Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

QUOTE(baltė @ 2010 10 12, 09:32)
Tikrai neblogai gavosi, tik man norėtūsi didesnio "apzulinimo" kampuose, apie briaunas, kad natūraliau apsitrynimai atrodytų, nes dabar pašveitinėta atsitiktine tvarka ir daugiausia viena kryptim...

Aciu labai,ale tikrai laaabai taiklus pastebejimas del to nutrynimo bigsmile.gif,o man nedasuto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2010 10 15, 14:56)
Sweikos, auksrankes, dekupazininkes  4u.gif  Norejau paklausti gal kuri zinos. Nusipirkau dvikomponencio SMULKAUS nr.2., ir poto netycia nusipirkau STAMBAUS nr.1.  cray.gif  Ar man suskilines nors kiek jei viska darysiu pagal instrukcija?  doh.gif  Gal kam taip buvo nutike? Gal kas ekspermentavo?  Labai prasau padeti.

As pirma karta irgi neatkreipiau demesio, kad yra smulkus ir stambus, ir nusipirkau kaip tu, bet man viskas gavosi, rizikavau daryti, ir viskas super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės,

PRAŠAU PAGALBOS doh.gif

Skaičiau skaičiau, generavau mintis ir galų gale pradėjau daryti. Galbūt pirmam kartui reikėjo su mažesniais daigtais žaisti, bet taip jau išėjo, kad vyko remontas namie ax.gif .

Tai vat turėjau idėją ir bandžiau ją įgyvendinti ilgai ieškojau spalvų, gėlių ir t.t. ir galų gale vistiek pasimečiau, kažkodėl nesimato tos harmonijos kaip mano mintyse...

Įkeliu foto

user posted image
user posted image
user posted image

Svarsčiau apie savo šią problemą visą naktį doh.gif , galbūt didžiausios priežastys buvo:
1. Dirbau kelias savaites, o ne vienu kartu, ir tos pačios spalvos išgavimas buvo per kelis skirtingus maišymus pigmentų.
2. Dirbau su skirtingos bazės dažais (kaip žinia C bazė duoda sodrias spalvas, A bazė švelnias pastelines).
3. Nepatirtis blush2.gif

Dbr viena jau bijau kažką ir keisti...mano akimis žiurint reiktų:
1. Arba peržaisti šešėliais ir spalvų perėjimais,
2. Perdažyti visą vidurį tamsiai ir įdėti vieną tamsią gelę ar kokį ornamentą (nesisivaizduočiau iš kur tokį gauti už prieinamą kainą).
3. Viską nudažyti viena spalva (būtų jau didžiausioje neviltyje verysad.gif )

Labai prašyčiau kritikos, komentarų, patarimų ir viską ką turite pasakyti, kad išgelbėti mano darbą ir namų jaukumą doh.gif .

Atsakyti
labas, vel as su klausimu. Nusipirkau modeliavimo pasta. Ar pabaigus visus darbus ja galima bus lakuoti? ar stengtis lakuoti paveiksleli ir neliesti to pasta padengto pavirsiaus?
Papildyta:
QUOTE(Apsimetele @ 2010 10 16, 14:33)
labas, vel as su klausimu. Nusipirkau modeliavimo pasta. Ar pabaigus visus darbus ja galima bus  lakuoti? ar stengtis lakuoti paveiksleli ir neliesti to pasta padengto pavirsiaus?

aiste.samse galiu tik viena parasyti - mes irgi turim toki asiliuka kaip pas tave nuotraukoj laugh.gif o siaip, manau senbuves tau pades friends.gif
Atsakyti
sveikos, dekupazininkes 4u.gif o paveikslelius klijuojant tik is serveteliu ar galima ir spauzdinta paveiksleli? jei galima, tai ant kokio popieriaus ji patartumete spauzdinti ir ar skiriasi tolimesne tecnika nuo dekupazinimo servetelemis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 10 15, 17:50)
o gal gali pasakyti kur yra tiksliau ši parduotuvėlė?  4u.gif

Zinai kur randasi Lietuvos gelezinekeliai? Tai ta gatve tiesiai pro Maxima ir liktais prie antro sviesoforo po desine puse tas pastatas, iejimas nuo gatves puses. Mindaugo g. 19 smile.gif nzn kaip tiksliau paaiskint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laur* @ 2010 10 16, 15:42)
sveikos, dekupazininkes  4u.gif  o paveikslelius klijuojant tik is serveteliu ar galima ir spauzdinta paveiksleli? jei galima, tai ant kokio popieriaus ji patartumete spauzdinti ir ar skiriasi tolimesne tecnika nuo dekupazinimo servetelemis? 4u.gif

labas visoms seku jusu temele 4u.gif ir bandau daryti staliuka su kedutems dvynukams blush2.gif siandiena nusisveiciau tai ryt jau gruntuosiu bus matyt kaip seksis
man krikstynoms dare dezutes ir ant vyno buteliu ,dvynuku nuotraukas,tai as pati jei (kriksto mama dare ji ten uzsiima)su printeriu atspausdinau ant ryzinio/dekupazinio popieriaus nuotraukas bet ta popieriu reikia prilipinti uz krastu su lupnia juostele ant paprasto lapo nes nepaims kitaip printeris ax.gif na tikiuosi supratot ka norejau parasyti doh.gif ji dirbo su tuo popieriumi kaip ir su servetelemis
gavosi jei graziai tie darbeliai jei noresit galesiu ikelti kaip ten atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvynukai am: 16 spalio 2010 - 17:44
Sveiki.
Norejau pasiklausti kaip jus darot su paveiksliukais is interneto? Radau nuorodu kur galima ju rasti. O kas toliau? Kaip perkelti i kompiuteri? Veliau suprantu reikia atspausdint ir darbuotis:)
Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(Mong @ 2010 10 16, 22:20)
Norejau pasiklausti kaip jus darot su paveiksliukais is interneto? Radau nuorodu kur galima ju rasti. O kas toliau?

Pirmiausia paskaityk šią temą, manau atsakymus rasi arba bent suprasi ką galima spausdinti nepažeidžiant autorinių teisių.
http://www.supermama...howtopic=471641
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 16 spalio 2010 - 23:37
Kažkaip man nesigauna išgauti sendinomo su PEBEO cracling effect step 1 ir step 2. Nudažau iš eilės ir užtepus akrilinius dažus niekas neišsiryškina. Pakaičiau, kad dvikomponenčiam reikia dažus maišyt su porporina. Einu jos pirkt dabar. Gal kas dirbot su pebeo, galit pakonsultuot ką ne taip darau?
ačiū
Atsakyti
Merginos, na jūs ir drąsios, pradedate nuo tokių didelių darbų doh.gif
Kas dėl durų, tai tas viduje esantis baltas plotas man rėžia akį. Galima jį tvarkyti pritapat, bet aš asmeniškai šveisčiau tas lelijas žemėn ir klijuočiau tarkime kažkokias rudas gėles, kurios pritapius gražiai įsilietų į foną arba nudažius vienoda spalva, iš dekupažinio popieriaus dėčiau patinkamus giminingos spalvos ornamentus. nes man asmeniškai visiškai nedera tai kas padaryta blush2.gif Bet tai tik mano nuomonė. Iš kokio miesto būsi? dabar gi pilna dekupažo parduotuvių, jei Kaune, galima rekomenduoti kur nuėjusi gausi ne tik gerą prekę, bet ir kvalifikuotus patarimus tavo konkrečiam atvejui mirksiukas.gif
Kas dėl spausdintų paveikslėlių. Merginos, na negi nemokate kompiuteryje išsisaugoti? rolleyes.gif Ant patikusio paveikslėlio spauskite dešinį pelės klavišą ir pasirodžiusioje lentelėje spaudžiate copy ar kopijuoti, atsidarote microsoft word dokumentą ir ten pasapudusi dešinį pelės klavišą spaudžiate paste arba Ctrl ir V klavišus kartu. tik tiek. Nors nesu spausdintų paveikslėlių fanė ir meistrė, bet žinau, kad spausdinti galima ant paprasto, plonesnio popieriuko, arba, kaip jau rašė viena mergina, užklijavus šilko popieriuką ant paprasto popieriaus, tačiau, tai yra tikrai rizikinga, kadangi, kaip žinia, paveisklėlis turi būti spausdinamas lazeriniu spausdintuvu, kad klijuojant jį neišsilietų spalvos, o lazeriniame spausdintuve labai didelis karštis ir yra galimybė, kad popieriukas pastrigs. Jei neturite tokio gėrio savo darbovietėje, kur galite atsispausdinti ir nešite į atitinkamą vietą kur tai daro, tikrai niekas jums ant tokio popieriaus nespausdins. Bet labai puikiai galima atsispausdinti ant paprasto popieriuko ir jį pamirkius vandenyje paploninti. Na ir prirašiau, tikiuosi bus kam iš to naudos biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės, o perfetto dvikomponenčio nr 1 turi išdžiūt kad neliptų, ar kai tampa skaidrus ir dar limpa jau galima antrą komponentą tept? rolleyes.gif
Atsakyti