QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 12 17, 13:56)
ki6k po kranu, dr4kink ir plauk visk1 von.
Paskui gerai viską nugrandyk.
Mano asmeninis praktinis atradimas - nuo drėgnos dėžutės gana gerai viskas kai atskalbta nusigremžia su sena kreditine ar nuolaidų plastikine kortele (tokia, kurios negaila gadinti). Arba kokia panašia plastiko plokštele.
Bandyk, nes visos mes pradžioje net nevieną daiktą "maudėme". Tik per bandymus, darymus ir eksperimentus ateina profesionalumas
, o perdaryti iki norimo efekto - tai juk gerai, tai rodo tavo pagarbą savo darbelio kūrimui ir tam, kas jį gaus
Taip lengvai, geras, o as jau mintysi issivaizdavau kaip sveiciu
Aciu aciu, eisiu maudyti
Papildyta:
QUOTE(Deverax @ 2010 12 17, 15:18)
Aišku, jei dar nenulakuota, tai kaip patarė Nuotaikinga dėžutė "maudyk". Aš pakišu po kranu ir šveičiu paprasta kempinele, kuri skirta indams plauti. Viskas gražiai nusigrando. Ir pradėk iš naujo
Svarbiausia nenuleisk rankų, nes viskas ateina tik per praktiką. Paskui pati pajausi, kiek reikia tempti dvikomponenčio lako
O dėl servetėlės klijavimo, tai aš klijuoju vadinamu "šlapiuoju" būdų, t.y. kišu dėžutę po kranu, arba gausiai sušlapinu servetėlės paviršių. O kaip tu klijavai servetėlę?
As zinokit is viso ta servetele klijavau vejiskai. tepiau pacia servetele klijais, tai kol ja perkeldavau aisku ji visa man susiveldavo, tai suplysdavo tai susigaranksciuodavo. Perziurejau kelias video man kazkaip patraukliausias pasirode sausas budas, kai is virsaus nuo serveteles viduriuko tepi klijus. O gal gali patyrusios patarti, kokiu budu uzklijuoti paprasicausia, kad pradedanciajai fantazija neatsoktu