Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

sveikos mamytes ir ne tik... bye1.gif prisiziurejau as visokiausiu jusu grozybiu ir noreciau pati ka nors isbandyti,bet cia man jau prireiks jusu pagalbos,nes esu visiskai zalia sitoj srity doh.gif turiu sviesios odos papuosalu dezute ir noreciau ja kaip nors dekupazuoti,bet net nenumanau nei kokiu priemoniu man reikia,nei nuo ko pradet dirbt,buciau be galo dekinga sulaukus jusu patarimu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(nobleee @ 2010 10 20, 12:30)
sveikos mamytes ir ne tik...  bye1.gif  prisiziurejau as visokiausiu jusu grozybiu ir noreciau pati ka nors isbandyti,bet cia man jau prireiks jusu pagalbos,nes esu visiskai zalia sitoj srity  doh.gif  turiu sviesios odos papuosalu dezute ir noreciau ja kaip nors dekupazuoti,bet net nenumanau nei kokiu priemoniu man reikia,nei nuo ko pradet dirbt,buciau be galo dekinga sulaukus jusu patarimu  aciuks.gif

aš kaip pati esu tik pradedančioji, tai galiu pasakyt, kad labai padeda kursai ir knyga, pinigėliai išeina, bet pirmieji darbai tikrai gausis 4u.gif thumbup.gif arba pačiame šio forumo puslapyje yra daug naudingos info., net ir filmukų yra mirksiukas.gif
Atsakyti
tai,kad su kursais ir knyga yra didziule beda,nes gyvenu anglijoje,cia net ir priemoniu sunku rast,radau kolkas tik internete bet siaubingom kainom doh.gif nu bet vis dar nenuleidziu ranku ir tikiuos,bent ka nors isbandyt,nes labai jau sudomino smile.gif o kad visas temas perziuret,tai reikia daug laiko,nes ju cia begale,nors ir taip jau nemazai issniukstinejau,bet apie darba su oda,dar nieko nerandu sad.gif todel ir tikiuosi kad cia atsiras galinciu man patart rolleyes.gif
Atsakyti
O kokiu užbaigiamuoju laku - akriliniu ar sintetiniu, lakuoti ant dvikomponencio perfetto? Nes ant induko kaip ir neparašyta.
Atsakyti
QUOTE(-Gabriele- @ 2010 10 20, 21:32)
O kokiu užbaigiamuoju laku - akriliniu ar sintetiniu, lakuoti ant dvikomponencio perfetto? Nes ant induko kaip ir neparašyta.

Perfeto galima lakuoti ir akriliniu laku ir sintetiniu
Atsakyti
tik nesišaipykit blush2.gif bet cia mano pirmas darbas ax.gif serveteles ir dekupazini popieriu reikia pamerkti i vandeni ir nusausinus klijuoti ?
Atsakyti
QUOTE(dvynukai am @ 2010 10 20, 21:47)
tik nesišaipykit blush2.gif bet cia mano pirmas darbas ax.gif serveteles ir dekupazini popieriu  reikia pamerkti i vandeni ir nusausinus klijuoti ?

Į vandenį merkiame tik dekupažinį popierių.
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 10 20, 22:03)
Į vandenį merkiame tik dekupažinį popierių.

ir ji nusausinus tepti klijus ir klijuoti blush2.gif o serveteles tik palikti ta pirma sluoksi ir ant jo tepti klijus ir klijuoti ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynukai am @ 2010 10 20, 22:12)
ir ji nusausinus tepti klijus ir klijuoti blush2.gif o serveteles tik palikti ta pirma sluoksi ir ant jo tepti klijus ir klijuoti ? blush2.gif

Jei klijuoji deko popierių tai reikia palaikyti vandenyje, ištraukus nusausini, tepi ant blos pusės klijų, klijų taip pat ant klijuojamo paviršiaus, ir dedį paveiksliuką gerai išspausdama oro pūsleles.
Servetėlės klijavimas yra kitaip. Dedi servetėlę norimoje vietoje ir nuo centro per servetėlės viršų pieši saulutę, tai yra nuo centro link kraštų su klijais ją klijuoji doh.gif nežinau ar suprantamai čia parašiau. Bet manau pasiskaityk servetlėlių klijavimo būdus.
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 10 21, 09:00)
Jei klijuoji deko popierių tai reikia palaikyti vandenyje, ištraukus nusausini, tepi ant blos pusės klijų, klijų taip pat ant klijuojamo paviršiaus, ir dedį paveiksliuką gerai išspausdama oro pūsleles.
Servetėlės klijavimas yra kitaip. Dedi servetėlę norimoje vietoje ir nuo centro per servetėlės viršų pieši saulutę, tai yra nuo centro link kraštų su klijais ją klijuoji  doh.gif nežinau ar suprantamai čia parašiau. Bet manau pasiskaityk servetlėlių klijavimo būdus.

aciu 4u.gif suprantamai paraset ax.gif ir as taip galvojau tik pasitikslinti norejau blush2.gif labai jau neturiu laiko bandymams ax.gif o vaikiškas staliukas su kedutem nuo caro lotuliukas.gif laiku tai kad ir kaip gausis vis bus graziau smile.gif
Atsakyti
tai nejaugi man niekas nepatars kaip su oda uzsiimt dekupazu reikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nobleee @ 2010 10 21, 12:49)
tai nejaugi man niekas nepatars kaip su oda uzsiimt dekupazu reikia  verysad.gif

kad jau buvo smulkiai aprašyta senoje temoje kaip su ora dirbti.
Nepatingėk paskaitinėti, nes kiek galima kartotis? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dvynukai am @ 2010 10 21, 10:44)
aciu 4u.gif suprantamai paraset ax.gif ir as taip galvojau tik pasitikslinti norejau blush2.gif labai jau neturiu laiko bandymams ax.gif o vaikiškas staliukas su kedutem nuo caro lotuliukas.gif laiku tai kad ir kaip gausis vis bus graziau smile.gif

oho g.gif ... Baldus rekonstruoti laiko yra, o užsiimti eksperimentais (tiksliau - pasimokyti apskritai dekoruoti) nėra nei noro nei laiko??? Pavarai, mergina lotuliukas.gif )) mirksiukas.gif

Baldai - jau "aukštasis pilotažas", iki kurio einama palaipsniui, o ne pirmas daiktelis - baldas, tuo labiau kada daiktai užsigulėję nuo caro laikų. Tokius vien paruošti dekupažinimui spec žinių reikia ir ir patirties dekupažinant.
O tu net servetėlės niekada nebandei užklijuoti, jei užduodi tokius klausimus doh.gif .

Visos pirmiausia pradedame mokytis dirbti su mažais daikteliais, kol "įsikertame" dekupažo subtilybes. Tiap liap padaryti galima, bet tai bus juodžiausia chaltųra, o ne meniškai atliktas dekupažas.

Linkiu padaryti menišką, mielą, gražų restauruotą vaikišką komplektuką sunglasses2.gif
Atsakyti