Sakykit ar dar yra gaminama tokia lūpdažių paletė, kur sudėtos apie 6 berots ar net daugiau spalvų, buvo ir teptukas toje paletėje, tik dabar nebepamenu tikslaus pavadinimo, kažkada prieš porą metų pirkau ir norėčiau ir vėl, tad kažin ar dar gamina?
Va štai radau foto, kaip ji atrodo, gal kas pamenat?
Papildyta:
Ir dar norėjau pasiteirauti ką reiškia toks ženkliukas prie prekių varpelis ir užrašas paskutinį kartą? Tai vadinas, kad tokios prekės daugiau nebebus gamyboj?
ta lupu dazu palete yra 16am kataloge 60 psl 25 lt ir tik pink ribbon spalva.. ir varpelis prie jos, tai reiskia, kad paskutini karta.. kiek sake man, kad jau isima is prekybos, dar likucius ideda i konsultanciu laikrastuka, bet jau kataloge nebebuna.. nu gal but po kurio laiko vel prades gamint, o gal jau ir nebe..
Papildyta:
[quote=Estela_,2010 10 29, 16:08]
norėčiau paklausti naudojančių Planet Spa kūno sviestą, ar jis labai riebus, greitai susigeria?
o kaip Skin So Soft serijos kūno losjonas su mineralais, jis daugiau blizgesiui kaip suprantu skirtas, o ne odai drėkinti??
spa sviestas man labai patinka ir labai skaniai pasitepus kvepia, nera labai riebus, gana greit susigeria ir gerai maitna oda, paskui visa sav ar ilgiau gali nesitepliot jokiais losijonais.. mano drauge ji turi, jai irgi patinka..
SSS su mineralais ir blizga ir drekina.. man irgi labai patiko, ypac faina vasara ar i koki vakareli einant, taip subtiliai blizga visas kunas
Papildyta:
o as noriu paklausti, gal kuri bandet ir galit palygint blakstienu tusus supershok ir superfull.. ne vieno nebandziau, tai nezinau ka klientei patart..
Papildyta:
norėčiau paklausti naudojančių Planet Spa kūno sviestą, ar jis labai riebus, greitai susigeria?
o kaip Skin So Soft serijos kūno losjonas su mineralais, jis daugiau blizgesiui kaip suprantu skirtas, o ne odai drėkinti??
spa sviestas man labai patinka ir labai skaniai pasitepus kvepia, nera labai riebus, gana greit susigeria ir gerai maitna oda, paskui visa sav ar ilgiau gali nesitepliot jokiais losijonais.. mano drauge ji turi, jai irgi patinka..
SSS su mineralais ir blizga ir drekina.. man irgi labai patiko, ypac faina vasara ar i koki vakareli einant, taip subtiliai blizga visas kunas
Papildyta:
o as noriu paklausti, gal kuri bandet ir galit palygint blakstienu tusus supershok ir superfull.. ne vieno nebandziau, tai nezinau ka klientei patart..
QUOTE(lady_m @ 2010 11 10, 23:40)
Ir dar norėjau pasiteirauti ką reiškia toks ženkliukas prie prekių varpelis ir užrašas paskutinį kartą? Tai vadinas, kad tokios prekės daugiau nebebus gamyboj?
Gali būti, kad keisis pakuotė, o gali būti, kad kuriam laikui, ar ilgesniam, ar trumpesniam, o gal net ir visiškai išims iš prekybos.
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 11, 11:49)
Kuri gal zinote, ar 16kataloge esancios putos eglutes formos buteliukyje yra vonios putos (pilti i vonia), ar praustis putos? neaiskiai ten parasyta
Vonios putos.
QUOTE(nesute @ 2010 11 11, 13:26)
Vonios putos.
Aciu
dar norejau pasakyti, kad gal kas nematete tos papuosalu mergaites kuria 16 kataloge galima isigyti pigiau perkant papuosalus, as jos labai norejau, bet siandien pamaciau gyvai tai visai ne tokia grazi, ir praejo noras
Noreciau pasiteirauti apie naujus lupu dazus kur su gelytem ta kolekcija ir apie seseliu palete nauja( neutral spalva) gal kas naudojat?
[quote=vestagera,2010 11 11, 00:50]
ta lupu dazu palete yra 16am kataloge 60 psl 25 lt ir tik pink ribbon spalva.. ir varpelis prie jos, tai reiskia, kad paskutini karta.. kiek sake man, kad jau isima is prekybos, dar likucius ideda i konsultanciu laikrastuka, bet jau kataloge nebebuna.. nu gal but po kurio laiko vel prades gamint, o gal jau ir nebe..
Papildyta:
Papildyta:
[/quote]
O jūs gal konsultantė? Ir gal galėtumėt pažiūrėt ar yra pigiau tam konsultančių laikraštuke ta paletė?
Papildyta:
Papildyta:
[/quote]
O jūs gal konsultantė? Ir gal galėtumėt pažiūrėt ar yra pigiau tam konsultančių laikraštuke ta paletė?
AVON brošiūra
tai čia žvilgterkit...elektroninis naujausio katalogo variantas.
Beje, gal kas naudojot Avon Anew Rejuvenate 30+ liniją? ir kaip? naktinis kremas, serumas ir glikolio serumas?
tai čia žvilgterkit...elektroninis naujausio katalogo variantas.
Beje, gal kas naudojot Avon Anew Rejuvenate 30+ liniją? ir kaip? naktinis kremas, serumas ir glikolio serumas?
Seselius tai turejau situs galvoj: