Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

QUOTE(Deverax @ 2010 12 18, 02:34)
Kaip ir sakiau, aš klijuoju "šlapiu" būdu. Taip, kaip tu klijavai, man irgi nebūtų pavykę gražiai užklijuoti. Apie klijavimo būdus yra labai gera tema nuoroda pasiskaityk, viskas taps daug aiškiau  4u.gif

Nedirbu su Antika, tai šiuo klausimu negaliu patarti.

Dabar uklijavau sausuoju budu, uzsiklijavo liuks thumbup.gif

QUOTE(bite @ 2010 12 18, 02:46)
Merginos, vienas toks paprastas patarimas...
Čia sakote, kad pradžioje visos šveitėm plovėm...Nešveičiau ir neploviau, nes neturėjau tiek drąsos bandyti tiesiai ant daiktų... mirksiukas.gif
Jei jau nenorite mokytis iš kitų klaidų, tai savas darykite ant dešimčių bandomųjų paviršių...kartono kokio, faneros gabalo mažais ploteliais eksperimentuojant...vieną priemonę, kitą, ploniau, storiau, tamsiau, šviesiau ir t.t. Atrasite dar ką nors savo naujo ir nustebinsite mus smile.gif
Sėkmės smile.gif

Nu matai o as drasi, ne tik ant daigtu darau bet planuoju juos dar ir padovanoti blush2.gif
Kolei kas, kiek is naujo padariau esu labai patenkinta, serveteles puikiai prisiklijavo, pasidenge pirmas dvikomponencio sendintojo sluoknis, jau nuskaidrejo. Rytoj ryte tepsiu antra, ziuresim kaip skils ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 12 18, 02:37)

Na va, darbai po truputį juda į priekį. Parašyk, vėliau kaip viskas pasisekė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2010 12 18, 03:44)
Na va, darbai po truputį juda į priekį. Parašyk, vėliau kaip viskas pasisekė  smile.gif

Aciu kad domiesi ir uz patarimus aciu 4u.gif
O sekasi tiesiog pukiai. Vakar vakare padengiau Antik I, ale supratau ka norejo kai kuriuose forumuose merginos pasakyti kad jis nepaklusnus. Dziuna zaibiskai, is karto turi dengti taip kaip reikia, nes tuoj stingsta ir nei paploninsi nei paskleisi doh.gif Tai ant tokio greicio reikejo darbuotis, ale kazkaip pasidenge, itariu iki tobulumo daug, bet bent jau sau iskeltus reikalavimus ispildziau thumbup.gif
Sy ryta uztepiau Antika II, viena darbely padziovinau dziovintuvu kad paziureti ar skyla ir skyla thumbup.gif Kaip ir turejo buti, nuo dziovintuvo suskilo stambiau, kitus kur padejau ant radijatoriaus skyla smulkiau, bet uztat skyla thumbup.gif
Sekantis zingsnis kaip suprantu po dvikomponencio tai itrinti itrukimus spalva. Turiu tokia sidabrine specialiai paryskinti intrukimams. Kiek info skaiciau, tai galima daryti taip, tepi teptuku spalva ir is karto valai servetele, itrukimuose lieka spalva kitur nusivalo. Ar teisingai darysiu? Gal kas kokiu kitokiu patarimu turi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laizanika: 18 gruodžio 2010 - 13:33
QUOTE(laizanika @ 2010 12 18, 13:30)
Sekantis zingsnis kaip suprantu po dvikomponencio tai itrinti itrukimus spalva. Turiu tokia sidabrine specialiai paryskinti intrukimams. Kiek info skaiciau, tai galima daryti taip, tepi teptuku spalva ir is karto valai servetele, itrukimuose lieka spalva kitur nusivalo. Ar teisingai darysiu? Gal kas kokiu kitokiu patarimu turi 4u.gif

