Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

niu va mano skilimas - nepatinka man nei stambumas, nei spalvytė, kuria įtryniau.. gal kas kokių minčių pataisymui turi?
foto1foto2
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2010 10 21, 14:16)
niu va mano skilimas - nepatinka man nei stambumas, nei spalvytė, kuria įtryniau.. gal kas kokių minčių pataisymui turi?
foto1foto2

man tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nobleee @ 2010 10 21, 13:49)
tai nejaugi man niekas nepatars kaip su oda uzsiimt dekupazu reikia  verysad.gif

na aš kiek skaitynėjaus, tai neužtikau dar su oda doh.gif o iš Lietuvos irgi brangu siųstis? verysad.gif gal bent knygą inernetu galima atsiųst, nes labai padeda mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki
Jau keli daiktus lakavau su dvikomponenčiu skeldėjimo laku. Ir visi daiktai (nesvarbu, ar storai ar plonai lakuoju) skyla smulkiai. Lakuoju nr. 2 kai tik nr. 1 palieka skaidrus. Ant lakų parašyta „Stambus“. Gal galit pasakyt ką ne taip darau? doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Norėjau paklausti, kai paveiksliuką norime atsispausdinti ant popieriaus su printeriu, tai turim naudoti čia forume įvardintą "sumuštinių popierių" smile.gif tai čia yra tas kepimo popierius ar koks blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ice Princess @ 2010 10 21, 16:18)
Sveiki
Jau keli daiktus lakavau su dvikomponenčiu skeldėjimo laku. Ir visi daiktai (nesvarbu, ar storai ar plonai lakuoju) skyla smulkiai. Lakuoju nr. 2 kai tik nr. 1 palieka skaidrus. Ant lakų parašyta „Stambus“. Gal galit pasakyt ką ne taip darau?  doh.gif  unsure.gif

Pabandyk Nr.1 tepti dar storiau nei iprastai tepi ir geriau pirstu sukamais judesiukais. Kad negadinti darbelio, pabandyk ant kartono gabaliuko arba ant kokio skirtuko mirksiukas.gif

QUOTE(*monikute* @ 2010 10 21, 16:55)
Sveikos mamytės  4u.gif

Norėjau paklausti, kai paveiksliuką norime atsispausdinti ant popieriaus su printeriu, tai turim naudoti čia forume įvardintą "sumuštinių popierių"  smile.gif  tai čia yra tas kepimo popierius ar koks  blush2.gif ?

Sumustiniu popierius pr parduotuveje vadinasi sumustiniu popierium. Cia tikrai ne kepimo popieirus schmoll.gif Nueik i didesni PC, ten tikrai turetu buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 10 21, 13:59)

oho  g.gif ... Baldus rekonstruoti laiko yra, o užsiimti eksperimentais (tiksliau - pasimokyti apskritai dekoruoti) nėra nei noro nei laiko??? Pavarai, mergina  lotuliukas.gif ))  mirksiukas.gif

ajajai kaip grazu pasisaipyti doh.gif taip iseina kad net pasitikslinti negalima nesulaukus kokio kandaus komentaro doh.gif cia tai tema Klausimai, problemos, patarimaikaip suprantu o ne pasišaipymu doh.gif
jusu ziniai man visai neblogai sekasi,o paruosti pavirsiu tai as labai jau domėjausi kas kaip ten daroma g.gif
jei noro nebutu bučiau nupirkusi plastmasinius baldus 150lt doh.gif o dabar jau priemonem isleidau apie 80lt ir nemanau kad ten pas mane gausis tep plep doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2010 10 21, 14:16)
foto1foto2

Nu nezinau tada ko nori is skylimo, bet mano nuomone jis labai grazus thumbup.gif Ir itrinta gerai, tik gaunasi pas tave, kad vidus sendintas o krastai baltuteliai g.gif jei po baltais dazais lekstes krastuose nera rudos, tai tada bent su dazais ant virsaus padaryti pratrintu krasteliu efekta. Nezinau ar aiskiai parasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 10 21, 12:59)
Baldai - jau "aukštasis pilotažas", iki kurio einama palaipsniui, o ne pirmas daiktelis - baldas, tuo labiau kada daiktai užsigulėję nuo caro laikų. Tokius vien paruošti dekupažinimui  spec žinių reikia ir ir patirties dekupažinant.

Visiškai su šiuo teiginiu sutinku. Pati dekupažinu antri metai, bet va dekoruodama senus baldus ir ašarą nubraukiau iš nevilties ax.gif
Papildyta:
QUOTE(nagla-nachale @ 2010 10 21, 13:16)
foto1foto2

O ko gi tau nepatinka? Smaulkaus norėjai ar kokio skilimo? Manau kažkokio kitokio stebuklo ir neišgausi su šituo dvikomponenčiu, nebent reikia rinktis kitą, kitokio skilimo, jei kažkas netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynukai am @ 2010 10 21, 17:30)
ajajai kaip grazu pasisaipyti doh.gif taip iseina kad net pasitikslinti negalima nesulaukus kokio kandaus komentaro doh.gif cia tai tema Klausimai, problemos, patarimaikaip suprantu o ne pasišaipymu doh.gif
jusu ziniai man visai neblogai sekasi,o  paruosti pavirsiu tai as labai jau domėjausi kas kaip ten daroma g.gif
jei noro nebutu bučiau nupirkusi plastmasinius baldus 150lt doh.gif o dabar jau priemonem isleidau apie 80lt ir nemanau kad ten pas mane gausis tep plep doh.gif  doh.gif

tikrai niekas nesišaipo, o paprasčiausiai pasako nuomonę, remdamasi savo patirtimi.
kad ir kaip labai besistengsi bei kruopščiai padarysi, jei užkibsi už dekupažo ir toliau tobulėsi, pirmasis tavo darbas su laiku pasirodys toks vaikiškas ir netobulas... suprasi kad komentaras buvo teisingas visu 100 proc.
Atsakyti
Sveiki.
Gal kas žinot kaip deupuoti burbulus? Na tuos kur ant eglutės kabinam, kitaip vadinami žaisliukai. Nusipikrau silevr city'je ir nežinau ar juos iš vidau dekupuoti (tie burbulai yra padalinti per pusę, juos galima atidaryti) ar iš išorės?
Atsakyti
QUOTE(Ice Princess @ 2010 10 21, 20:15)
Sveiki.
Gal kas žinot kaip deupuoti burbulus? Na tuos kur ant eglutės kabinam, kitaip vadinami žaisliukai. Nusipikrau silevr city'je ir nežinau ar juos iš vidau dekupuoti (tie burbulai yra padalinti per pusę, juos galima atidaryti) ar iš išorės?

Šiaip dekoruojasi iš vidaus, bet galima ir iš išorės, nors mano manymu, tai burbulo gadinimas, nes jį reikės padengti po to laku, o dekoruojant iš vidaus to nereikia daryti ir paviršius būna lygus, gražus smile.gif
Atsakyti