Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

QUOTE(biriusa @ 2010 11 25, 14:36)
As su Dala nedirbau tad visai garnatuotaj negaliu pasakyti. O ten istrukcijoje parasyta pilnai isdziovinti step1? As naudoju Antika ir Sottile tai ju pirmo sluoksnio nereikia visiskai isdziovinti, reikia tik palaukti apie 20-30 min kol pirmas sluoksnis pasidaro skaidrus bet dar neisdziuves ir tada tepti step2  g.gif  o dar buna del dregno ir salto oro reikia daugiau laiko kad suskiltu....tada padeda kur i silta vieta ar ant radiatoriaus ar nt sildomu vonios grindu smile.gif

aciu uz patarimus -padejau anr radijatoriaus savo dezute ir ziuriu po 2paru suskilimai atsirado thumbup.gif kazkaip ilgokai sakyciau, na bet svarbiausia, kad visgi kazkas gaunasi ax.gif
Atsakyti
Laba visoms darbstuolems,

na nuolat pasiskaitineju jusu tema, bet niekad pati nerasiau, bet va susiduriau su viena problemele ir noriu jusu patarimo. Uzklijavau ryzine servetele ant kedes sedimosios, bet va lieka krastai kuriu ji nepaslepia ir man jie neatrodo dailiai..... nesugalvoju kaip cia graziau butu isbaigt paveiksliuka? gal kas galetu pametet kokiu minciu???? nes atitaikyt ryzine servetele bijau kad bus labai sudetinga tuose krastuose pagal paveiksliuka sad.gif

va o cia ta kede apie kuria eina kalba......
user posted image
user posted image

Buciau labai dekinga uz patarimu!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agenka @ 2010 11 26, 15:13)

na nuolat pasiskaitineju jusu tema, bet niekad pati nerasiau, bet va susiduriau su viena problemele ir noriu jusu patarimo. Uzklijavau ryzine servetele ant kedes sedimosios, bet va lieka krastai kuriu ji nepaslepia ir man jie neatrodo dailiai..... nesugalvoju kaip cia graziau butu isbaigt paveiksliuka? gal kas galetu pametet kokiu minciu???? nes atitaikyt ryzine servetele bijau kad bus labai sudetinga tuose krastuose pagal paveiksliuka sad.gif

va o cia ta kede apie kuria eina kalba......
user posted image
user posted image

Buciau labai dekinga uz patarimu!!!!!  4u.gif

Asmeniškai aš nuo išorinių sėdimosios dalies kraštų daryčiau spalvos perėjimą su kempinėle, t.y. nuo tamsiausios, kokia yra kėdės spalvą (tamsiai ruda kiek įmatau iš mažos foto) eičiau prie šviesiausios, koks yra ryžinis popierius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 26 lapkričio 2010 - 14:42
QUOTE(*monikute* @ 2010 11 26, 15:41)
Asmeniškai aš nuo išorinių sėdimosios dalies kraštų daryčiau spalvos perėjimą su kempinėle, t.y. nuo tamsiausios, kokia yra kėdės spalvą (tamsiai ruda kiek įmatau iš mažos foto) eičiau prie šviesiausios, koks yra ryžinis popierius  ax.gif

OI aciu uz minti..... as tiesiog galvojau gal pagal paveikslelio fona atitaikyt spalva, bet taip bus dar idomiau smile.gif didelis dekui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2010 11 19, 19:06)
Sveikos, norėjau paklausti kur galima nusipirkti termoplatinės plėvelės Kaune. Na niekur nerandu, nei internete nei šiaip. Matyt ieškoti gal nemoku...  doh.gif

Atsiprašau, kad pasikartosiu, bet gal matėte kas kur pirkti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kibirkstele*: 26 lapkričio 2010 - 17:26
QUOTE(kibirkstele* @ 2010 11 26, 17:11)
Atsiprašau, kad pasikartosiu, bet gal matėte kas kur pirkti?  blush2.gif

O kas tai per daiktas - termoplatinė plevelė..??.. g.gif ..neteko nieko girdėti apie tokią.. unsure.gif
Atsakyti
Mano pirmoji gyvenime dekupazine dezele (praeita savaitgali dar buvo sepetys, zvakide, bumbulas, ale neverti jokio demesio..). Dezele isklota filcu, viduj irgi sendinta vienkomponenciu, ir padaryti priderinti auskarai, ale nespejau nufotografuoti - labai greitai reikejo atiduoti...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 26 lapkričio 2010 - 20:57
QUOTE(Agenka @ 2010 11 26, 14:13)

Buciau labai dekinga uz patarimu!!!!!  4u.gif

Patarimas ateičiai-jei norisi pratęsti kraštuose paveikslėlį, ryžinio popieriaus kraštus apiplėšti, nebus briaunos, o tada pritapyti, pratęsiant piešinį.
Jei nėra pakankamai įgūdžių, patirties, manau, jau geriau palikti taip kaip yra...
Mintys apie pritaikymą kitų paveikslėlių ar apjungimą kempinėle, mano galva, ne pats geriausias planas. Tapyčiau.
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2010 11 27, 02:04)
Patarimas ateičiai-jei norisi pratęsti kraštuose paveikslėlį, ryžinio popieriaus kraštus apiplėšti, nebus briaunos, o tada pritapyti, pratęsiant piešinį.
Jei nėra pakankamai įgūdžių, patirties, manau, jau geriau palikti taip kaip yra...
Mintys apie pritaikymą kitų paveikslėlių ar apjungimą kempinėle, mano galva, ne pats geriausias planas. Tapyčiau.

na ryzine servetele taip, apiplesiau, bet va kadangi vistiek ji buvo mazoka ir liko krastai..... na o del pritapymo tai manau cia as rankos neturiu schmoll.gif , manau tik sugadinciau daikta....... na kol kas dar stovi daiktas ir laukia ikvepimo smile.gif

Aciu uz komentarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2010 11 26, 16:28)
O kas tai per daiktas - termoplatinė plevelė..??.. g.gif ..neteko nieko girdėti apie tokią..  unsure.gif

Ot su klaida parasiau Termoplastinė plėvelė. Su ja galima išgauti trimatį vaizdą, pvz kaip nuotraukoje lapai. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kibirkstele*: 27 lapkričio 2010 - 09:02
QUOTE(Agenka @ 2010 11 27, 08:26)
na ryzine servetele taip, apiplesiau, bet va kadangi vistiek ji buvo mazoka ir liko krastai..... na o del pritapymo tai manau cia as rankos neturiu  schmoll.gif , manau tik sugadinciau daikta....... na kol kas dar stovi daiktas ir laukia ikvepimo smile.gif

Aciu uz komentarus smile.gif

Visi turi ranką...ir ne vieną... mirksiukas.gif
Tetrūksta minimalių žinių, praktikos (praktikuotis ne ant kėdės wink.gif), tikėjimo ("aš galiu!") ir drąsos (svarbiausia).
Atsakyti
Kaip reikia dekupažuoti su atspausdintu popieriumi.? blink.gif
Atsakyti