Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

QUOTE(adatiene @ 2010 12 03, 11:51)
Sveiki, na ir aš paklausiu, tik labai nepykti ax.gif  4u.gif ,
kaip dekupažuoti butelį. Norėčiau papuošti šampano butelį.
Ar reikia nuimti etiketes? Ar Ar reikia kokių specialių priemonių?
iš anksto ačiū už atsakymus.

yra atskira tema apie butelių dekoravimą
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 12 03, 12:55)
yra atskira tema apie butelių dekoravimą

Ačiū atrodo radau, "Dekupažas ant skilo" ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2010 12 03, 12:00)
Ačiū atrodo radau, "Dekupažas ant skilo" ? 4u.gif

Siūlyčiau pažiūrinėti šitą temą:
Butelių dekoravimas
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2010 12 03, 13:17)
Siūlyčiau pažiūrinėti šitą temą:
Butelių dekoravimas

Ačiū, šitos nemačiau
Atsakyti
netyčia radau visą darbo eigą. gal kam prireiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 03 gruodžio 2010 - 14:23
Kaip gerai pritvirtinti prie dekupažuoto laikrodžio visas detalytes? Jos man kažkaip netvirtai laikosi... Pakėlus svyra žemyn.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 12 05, 19:13)
Kaip gerai pritvirtinti prie dekupažuoto laikrodžio visas detalytes? Jos man kažkaip netvirtai laikosi... Pakėlus svyra žemyn.

tada matomai blogai užspaudei.
Pirmiausia dedasi valandinė rodyklė, ir ją atsargiai, bet tvirtai reikia užspausti į vietą, kol stipriai laikysis. Tai ž pati storiausia strypelio dalis.

Kita - minutinė. Ją taip pat stipriai užspaudžiame jau plonesnėje strypėlio vietoje.
Ir pagaliau sekundinę. Paprastai ji įsispaudžia iš viršaus į savo lizdą, bet teko turėti mechanizmą, kur ir ji spaudėsi į ploniausią viršutinę strypelio dalį.

Jei teisingai uždėsi - laikysis puikiai.

Nepamiršk, kad rodykles netyčia sulanksčiusi gali atsargiai puikiai išlyginti jau pastatytas joms priklausančioje vietoje. Aš tam naudoju neaštrų virtuvinį peilį - juo švelniai atlankstau ir pataisau rodyklių padėtį.

Pasuk laikroduką šonu ir pažiūrėk - ar rodyklytės nepersikloja, nekliūna, ar jos visos yra lygiagrečios viena kitai? Jei liesis - strigs, ir ne vien nerodys laiko, bet ir gali sugadinti laikroduko mechanizmą.
Atsakyti
Nuotaikinga, dėkui už patarimus, bet jau draugas viską sutvarkė smile.gif
Atsakyti
Mano klausimas būtų toks: kažin ar įmanoma ant servetėlės atsispauzdint paveikslėlį? Tarkim vieną servetėlės sluoksnį užklijuočiau su lipnia juostele ant kopijavimo popieriaus. Noriu padaryti portretą ant tokių rėmelių iškarto aptrauktų su medžiaga skirtų piešimui.
Atsakyti
as ant balto ryzinio popieriaus spauzdinau, laibai liux atsispauzdina. ant serveteliu nebandziau

Atsakyti
QUOTE(jočienė @ 2010 12 06, 14:13)
Mano klausimas būtų toks: kažin ar įmanoma ant servetėlės atsispauzdint paveikslėlį? Tarkim vieną servetėlės sluoksnį užklijuočiau su lipnia juostele ant kopijavimo popieriaus. Noriu padaryti portretą ant tokių rėmelių iškarto aptrauktų su medžiaga skirtų piešimui.

PUIKIAI!

Dariau, darau, darysiu - spausdinsiu ant 1 servetkos sluoksnio thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena auksarankes mirksiukas.gif . esu megeja ir dirbu tik tada kai subresta ideja blush2.gif . Noreciau pas jus konsultacijos, jei nieko pries.
Naudoju vienkomponente sendinimo priemone is Sadolin linijos ir pirkausi nauja pakuote, bet idomiai gaunasi. Jis neskilineja, o tepant ant virsau dazus tempiasi kazkokiais siulais ir voliojasi? Nesuprantu, kas dedasi, o dazus naudoju tuos pacius kaip visada tik pakeiciau laka. Ar gali buti, kad lakas kaltas? Is anksto dekoju uz atsakyma ax.gif
Vis pasiskaitineju pas jus ir stebiuosi jusu ismone 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti