QUOTE(witally @ 2010 10 22, 13:54)
Klausiu ir as:
naujagimio lovytes krastus bandziau dekupazuot- gavos, nulakavau 1 sluoksniu. Per laika apsitryne ir jau negrazu. Ka daryt? Noriu nusveist, servetele nulupt, o akrilinius dazus arba perdazyt arba nuplaut. AR TAI IMANOMA??? KOKIAIS BUDAIS NAIKINT DEKUPAZA??? Jei sveist, tai su kuo???Isivaziduoju, kad kazkokiu svitriniu popieriu, bet kokiu??? GAl kas susiduret??
aciu labai
Su elektriniu juostiniu ir kampiniu šlifuokliais, kur mažai vietos priėjimui, nusipirkti reikėtų galvučių ir dėti jas ant grąžto, bet jos labai greitai nusizulina. Gali dar bandyti laimę šveisdama rankomis, bet darbelio
ir nelabai tikiu, kad pavyks taip iki dažų nušveisti rankiniu būdu. Gali bandyti nuriebalinti, gerai pašveisti, ne iki medžio ar dažų sluoksnio, kad būtų lygus paviršius, dėti gruntą ir dažyti, bet aš asmeniškai taip nedarau, nors tikrai galima ir daug mažiau darbo. Kaip sau gal ir pabandyčiau, nors jei atsiluptų, kaltinčiau save bei būtų gaila darbo
Nors čia greičiau mano psichologinė problema
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2010 10 22, 17:55)
Merginos, turiu kelis klausimus. Kai dažot dėžutes, tai pirmiausia dažot išorę ar vidų? ir jei dažot vidų ir išorę skirtingom spalvom, tai kaip padarot, kad krašteliai gražiai sueitų ir spalvos belekaip neišlįstų viena ant kitos? Klijuojat kažką?
Čia manau kiekvienos pasirinkimas, bet aš darau pirmiausia išorę, po to prie jos derinu vidų. O kraštelius dažau iš rankos, nieko neklijuoju, tiesiog atsisėdu ramiai ir kantriai ir dažau. Man labai tinka tam reikalui teptukėlis ne tiesus, bet įstrižai kirptas.