Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

QUOTE(VDG @ 2010 10 14, 09:49)
Ant bonkelės parašyta: Distress(crakle paint)
Instrukcija gana skurdi, joje parašyta, kad tai savaime trūkinėjantys dažai. Nurodyta, kad tais dažais (jie gana tiršti) tepamas dekoruojamas paviršius. Džiūdami dažai atseit patys sutrūkinės. Nieko neparašyta, kaip paruošti tą paviršių. Aš tiesiog užtepiau tuos dažus ant baltais akriliniais dažais išdažyto medinio paviršiaus. Sakau, gal reikia pakaitinti džiovinant???

Šiaip juos reikėtų tepti ant kitų dažų, kas nori kad matytųsi tarpuose, bet skilimui manau tai neturi jokios reikšmės ax.gif gal labai ploną sluoksnį tepei, gal storesnis skiltų?
Atsakyti
Jus man patarkit, koks pats geriausias dvikomponentis lakas.
Taip noriu, kad gautusi gilus itrukimai, kad ryskiai matytusi itrinta spalva. Naudoju Dala cracle, bet itrukimai gaunasi tokie negilus, ir itrinti sunku. Jau visaip bandziau, ir storai tepiau, ir ploniau, vis tiek tas pats.
Kokias priemones galit parekomenduot? Tiek prisiziuriu kituose darbuose graziu skilimu, itrintu kokia nors kontrastinga spalva, nu man niekaip nesigauna. verysad.gif
Atsakyti
Sveika,
aš naudoju priemones Perfetto, man jos superinės (anksčiau naudojau Heritage sendinimo laką dvikomponentį, bet jis labai brangus ir turi gelsvą atspalvį). Dabar susiradau parduotuvę Vilniuje, Mindaugo g. 19 (Unikalūs dirbiniai), tai už didelius indelius dvikomponenčio sendinimo lako mokėjau gal 36,- Lt, tiksliai nepasakysiu, nes daug visko pirkau. Likau tikrai patenkinta kokybe. Kad įtrūkimai gautųsi didesni- stambesni, aš tepu pirmojo sluoksnio daugiau nei antro. kas dar patiko, kad l. greitai džiūsta, nes heritage reikėdavo nulakavus pirmu sluoksniu parai palikti džiūti ir tik kitą dieną galėdavai dengti kitu laku ir vėl laukti vos ne parą kad atsirastų įtrūkimai. Gaila, nemoku nuotraukų įkelti.. parašyk man į až savo el.paštą atsiųsiu keletą darbelių....

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doli: 14 spalio 2010 - 20:16
O kokių dar priemonių yra, ten tik lakai ar dar kažko yra? Man dažų reikia, nes perku dailės parduotuvėje Jogailos g., tad man šis malonumas brangokai gaunasi. Be to o kur medinukus perkate?

ačiū už info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksius @ 2010 10 14, 21:24)
O kokių dar priemonių yra, ten tik lakai ar dar kažko yra? Man dažų reikia, nes perku dailės parduotuvėje Jogailos g., tad man šis malonumas brangokai gaunasi. Be to o kur medinukus perkate?

ačiū už info  ax.gif

Triksiau ten visko yra, ir medinių daiktelių, kuriuos dekupažuojame ir gerokai pigiau nei kitose dekupažo parduotuvėse, yra ir dažų. Man patiko perlamutriniai dažai, nuostabiai atrodo darbeliai. Užsuk ten tikrai nepasigailėsi smile.gif
Atsakyti
[quote=Doli,2010 10 14, 20:08]
Sveika,
aš naudoju priemones Perfetto, man jos superinės

Laba. Šias priemones pirkau pas vieną forumietę. 300 ml du buteliukai kainavo 29 lt. + atsiuntimas, nes gyvenu rajone. Esu irgi labai patenkinta šitu dvikomponenčiu thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena
aš vėl apie savaime trūkinėjančius dažus Distress(crakle paint), kaina 26Lt. Rašiau, kad jie netrūkinėja. O šiandien noriu pasidžiaugti. Užtepiau juos ant glotnaus (nudažyto akril. dažais) paviršiaus ir su fenu džiovinau. Akyse ėmė skilinėti, gana smulkiai, gavosi įdomiai. Kuo storesnis tų dažų sluoksnis, tuo gilesni įtrūkimai.

Gero sėkmės visom 4u.gif
Atsakyti
[quote=rimute7,2010 10 14, 21:37]
[quote=Doli,2010 10 14, 20:08]
Sveika,
aš naudoju priemones Perfetto, man jos superinės
Laba. Šias priemones pirkau pas vieną forumietę. 300 ml du buteliukai kainavo 29 lt. + atsiuntimas, nes gyvenu rajone. Esu irgi labai patenkinta šitu dvikomponenčiu thumbup.gif
[/quote]
As sia priemone pirmiausiai nusipirkau Bauhof parduotuveje, kai buvo 25 proc.visoms prekems, ir jis kainavo 34 be nuolaidos, o pries kuri laika radau internete dar pigiau, pirkom su sese uz reikiama suma, tai pristatymas nieko nekainavo. Idedu nuoroda is kur pirkom http://www.dekostudi...php/cPath/34_87
Atsakyti
Sweikos, auksrankes, dekupazininkes 4u.gif Norejau paklausti gal kuri zinos. Nusipirkau dvikomponencio SMULKAUS nr.2., ir poto netycia nusipirkau STAMBAUS nr.1. cray.gif Ar man suskilines nors kiek jei viska darysiu pagal instrukcija? doh.gif Gal kam taip buvo nutike? Gal kas ekspermentavo? Labai prasau padeti.
Atsakyti
Labas smile.gif Gal galit kas pasakyti, kaip reikia elgtis su tuo ryziniu/neriniuotu popieriumi? Kad isrysketu rastas, reikia klijuoti ant jau nudazyto pavirsiaus ar pirmiau priklijuoti, o paskui jau dazyti? Labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras mergaites 4u.gif gal galit smulkiau papasakoti kaip daryti dekupazintus auskarus? gal kokia nuorodele? rolleyes.gif ir ant kokio popieriaus galima butu spauzdinti paveikslelius? ar tik serveteles galima naudoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2010 10 14, 21:08)
Sveika,
aš naudoju priemones Perfetto, man jos superinės (anksčiau naudojau Heritage sendinimo laką dvikomponentį, bet jis labai brangus ir turi gelsvą atspalvį). Dabar susiradau parduotuvę Vilniuje, Mindaugo g. 19 (Unikalūs dirbiniai), tai už didelius indelius dvikomponenčio sendinimo lako mokėjau gal 36,- Lt, tiksliai nepasakysiu, nes daug visko pirkau. Likau tikrai patenkinta kokybe. Kad įtrūkimai gautųsi didesni- stambesni, aš tepu pirmojo sluoksnio daugiau nei antro. kas dar patiko, kad l. greitai džiūsta, nes heritage reikėdavo nulakavus pirmu sluoksniu parai palikti džiūti ir tik kitą dieną galėdavai dengti kitu laku ir vėl laukti vos ne parą kad atsirastų įtrūkimai. Gaila, nemoku nuotraukų įkelti.. parašyk man į až savo el.paštą atsiųsiu keletą darbelių....

sėkmės  4u.gif

o gal gali pasakyti kur yra tiksliau ši parduotuvėlė? 4u.gif
Atsakyti