Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(heroide @ 2010 11 06, 14:40)
Sveikos, gal galit patarti kurie sampunai geresni naturals ar advance technique? smile.gif

Antrieji.
Atsakyti
QUOTE(varliukas. @ 2010 11 06, 18:37)
Sveikutės. smile.gif
Gal netingėtumėt žvilgtelėti, kiek 16 kataloge plaukų kaukė su alyvuogių aliejumi kainuos? Ačiū labai.  ax.gif

31,90 LT
Atsakyti
Dėkui. smile.gif

Tiesa, o kokios kainytės numatomoms "Little Black Dress" ir "Little White Dress" kvapiesiems vandenims? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(heroide @ 2010 11 06, 13:40)
Sveikos, gal galit patarti kurie sampunai geresni naturals ar advance technique? smile.gif

advance žymiai geresni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varliukas. @ 2010 11 07, 00:38)
Dėkui. smile.gif

Tiesa, o kokios kainytės numatomoms "Little Black Dress" ir "Little White Dress" kvapiesiems vandenims?  rolleyes.gif

Little white dress bus rinkinyje ir kainuos 55,90lt. Jame yra kvapnusis pieštukas, kvepalai ir purškiamasis dezodorantas bei dovanų maišelis. Jeigu pirkti kvepalus be rinkinio jų kaina būtų 52,90lt.

Little black dress taip pat bus rinkinyje. Jame bus 30ml kvepalų buteliukas, purškiamasis dezodorantas ir rutulinis dezodorantas ir dovanų dėžutė. Ir kainuotų 39,90lt. O jeigu pirkti vienus kvepalus 50ml tai jų kaina 52,90lt smile.gif
Atsakyti
O ar kvapas Little Black Dress laikosi ilgai ar šiaip sau -greit išgaruoja?
Atsakyti
QUOTE(heroide @ 2010 11 06, 13:40)
Man irgi antrieji, bet turiu keleta "klienciu" kurios naudoja naturals linija ir ji joms labiau tinka AT g.gif tai manau dar ir nuo plauku tipo labai daug kas priklauso.
Atsakyti
anksciau naudojau is naturals sampuna ir jis buvo pats geriausias,kadangi ji iseme tai teko pereit prie kitos linijos...o kad klientes butu patenkintos tikrai negaliu pasakyt...nelabai uzsisakineja,skundzias prasta kokybe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 07 lapkričio 2010 - 21:11
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 11 07, 21:07)
anksciau naudojau is naturals sampuna ir jis buvo pats geriausias,kadangi ji iseme tai teko pereit prie kitos linijos...o kad klientes butu patenkintos tikrai negaliu pasakyt...nelabai uzsisakineja,skundzias prasta kokybe

O žinokit man anksčiau avon šampūnai visai netiko, net ir klientus perspėdavau, kad reikia atsirinkt.. O dabar pamėginau atnaujintus advance ir likau labai nustebinta bigsmile.gif , toks jausmas, kad man sukurti lotuliukas.gif , plaukai šilkiniai, lengvai šukuojasi, o tas labai svarbu kai plaukai užpakalį siekia smile.gif.. Tad dabar drąsiai siūlau bent jau pamėginti..
Atsakyti
gal jau kuri isbandete naujaji blakstienu tuso pagrinda? ax.gif kokie butu atsiliepimai mirksiukas.gif
Atsakyti
mergytes, o kaip avon kuno jogurtai, ar gerai drekina? 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2010 11 08, 14:43)
gal jau kuri isbandete naujaji blakstienu tuso pagrinda? ax.gif  kokie butu atsiliepimai mirksiukas.gif

Na aš susigundžiau įsigyti perskaičius vienos narės komentarą, bet jokio stebuklo negavau.. Kruopščiai pasidažius tušu efektas toks pats, kaip ir su tuo pagrindu.. Tai ir gulės dabar jaučiu jis kosmetinėj doh.gif
Atsakyti