Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

QUOTE(biriusa @ 2010 10 21, 16:07)
Nu nezinau tada ko nori is skylimo, bet mano nuomone jis labai grazus  thumbup.gif  Ir itrinta gerai, tik gaunasi pas tave, kad vidus sendintas o krastai baltuteliai  g.gif  jei po baltais dazais lekstes krastuose nera rudos, tai tada bent su dazais ant virsaus padaryti pratrintu krasteliu efekta. Nezinau ar aiskiai parasiau  doh.gif

ačiū 4u.gif šiaip pats skilimas tai ir man gražus, tik norėjau, kad ne tiek užgožtų piešinį,gal būtų smulkesnis ir ne toks ryškus lotuliukas.gif .. apie kraščiukus galvojau, tik norėjau pirma su pagrindu išsiaiškinti smile.gif norėčiau ir juos paskaldyti, tik abejoju, ar gautųsi g.gif o su pratrynimais labai gera idėja, ačiū dar kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2010 10 21, 21:12)
ačiū  4u.gif šiaip pats skilimas tai ir man gražus, tik norėjau, kad ne tiek užgožtų piešinį,gal būtų smulkesnis ir ne toks ryškus  lotuliukas.gif .. apie kraščiukus galvojau, tik norėjau pirma su pagrindu išsiaiškinti  smile.gif norėčiau ir juos paskaldyti, tik abejoju, ar gautųsi  g.gif o su pratrynimais labai gera idėja, ačiū dar kartą  mirksiukas.gif

Na sendinimas visada šiek tiek užgožia motyvą, nieko čia nepadarysi, o jei būtų smulkus dar labiau užgožtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2010 10 21, 22:12)
ačiū  4u.gif šiaip pats skilimas tai ir man gražus, tik norėjau, kad ne tiek užgožtų piešinį,gal būtų smulkesnis ir ne toks ryškus  lotuliukas.gif .. apie kraščiukus galvojau, tik norėjau pirma su pagrindu išsiaiškinti  smile.gif norėčiau ir juos paskaldyti, tik abejoju, ar gautųsi  g.gif o su pratrynimais labai gera idėja, ačiū dar kartą  mirksiukas.gif

Kitą kartą nenorėdama kad skeldėjimas užgoštų tau norimo motyvo , vadinasi toje vietoje mažiau arba visai neįtrink skeldėjimo. Įtrink tik tas vietas kur norisi. O dabar, jei darbelis dar nelakuotas, tas vietas kur per ryškiai įtrintas skeldėjimas gali dar kartą ant viršaus įtrinti pritaikant motyvo spalvai. mirksiukas.gif
Atsakyti
po ilgu ieskojimu,pagaliau radau kur jus apie oda diskutavot clap.gif bet visgi turiu dar klausimuka..kadangi as ruosiuos dekorout sviesia oda,tai dazyt dar baltai nera reikalo,tai kaip suprantu uzteks visa pavirsiu padengt klijais ir jau bus paruosta tolimesniam dekoravimui...ar teisingai supratau? g.gif
nepykit uz klausimus,bet juk taip mokomes..
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 10 21, 17:25)
Pabandyk Nr.1 tepti dar storiau nei iprastai tepi ir geriau pirstu sukamais judesiukais. Kad negadinti darbelio, pabandyk ant kartono gabaliuko arba ant kokio skirtuko  mirksiukas.gif
Sumustiniu popierius pr parduotuveje vadinasi sumustiniu popierium. Cia tikrai ne kepimo popieirus  schmoll.gif Nueik i didesni PC, ten tikrai turetu buti  4u.gif

labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif radau to popieriaus ir dabar bandysiu atsispausdinti paveiksliuką blush2.gif
Atsakyti
Klausiu ir as:

naujagimio lovytes krastus bandziau dekupazuot- gavos, nulakavau 1 sluoksniu. Per laika apsitryne ir jau negrazu. Ka daryt? Noriu nusveist, servetele nulupt, o akrilinius dazus arba perdazyt arba nuplaut. AR TAI IMANOMA??? KOKIAIS BUDAIS NAIKINT DEKUPAZA??? Jei sveist, tai su kuo???Isivaziduoju, kad kazkokiu svitriniu popieriu, bet kokiu??? GAl kas susiduret??
aciu labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witally: 22 spalio 2010 - 13:55
Merginos, turiu kelis klausimus. Kai dažot dėžutes, tai pirmiausia dažot išorę ar vidų? ir jei dažot vidų ir išorę skirtingom spalvom, tai kaip padarot, kad krašteliai gražiai sueitų ir spalvos belekaip neišlįstų viena ant kitos? Klijuojat kažką?
Atsakyti
QUOTE(witally @ 2010 10 22, 13:54)
Klausiu ir as:

naujagimio lovytes krastus bandziau dekupazuot- gavos, nulakavau 1 sluoksniu. Per laika apsitryne ir jau negrazu. Ka daryt? Noriu nusveist, servetele nulupt, o akrilinius dazus arba perdazyt arba nuplaut. AR TAI IMANOMA??? KOKIAIS BUDAIS NAIKINT DEKUPAZA??? Jei sveist, tai su kuo???Isivaziduoju, kad kazkokiu svitriniu popieriu, bet kokiu??? GAl kas susiduret??
aciu labai

