(Vilniete10 @ 2010 11 16, 14:49)
Man nepatiko nei dušo želė ( nekvepia kūnas po maudymosi), nei šampūnas (labai daug reikia, kad putotų), nei nagų lakas (ilgai džiūsta, greitai nusilupa).

Dušo želės man patinka. Šampūno tikrai nereik daug, nebent iš Naturals , tada reik šiek tiek daugiau. Nagų lakas Avon man laiko lygiai tiek kiek bet kuris brangus - nekaip , visai nekaip, bet čia gal dėl to, kad ir namie tenka darbuotis, ir darbe dažnai rankas plauti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyga @ 2010 11 16, 12:43)

smile.gif Geriau kompaktine (p.58 arba p.63) ir tepti sepeteliu, dienos metu pakoreguoti galima ir kempinele
Atsakyti
Pazejau angliska kataloga.. kaip mum dar toli iki to doh.gif kiek nerealiu produktu neturim.. unsure.gif ten kaledinis jau buvo.. gal ir pas mus kada tie produktai atsiras.. konkreciai kalbu apie skaistalus ir tokius lupu dazus
Atsakyti
Sveikos, 16 katalogo 151 psl. yra kremai žiemai. Ką galite pasakyti apie juos?
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2010 11 16, 22:11)

Solutions žiemai aš naudojau pernai - patiko. Na, kaip ir visa Solutions linija - geri kremai. Greit susigeria, švelni oda. Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edukas82: 16 lapkričio 2010 - 22:34
QUOTE(Edukas82 @ 2010 11 16, 23:33)
Solutions žiemai aš naudojau pernai - patiko. Na, kaip ir visa Solutions linija - geri kremai. Greit susigeria, švelni oda. Rekomenduoju smile.gif

Man irgi patiko. Platus pasirinkimo spektras. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2010 11 17, 00:11)

As turiu drekinancia kauke, tai man ji thumbup.gif
Atsakyti