Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(lady_m @ 2010 11 11, 19:48)
O jūs gal konsultantė? Ir gal galėtumėt pažiūrėt ar yra pigiau tam konsultančių laikraštuke ta paletė? 4u.gif

tam konsultanciu laikrastuke atsiras, kita arba tik dar kita kampanija, kai jau is katalogo bus isimta.. ir tai nebutinai ides ten.. jis keicias kiekviena kampanija.. dabar jo tikrai ten nera rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Gal galit parasyt kas per kvapas Today Tomorow Allways Gold,gal i kitus kokius kvepalus panasus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija9: 14 lapkričio 2010 - 19:38
QUOTE(Frezija9 @ 2010 11 14, 19:37)
Sveikos mamos. Gal galit parasyt kas per kvapas Today Tomorow Allways Gold,gal i kitus kokius kvepalus panasus

Na asmeniškai man jis kvepia, degintą cukrų primena wub.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti ar dar įmanoma kur nors gauti senesnio leidimo kvepalų, pvz kaip pur blanca blush ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2010 11 14, 22:09)
Norėjau paklausti ar dar įmanoma kur nors gauti senesnio leidimo kvepalų, pvz kaip pur blanca blush ?  g.gif

Jie kartais ne su oranžiniu ar rožiniu kamštuku?Jei taip,tai man atrodo 17 kamp. toki yra,dabar neturiu katalogo,tai negaliu tiksliai pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Estrellitta @ 2010 11 15, 14:57)
Jie kartais ne su oranžiniu ar rožiniu kamštuku?Jei taip,tai man atrodo 17 kamp. toki yra,dabar neturiu katalogo,tai negaliu tiksliai pasakyti.

Su rožiniu kamšteliu. Kvapas thumbup.gif , o pirkau senokai. Galvojau, kad nebėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrellitta @ 2010 11 15, 16:57)

Tikrai bus. Kainuos 39,90.
Atsakyti
Sveikutes,
as is AVON tik aliejuka plauku galiukams perku. Ir is praeito katalogo nusipirkau, bet kazkoks jis man ne toks, nu grynu spiritu trenkia. Ko niekada nebuvo per daugiau nei 5-kerius metus. Na niekaip nesuprantu, ar cia kokia padielka ar kas. Ir dar niekada nepastebejau kad butu uzrasyta made in poland...

Gal kuri pirkot? ar irgi toks kvapas jauciasi? Vadinasi DRY ENDS SERUM
Atsakyti
QUOTE(audroneta @ 2010 11 15, 23:20)
Sveikutes,
as is AVON tik aliejuka plauku galiukams perku. Ir is praeito katalogo nusipirkau, bet kazkoks jis man ne toks, nu grynu spiritu trenkia. Ko niekada nebuvo per daugiau nei 5-kerius metus. Na niekaip nesuprantu, ar cia kokia padielka ar kas. Ir dar niekada nepastebejau kad butu uzrasyta made in poland...

Gal kuri pirkot? ar irgi toks kvapas jauciasi? Vadinasi DRY ENDS SERUM

Aš pirkau iš 15 kamp. katalogo,o man normaliai kvepia,kaip turi būt...Šiaip ant daugumos prekių parašyta Made in Poland,o gal ir ant visų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estrellitta: 15 lapkričio 2010 - 22:39
QUOTE(Estrellitta @ 2010 11 15, 22:37)
Aš pirkau iš 15 kamp. katalogo,o man normaliai kvepia,kaip turi būt...Šiaip ant daugumos prekių parašyta Made in Poland,o gal ir ant visų.

Man irgi, o tas "made in poland" nieko nesako biggrin.gif
Atsakyti
Na gal mano uosle pasikete:))) bet toks kvapas, kaip degtines buteli uostyciau:))))
Atsakyti
QUOTE(audroneta @ 2010 11 16, 00:16)
Na gal mano uosle pasikete:))) bet toks kvapas, kaip degtines buteli uostyciau:))))

Normalus kvapas. Viskas ok. Technologojos nepasikeitė .

Atsakyti