Su elektriniu juostiniu ir kampiniu šlifuokliais, kur mažai vietos priėjimui, nusipirkti reikėtų galvučių ir dėti jas ant grąžto, bet jos labai greitai nusizulina. Gali dar bandyti laimę šveisdama rankomis, bet darbelio doh.gif ir nelabai tikiu, kad pavyks taip iki dažų nušveisti rankiniu būdu. Gali bandyti nuriebalinti, gerai pašveisti, ne iki medžio ar dažų sluoksnio, kad būtų lygus paviršius, dėti gruntą ir dažyti, bet aš asmeniškai taip nedarau, nors tikrai galima ir daug mažiau darbo. Kaip sau gal ir pabandyčiau, nors jei atsiluptų, kaltinčiau save bei būtų gaila darbo ax.gif Nors čia greičiau mano psichologinė problema lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2010 10 22, 17:55)
Merginos, turiu kelis klausimus. Kai dažot dėžutes, tai pirmiausia dažot išorę ar vidų? ir jei dažot vidų ir išorę skirtingom spalvom, tai kaip padarot, kad krašteliai gražiai sueitų ir spalvos belekaip neišlįstų viena ant kitos? Klijuojat kažką?

Čia manau kiekvienos pasirinkimas, bet aš darau pirmiausia išorę, po to prie jos derinu vidų. O kraštelius dažau iš rankos, nieko neklijuoju, tiesiog atsisėdu ramiai ir kantriai ir dažau. Man labai tinka tam reikalui teptukėlis ne tiesus, bet įstrižai kirptas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 23 spalio 2010 - 09:20
Ačiū labai už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 10 23, 10:27)
Su elektriniu juostiniu ir kampiniu šlifuokliais, kur mažai vietos priėjimui, nusipirkti reikėtų galvučių ir dėti jas ant grąžto, bet jos labai greitai nusizulina. Gali dar bandyti laimę šveisdama rankomis, bet darbelio  doh.gif ir nelabai tikiu, kad pavyks taip iki dažų nušveisti rankiniu būdu. Gali bandyti nuriebalinti, gerai pašveisti, ne iki medžio ar dažų sluoksnio, kad būtų lygus paviršius, dėti gruntą ir dažyti, bet aš asmeniškai taip nedarau, nors tikrai galima ir daug mažiau darbo. Kaip sau gal ir pabandyčiau, nors jei atsiluptų, kaltinčiau save bei būtų gaila darbo  ax.gif Nors čia greičiau mano psichologinė problema  lotuliukas.gif

aciu labai uz atsakyma. Elektrinio specialiai nepirksiu, bandysiu rankiniu budu, juolab, kad daug sluoksniu nedejau. Dengiau laku is Senuku is S raides, cia kazkur SM radau forume. 1 sluoksni. O dazai akriliniai irgi ne is mandriausiu. GAl ir nuzulinsiu tongue.gif
Atsakyti
Aš dar su klausimu. Išduokit paslaptį kaip priklijuojat servetėlę, kad ji nesusigarankščiuotų? Nu man niekaip nesigauna verysad.gif Susimeta į raukšleles ir viskas, ypač jei klijuojamas plotas didesnis. Gi tempiasi ji sušlapusi nuo klijų, tai kaip įmanoma ją priklijuot be raukšlių neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 10 23, 13:17)
Aš dar su klausimu. Išduokit paslaptį kaip priklijuojat servetėlę, kad ji nesusigarankščiuotų? Nu man niekaip nesigauna verysad.gif Susimeta į raukšleles ir viskas, ypač jei klijuojamas plotas didesnis. Gi tempiasi ji sušlapusi nuo klijų, tai kaip įmanoma ją priklijuot be raukšlių neįsivaizduoju g.gif

Pasiskaitinėk čia: http://www.supermama...howtopic=405527
Rasi daug būdų ir jų paaiškinimų.
witally, pabandyk iš ko nors pasiskolinti, gal kokie vyro draugai turi, tai būtų daug greičiau ir patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti