Merginos, na jūs ir drąsios, pradedate nuo tokių didelių darbų
Kas dėl durų, tai tas viduje esantis baltas plotas man rėžia akį. Galima jį tvarkyti pritapat, bet aš asmeniškai šveisčiau tas lelijas žemėn ir klijuočiau tarkime kažkokias rudas gėles, kurios pritapius gražiai įsilietų į foną arba nudažius vienoda spalva, iš dekupažinio popieriaus dėčiau patinkamus giminingos spalvos ornamentus. nes man asmeniškai visiškai nedera tai kas padaryta
Bet tai tik mano nuomonė. Iš kokio miesto būsi? dabar gi pilna dekupažo parduotuvių, jei Kaune, galima rekomenduoti kur nuėjusi gausi ne tik gerą prekę, bet ir kvalifikuotus patarimus tavo konkrečiam atvejui
Kas dėl spausdintų paveikslėlių. Merginos, na negi nemokate kompiuteryje išsisaugoti?
Ant patikusio paveikslėlio spauskite dešinį pelės klavišą ir pasirodžiusioje lentelėje spaudžiate
copy ar
kopijuoti, atsidarote microsoft word dokumentą ir ten pasapudusi dešinį pelės klavišą spaudžiate
paste arba Ctrl ir V klavišus kartu. tik tiek. Nors nesu spausdintų paveikslėlių fanė ir meistrė, bet žinau, kad spausdinti galima ant paprasto, plonesnio popieriuko, arba, kaip jau rašė viena mergina, užklijavus šilko popieriuką ant paprasto popieriaus, tačiau, tai yra tikrai rizikinga, kadangi, kaip žinia, paveisklėlis turi būti spausdinamas lazeriniu spausdintuvu, kad klijuojant jį neišsilietų spalvos, o lazeriniame spausdintuve labai didelis karštis ir yra galimybė, kad popieriukas pastrigs. Jei neturite tokio gėrio savo darbovietėje, kur galite atsispausdinti ir nešite į atitinkamą vietą kur tai daro, tikrai niekas jums ant tokio popieriaus nespausdins. Bet labai puikiai galima atsispausdinti ant paprasto popieriuko ir jį pamirkius vandenyje paploninti. Na ir prirašiau, tikiuosi bus kam iš to naudos