Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

QUOTE(TaGre @ 2010 12 29, 14:58)
Ar galima dvikomponentę Perfetto sendinimo priemonę lakuoti akriliniu laku?
4u.gif

Taip galima
Atsakyti
sveikos...
nusipirkau artmanijos Antika sendinanti laka,taigi noriu paklaust ar galima itrukimus itrinti aliejiniais dazais ir kokiu laku po to uzlakuoti?
Atsakyti
Aliejiniais dažais galima įtrinti visų rūšių sendinimo lakų trūkius. Po to lakuoti tiek akriliniu, tiek vaitspiritiniu lakais.
Atsakyti
Aš kai lakuoju darbelį, tai nesuprantu iš kur atsiranda dulkių ir nusilakuoja su dulkėmis. Tikrinau laką atrodo, kad ten dulkių nėra. pakeičiau naują teptuką, po lakavimo jį kruopščiai išplaunu, darbelį irgi nuvalau prieš lakuojant. nesuprantu iš kur tos dulkės ir kaip daryt, kad jų nebūtų?
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 12 29, 16:44)
Taip galima

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ka daryti kad Perfetto dvikomponentis "nesusigaranksciuotu"? Koks veiksmas neteisingas? Per greitai uztepu antraji sluoksni (pirmasis visada buna jau isskaidrejes), per storai, svarbi kryptis, kuo tepti?
Atsakyti
aciu bite uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
sveikos supermamytės 4u.gif norėčiau kaiko paklausti blush-anim-cl.gif
kaip ir dauguma esu naujokė dekupažo srytije esu padariusi tik kelis auskariukus ir dėžutė yess.gif labai norėčiau padaryti ka nors su dvikomponenčių laku bėda ta kad nežinau kaip itrinti aliejinius dažus nežinau ar pertekliu reikia nuvalyti jiems idžiuvus ar ne gal galėtumėte aprašyti visa proceca nuo a ikiz ok.gif
Atsakyti
Kur perkate tokius plastikinius burbulus su ertme Vilniuje?
user posted image
(jei pacios turite parduoti, rasykit AZ 4u.gif )
Atsakyti
laba,
Turiu servetėlę su jūros motyvu, na laivai, švyturiai, dominuoja balta ir melsva spalvos. Gal kas iš patirties galit patarti, kaip gražiau atrodytų:
- dažyt baltai ir paskui su kempinėle patapšnot melsvai kur jūra (dailaus šėšėliavimo, pritapymo nemoku unsure.gif)
- dažyti melsvai, tada ant viršaus baltai ir padaryti patrynimus, kad išryškėtų melsva spalva
g.gif

Iš karto dėkui visoms, kas patartų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dekugaga @ 2011 01 03, 17:15)
sveikos supermamytės 4u.gif  norėčiau kaiko paklausti blush-anim-cl.gif
kaip ir dauguma esu naujokė dekupažo srytije ....................

toks procesas smulkai jau buvo aprasinejamas net ne karta senesnese temose.

Bet geriausia ne skaityti, o ......... kad kazkas "gyvai" pamokytu kaip tai daroma, nes pamacius ir pabandzius "vadovaujamai" kazkieno gausis geriau nei kalna aprasymu skaityti mirksiukas.gif

gretusiu

Ka daryti kad Perfetto dvikomponentis "nesusigaranksciuotu"?

ka turi minty sakydama "nesusigaranksciuotu"?
As ta zodi suprantu kaip audinio susilamdyma, kada pvz. bliuzele reikia perlyginti, nes susigaranksciavo...
O dekupaze ir dar naudojant dvikomponenti? Ar netinkama zodeli panaudojai, ar minties nepagaunu. Paaiskink smulkiau kas ten gaunasi, o dar geriau - ikelk foto is arti nufotografavusi, kad matytusi kas ten negerai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 01 05, 17:11)
laba,
Turiu servetėlę su jūros motyvu, na laivai, švyturiai, dominuoja balta ir melsva spalvos. Gal kas iš patirties galit patarti, kaip gražiau atrodytų:
- dažyt baltai ir paskui su kempinėle patapšnot melsvai kur jūra (dailaus šėšėliavimo, pritapymo nemoku unsure.gif)
- dažyti melsvai, tada ant viršaus baltai ir padaryti patrynimus, kad išryškėtų melsva spalva
g.gif

Iš karto dėkui visoms, kas patartų 4u.gif

Manau, bus aišku, jei atsakysiu klausimu: kaip galima pasisakius, jog "dailaus šešėliavimo, pritapymo nemoku", tai patikėti kempinėlei patapšnoti?
Esu tikra, kad geriausia mokytis to, ko nemoki, bet nedaryti to bet kokiomis pakaitinėmis priemonėmis (atseit, kempinėlė tai "moka" geriau?)
Beje, šventai tikiu, kad mokymasis prasideda suvokimu, kad nemoki. Todėl sveikinu padarius gerą pradžią... wink.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 06 sausio 2011 - 01:04