[quote=baltė,2011 01 21, 19:49]
O aš pastebėjau, kad jei nors kiek netolygiai tepama, tada ir lupasi, geriau jei dakitas nedidelis. Sendinau juo padėklą, ir regis jau turiu tos patirties, bet kaip man noris nulupti tą laką ir daugiau nenaudot, skilimas man negražus visiškai. Grioviai
Ir nesvarbu ar teptuku ar pirštu aš tepu, baisu man ir tiek.
[/quote]
turbūt ir tepimas turi įtakos, bet pasinaudojau
Nuotaikingos patirtimi ir praskiedžiau aš antrą sluoksnį (ant mėginuko) ir tikrai, padėjo, todėl atėjau padėkot
o dėl darbelio sugadinimo,tai visiškai sutinku, paskutinis kaip 'nupleiskanojo', tai nieko kito be šveitimo aš jam nebenorėjau daryt...nušveičiau ir stovi dabar, nes kuriam laikui reikia mum abiem vienas nuo kito pailsėt
[QUOTE(Odeciausia @ 2011 01 21, 17:37]
sveikos,
sugalvojau padekupazuot ax.gif papasakokit kokiu priemoniu reikia minimaliam dekupazavimui... blush2.gif ir kur geriausia isigyti Kaune?
[/quote]
Jei jau kyla noras 'padekupažuoti'
tai bent šitos temelės porą puslapių paskaitykite, buvo aprašinėjamos pagrindinės priemonės ir pan...
Minimalus sąrašas būtų toks:
1. Daiktas, kurį norite dekoruoti.
2. Servetėlės, dekupažinis popierius, ryžinės servetėlės ir t.t.
3. Klijai dekupažui.
4. Akriliniai dažai.
5. Teptukai, kempynėlės.
6. Žirklės.
7. Lakas (akrilinis ar kitoks).
aš dar pridėčiau švitrinį popierių (daikto paruošimui, švitrinimui tarp lakavimų) ir gruntą (prieš dažymą dažais juo padengiamas darbelis). Tikiuosi, profesionalės turės kantrybės ir papildys arba pataisys mano sąrašą