Man Antika nelabai patinka dėl skeldėjimo, nors mačiau labai gražių darbų su ja, todėl gundausi pati ją išbandyti.
Sendinant Antika įtrūkimus gali įtrinti akriliniais dažais. Pasirink norimą spalvą, tepk ją dėžutę ir servetėle, ar vienkartiniu rankšluosčiu, nuvalyk perteklių. Jei valant kažkiek išsivalė iš tarpelių, tai vėl tepk iš naujo, kol liksi patenkinta rezultatu. O kokios spalvos yra dėžutė ir koks servetėlės motyvas užklijuotas?
Atsakyti
Sveiki man 14 susidomejau dekupazu gal galite pasakyti ko reik nusiprkti jam bei kur galiu vilnijue surast reikmenu parduotuve . Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šiandien dekoravau žvakes dekupažo būdu. Servetėles "prilipinau" su įkaitintu šaukštu (vaškas nuo karščio tirpsta ir prilipina servetėlę). Noriu paklausti ar po to galima dar tepti dvikomponentiniu sendinimo laku? Ar bus efektas, ar deginant žvakę nebus nemalonaus kvapo? smile.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Angelxxx123 @ 2010 12 18, 21:09)
Sveiki man 14 susidomejau dekupazu gal galite pasakyti ko reik nusiprkti jam bei kur galiu vilnijue surast reikmenu parduotuve . Aciu 4u.gif

Viskas aiškiai parašyta pirmoje temos žinutėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2010 12 18, 17:31)
Man Antika nelabai patinka dėl skeldėjimo, nors mačiau labai gražių darbų su ja, todėl gundausi pati ją išbandyti.
Sendinant Antika įtrūkimus gali įtrinti akriliniais dažais. Pasirink norimą spalvą, tepk ją dėžutę ir servetėle, ar vienkartiniu rankšluosčiu, nuvalyk perteklių. Jei valant kažkiek išsivalė iš tarpelių, tai vėl tepk iš naujo, kol liksi patenkinta rezultatu. O kokios spalvos yra dėžutė ir koks servetėlės motyvas užklijuotas?

Dvejopas turiu, is viso 3 dezutes pas mane dziuna jau, skylineja neblogai, bet labai jau skirtinga, matyt labai priklauso nuo uztepto sluoksnio. Dvi dezutes turiu tamsios spalvos juoda ir tamsiai ruda, abi ant ant dangtelio tik servetele motyvas toks sviesamia fone zali ale lapai su uogom, viena dezute rozine su raudonu serveteles motyvu ir labai nedidele serveteles dalis uzklijuota ant dangtelio. Turiu specialiu itrineja sidabriny, o akriliniu dazu dar turiu tokiu orandziniu su perlamutru. Kazin kokia spalva labiau tiktu itrinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 12 19, 00:40)
Kazin kokia spalva labiau tiktu itrinti?  g.gif

Sendinant Antika, didelis privalumas tas, kad galima įtrūkimus įtrinti akriliniais dažais. Jei mano dėžutė šviesios spalvos, tuomet įtrūkimus įtrinu tamsiais ruda (umbro) spalva. O jei dėžutė tamsios spalvos tuomet, tuomet tamsaus aukso, arba sidabro.
Atsakyti
Sveikos.
Pradėjau užsiiminėti dekupažu ir iškart susidūriau su problemom. Nusipirkau Hobby Duck sendinimo laką (kraklę) ir nu niekaip man neišeina padaryti tų įtrūkimų. Ir teptukas blogai tepa - lieka balti tarpai dažant verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 12 17, 18:47)
Gal kas turit patirties su Rayher firmos Antik I ir Antik II priemonem?
user posted image

man ši priemonė liuks esu patenkinta, ne taip kaip dala dvikomponenčiu.. labai nusivyliau neišeina man su ja susidraugaut ir nežinau kaip pataisyt ką tik daryta darbelį sad.gif
Atsakyti
Laba,

man patiko Perfetto per decoupage dvikomponento sendinimo priemone (pirkau Ermitaze). Itrukimai gaudavosi thumbup.gif Deja Nr.2 issipyle (blogai uzsukiau) ir nupirkau Antik II. Dovanu dariau dezute ir su Antik II priemone sugadinau visa savo darbeli verysad.gif Reikes vel pabandyti, gal tiesiog dar storiau reikejo uztepti g.gif

Pradejau daryti papuosalu dezute ir fantazija kazkur dingo, tiesiog bijau ka ne taip padaryti... Gal galite man padeti ir patarti kaip padaryti graziai 4u.gif Nupirkau keleta serveteliu, planavau su kuria nors is situ dekoruot sonus, bet dabar nezinau ar kuria nors is vis cia tinka doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti