sveikos mamytes ir ne tik... prisiziurejau as visokiausiu jusu grozybiu ir noreciau pati ka nors isbandyti,bet cia man jau prireiks jusu pagalbos,nes esu visiskai zalia sitoj srity turiu sviesios odos papuosalu dezute ir noreciau ja kaip nors dekupazuoti,bet net nenumanau nei kokiu priemoniu man reikia,nei nuo ko pradet dirbt,buciau be galo dekinga sulaukus jusu patarimu
QUOTE(nobleee @ 2010 10 20, 12:30)
sveikos mamytes ir ne tik... prisiziurejau as visokiausiu jusu grozybiu ir noreciau pati ka nors isbandyti,bet cia man jau prireiks jusu pagalbos,nes esu visiskai zalia sitoj srity turiu sviesios odos papuosalu dezute ir noreciau ja kaip nors dekupazuoti,bet net nenumanau nei kokiu priemoniu man reikia,nei nuo ko pradet dirbt,buciau be galo dekinga sulaukus jusu patarimu
aš kaip pati esu tik pradedančioji, tai galiu pasakyt, kad labai padeda kursai ir knyga, pinigėliai išeina, bet pirmieji darbai tikrai gausis arba pačiame šio forumo puslapyje yra daug naudingos info., net ir filmukų yra
tai,kad su kursais ir knyga yra didziule beda,nes gyvenu anglijoje,cia net ir priemoniu sunku rast,radau kolkas tik internete bet siaubingom kainom nu bet vis dar nenuleidziu ranku ir tikiuos,bent ka nors isbandyt,nes labai jau sudomino o kad visas temas perziuret,tai reikia daug laiko,nes ju cia begale,nors ir taip jau nemazai issniukstinejau,bet apie darba su oda,dar nieko nerandu todel ir tikiuosi kad cia atsiras galinciu man patart
O kokiu užbaigiamuoju laku - akriliniu ar sintetiniu, lakuoti ant dvikomponencio perfetto? Nes ant induko kaip ir neparašyta.
QUOTE(-Gabriele- @ 2010 10 20, 21:32)
O kokiu užbaigiamuoju laku - akriliniu ar sintetiniu, lakuoti ant dvikomponencio perfetto? Nes ant induko kaip ir neparašyta.
Perfeto galima lakuoti ir akriliniu laku ir sintetiniu
tik nesišaipykit bet cia mano pirmas darbas serveteles ir dekupazini popieriu reikia pamerkti i vandeni ir nusausinus klijuoti ?
QUOTE(dvynukai am @ 2010 10 20, 21:47)
tik nesišaipykit bet cia mano pirmas darbas serveteles ir dekupazini popieriu reikia pamerkti i vandeni ir nusausinus klijuoti ?
Į vandenį merkiame tik dekupažinį popierių.
QUOTE(Raseleb @ 2010 10 20, 22:03)
Į vandenį merkiame tik dekupažinį popierių.
ir ji nusausinus tepti klijus ir klijuoti o serveteles tik palikti ta pirma sluoksi ir ant jo tepti klijus ir klijuoti ?
QUOTE(dvynukai am @ 2010 10 20, 22:12)
ir ji nusausinus tepti klijus ir klijuoti o serveteles tik palikti ta pirma sluoksi ir ant jo tepti klijus ir klijuoti ?
Jei klijuoji deko popierių tai reikia palaikyti vandenyje, ištraukus nusausini, tepi ant blos pusės klijų, klijų taip pat ant klijuojamo paviršiaus, ir dedį paveiksliuką gerai išspausdama oro pūsleles.
Servetėlės klijavimas yra kitaip. Dedi servetėlę norimoje vietoje ir nuo centro per servetėlės viršų pieši saulutę, tai yra nuo centro link kraštų su klijais ją klijuoji nežinau ar suprantamai čia parašiau. Bet manau pasiskaityk servetlėlių klijavimo būdus.
QUOTE(Raseleb @ 2010 10 21, 09:00)
Jei klijuoji deko popierių tai reikia palaikyti vandenyje, ištraukus nusausini, tepi ant blos pusės klijų, klijų taip pat ant klijuojamo paviršiaus, ir dedį paveiksliuką gerai išspausdama oro pūsleles.
Servetėlės klijavimas yra kitaip. Dedi servetėlę norimoje vietoje ir nuo centro per servetėlės viršų pieši saulutę, tai yra nuo centro link kraštų su klijais ją klijuoji nežinau ar suprantamai čia parašiau. Bet manau pasiskaityk servetlėlių klijavimo būdus.
aciu suprantamai paraset ir as taip galvojau tik pasitikslinti norejau labai jau neturiu laiko bandymams o vaikiškas staliukas su kedutem nuo caro laiku tai kad ir kaip gausis vis bus graziau
tai nejaugi man niekas nepatars kaip su oda uzsiimt dekupazu reikia
QUOTE(nobleee @ 2010 10 21, 12:49)
tai nejaugi man niekas nepatars kaip su oda uzsiimt dekupazu reikia
kad jau buvo smulkiai aprašyta senoje temoje kaip su ora dirbti.
Nepatingėk paskaitinėti, nes kiek galima kartotis?
Papildyta:
QUOTE(dvynukai am @ 2010 10 21, 10:44)
aciu suprantamai paraset ir as taip galvojau tik pasitikslinti norejau labai jau neturiu laiko bandymams o vaikiškas staliukas su kedutem nuo caro laiku tai kad ir kaip gausis vis bus graziau
oho ... Baldus rekonstruoti laiko yra, o užsiimti eksperimentais (tiksliau - pasimokyti apskritai dekoruoti) nėra nei noro nei laiko??? Pavarai, mergina ))
Baldai - jau "aukštasis pilotažas", iki kurio einama palaipsniui, o ne pirmas daiktelis - baldas, tuo labiau kada daiktai užsigulėję nuo caro laikų. Tokius vien paruošti dekupažinimui spec žinių reikia ir ir patirties dekupažinant.
O tu net servetėlės niekada nebandei užklijuoti, jei užduodi tokius klausimus .
Visos pirmiausia pradedame mokytis dirbti su mažais daikteliais, kol "įsikertame" dekupažo subtilybes. Tiap liap padaryti galima, bet tai bus juodžiausia chaltųra, o ne meniškai atliktas dekupažas.
Linkiu padaryti menišką, mielą, gražų restauruotą vaikišką komplektuką