Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 12 02, 11:38)
Imk ir skaityk nuo pradžios dekuoažo temas, netingėk. Viską rasi

gerai pasakei thumbup.gif
vien šitoj temoj man regis kelis kartus buvo užduodamas šis klausimas ir į jį atsakoma g.gif
argi taip sunku ,bent jau šiuos 30 psl.perskaityti??
o jei bloga atmintis darykites konspektus worde ar dar kur doh.gif
p.s. aš taip darau ,kad nereiktu grižinėt ieškot atsakymu po temas 4u.gif
Atsakyti
ar galima akrilinius dazus biskutuka praskiest vandeniu,kad nebutu tokie tirsti?nes kai dazau man lieka ruoziukai,tai galvoju turbut to kad tirstoki dazai,nes teptukas tai minkstas,kaip ir neturetu but kaltas,o ir isbandziau ne viena..o gal turit kokiu kitokiu patarimu kas ne taip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 12 02, 00:01)
Rodyklės. Vėlgi fantazija beribė.
Vienoje rusų laiadoje mačiau kaip rodykles pagamino iš plastmasinių vienkartinių valgymo įrankių, jas.......  thumbup.gif  padėjo tarp folijos (masitinės) lakštų ir "sulygino" senu senutėliu lygintuvu, kad susiplotų  thumbup.gif , tada nudažė, padarė reikiamas skylutes ir pakeitė jomis rodykles.

Kaip idomu g.gif Gal galetum nuoroda imesti, kap ten viskas atliekama? Pabaigiau savo laikrodi, jo skersmuo 80cm... niekur nerandu tokiu ilgu rodykliu doh.gif
Cia turbut per TV matei, pagalvojau gal youtube rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GundaC: 02 gruodžio 2010 - 13:24
QUOTE(nobleee @ 2010 12 02, 14:20)
ar galima akrilinius dazus biskutuka praskiest vandeniu,kad nebutu tokie tirsti?nes kai dazau man lieka ruoziukai,tai galvoju turbut to kad tirstoki dazai,nes teptukas tai minkstas,kaip ir neturetu but kaltas,o ir isbandziau ne viena..o gal turit kokiu kitokiu patarimu kas  ne taip? blush2.gif

Galima skiesti vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(nobleee @ 2010 12 02, 13:20)
ar galima akrilinius dazus biskutuka praskiest vandeniu,kad nebutu tokie tirsti?nes kai dazau man lieka ruoziukai,tai galvoju turbut to kad tirstoki dazai,nes teptukas tai minkstas,kaip ir neturetu but kaltas,o ir isbandziau ne viena..o gal turit kokiu kitokiu patarimu kas  ne taip? blush2.gif

Tik geriausia būtu virintu šaltu vandeniu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nikee23 @ 2010 12 02, 14:07)
gerai  pasakei  thumbup.gif

o jei bloga atmintis darykites konspektus worde ar dar kur  doh.gif

super mintis thumbup.gif o jei dar susisisteminti temomis? Tada isvis neikainojama informacija bus.

Atsakyti
QUOTE(GundaC @ 2010 12 02, 14:20)
Kaip idomu  g.gif Gal galetum nuoroda imesti, kap ten viskas atliekama? Pabaigiau savo laikrodi, jo skersmuo 80cm... niekur nerandu tokiu ilgu rodykliu  doh.gif

nea, ne per TV. Buvau radusi internete, bet kai dabar bandziau rasti - matomai pasibaigusi saito ar serverio sutartis ar kazkas, ten nebera sad.gif Bet jau nebestebina tokie dalykai, nes daug serverių užsidarė.

Bandysiu atgaminti ką mačiau.
Lygintuvas buvo ne elektrinis, bet tas super senas anglinis. Jį dizaineris pastatė ant elektrinės plytelės, ikaitino paviršių, ir... tada be gailesčio paukštelėjo ant aliuminio folijos, tarp kurios sluoksnių buvo padėti šaukštas, peilis ir šakutė. Kai atvėso - foliją nuėmė ir liko plokšti įrankiai.

Beje nepamiršk, kad mechanizmas "patempia" sukti tik atitinkamai neperdideles rodykles, nes didelėms judinti reikia daugiau jėgos.
Paprastai mechanizmai nebūna pritaikyti sukti metrines Šitos "smulkmenos" reikia paisyti, nes rodys laikrodukas ne mums reikiamą tikslų, o asmeninį laikrodinį laiką, jei "nepatemps" rodyklių. Savadarbės turi būti labai lengvos
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 11 30, 14:58)
matosi kad absoliučiai neskaitei temų.  doh.gif
.......
......

begalo bekrasto esu dekinga, reiks dar karta pravesrsti senas temas, kazkaip sito neuzfiksavusi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Bite, Raseleb, labai ačiū už konusltacijas dėl lakavimo. Nulakavau komdėlę 8 kartus plonais sluoksneliais ir tikrai atorod labai neblogai viskas. Matyt, dėl tų burbulų buvo kaltas teptukas, nes dabartinis ir drėgnas reikalo negadina.
Atsakyti
QUOTE(nikee23 @ 2010 12 02, 14:07)
gerai  pasakei  thumbup.gif
vien šitoj temoj man regis kelis kartus buvo užduodamas šis klausimas ir į jį atsakoma g.gif
argi taip sunku ,bent jau šiuos 30 psl.perskaityti??
o jei bloga atmintis darykites konspektus worde ar dar kur  doh.gif

na kodėl reik taip iškart žmogų užsipulti g.gif šiaip dažnai atskirose temose būna kažkur susistemintai patalpinta medžiaga, o naujokui tarp visų temų, potemių ir t.t. sunkoka kartais susiorientuoti smile.gif bet tai juk nebūtinai reiškia, kad žmogus tinginys ax.gif aišku visokių būna, bet gal neužsipulkim iškart taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 12 03, 10:23)

aš neužsipuolu ,bet kad toks vaizdas, kad neskaitę,nes kaip rašiau vien šioj temoj įvairiausių paaiškinimu pilna buvo ,ir ant burbulo kas po ko eina ir ant medžio.Paprasčiausiai dabar gal žmonės pradės konspektuotis ir nebereiks tu pačių klausimų užduot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikee23: 03 gruodžio 2010 - 10:53
Sveiki, na ir aš paklausiu, tik labai nepykti ax.gif 4u.gif ,
kaip dekupažuoti butelį. Norėčiau papuošti šampano butelį.
Ar reikia nuimti etiketes? Ar Ar reikia kokių specialių priemonių?
iš anksto ačiū už atsakymus.
Atsakyti