QUOTE(Deverax @ 2010 12 18, 02:34)
Kaip ir sakiau, aš klijuoju "šlapiu" būdu. Taip, kaip tu klijavai, man irgi nebūtų pavykę gražiai užklijuoti. Apie klijavimo būdus yra labai gera tema nuoroda pasiskaityk, viskas taps daug aiškiau
Nedirbu su Antika, tai šiuo klausimu negaliu patarti.
Nedirbu su Antika, tai šiuo klausimu negaliu patarti.
Dabar uklijavau sausuoju budu, uzsiklijavo liuks
QUOTE(bite @ 2010 12 18, 02:46)
Merginos, vienas toks paprastas patarimas...
Čia sakote, kad pradžioje visos šveitėm plovėm...Nešveičiau ir neploviau, nes neturėjau tiek drąsos bandyti tiesiai ant daiktų...
Jei jau nenorite mokytis iš kitų klaidų, tai savas darykite ant dešimčių bandomųjų paviršių...kartono kokio, faneros gabalo mažais ploteliais eksperimentuojant...vieną priemonę, kitą, ploniau, storiau, tamsiau, šviesiau ir t.t. Atrasite dar ką nors savo naujo ir nustebinsite mus
Sėkmės
Čia sakote, kad pradžioje visos šveitėm plovėm...Nešveičiau ir neploviau, nes neturėjau tiek drąsos bandyti tiesiai ant daiktų...
Jei jau nenorite mokytis iš kitų klaidų, tai savas darykite ant dešimčių bandomųjų paviršių...kartono kokio, faneros gabalo mažais ploteliais eksperimentuojant...vieną priemonę, kitą, ploniau, storiau, tamsiau, šviesiau ir t.t. Atrasite dar ką nors savo naujo ir nustebinsite mus
Sėkmės
Nu matai o as drasi, ne tik ant daigtu darau bet planuoju juos dar ir padovanoti
Kolei kas, kiek is naujo padariau esu labai patenkinta, serveteles puikiai prisiklijavo, pasidenge pirmas dvikomponencio sendintojo sluoknis, jau nuskaidrejo. Rytoj ryte tepsiu antra, ziuresim kaip skils