Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

QUOTE(ievakata @ 2010 11 24, 16:07)
Oho, as cia 3 kartus nulakavau ir jau noriu efekto, supratau, aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

as tiek daug nelakuoju, brt kokius astuonis kartus tai tikrai, ir kai servetele isdzius su smulkiu glaspoperiu patrink tuos nelygumus, tik smarkiai nespausk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, esu visai dar naujoke dekupazo reikaluose bet turiu dideli nora "papuosti" vaiko zaislu deze, ji yra prasmasine, permatomos plaspases, ar imanoma ja nudazyt graziai, nes dazant juk viskas persisviecia, gal yra kazkoks budasta spalva uzfiksuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleja_ @ 2010 11 25, 01:58)
Sveikos, esu visai dar naujoke dekupazo reikaluose bet turiu dideli nora "papuosti" vaiko zaislu deze, ji yra prasmasine, permatomos plaspases, ar imanoma ja nudazyt graziai, nes dazant juk viskas persisviecia, gal yra kazkoks budasta spalva uzfiksuot?  g.gif

labas
įmanoma.
Lygiau dengiasi gruntas ne tepant teptuku, o su kempine nestorai kelis kartus "užtapnojant", kaskart kiekvienam sluoksniui leidžiant gerai išdžiūti.

Tik plastiką reikia gerai pašiurktinti su švitriniu, kad gruntas, o ir vėliau pats dekoras turėtų už ko laikytis, nes nuo lygaus plastikinio paviršiaus labai dažnai visas apdekoruotas sluoksnis nusilupa kaip virto kiaušinio lukštas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, labai jusu patarimu noretu zalia dekupazo savamoksle 4u.gif

Bandau padaryt savo pirmaja dezute, bet na niekaip man jos pasendint neiseina -neatsiranda itrukimai.. gal patarsit, ka darau ne taip? blush2.gif

Medine dezutele nudazau dazais,klijuoju servetele klijais (viva decor -kleber+lack), tada isdziuvus tepu step1 Large Crack base (dala deco), o jam isdziuvus -step2 Crackle Glaze (Dala deco). Na ir niekas man nevyksta g.gif

Gal izvelgiat mano darbe klaidu, kurie neleidzia mano kurineliui suskilinet? Buciau lb dekinga 4u.gif

Beje, dar klausimelis -ar butina ant mediniu pavirsiu det grunta pries dazus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 25 lapkričio 2010 - 12:51
Sveikos,
as su tokiu kalusimu, jei ne cia,tai nepykit 4u.gif isvaziuojam i Anglija, vezuosi ir dekupazo pilna deze irankiu smile.gif norejau paklausti kaip su dekupazo priemonem anglijoj, gal kas ten gyvena ir darote.. buciau labai dekinga uz informacija 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2010 11 25, 13:48)
tada isdziuvus tepu step1 Large Crack base (dala deco), o jam isdziuvus -step2 Crackle Glaze (Dala deco). Na ir niekas man nevyksta  g.gif

Sveika, gal įtrūkimų nesimato, nes tu jų neįtrini aliejiniais arba porporina? Dvikomponenčio įtrūkimus reikia įtrinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2010 11 25, 13:56)
Sveika, gal įtrūkimų nesimato, nes tu jų neįtrini aliejiniais arba porporina? Dvikomponenčio įtrūkimus reikia įtrinti  4u.gif

kad visaip kaip jau ziurejau -tikrai ner alei ne vieno itrukymelio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2010 11 25, 15:24)
kad visaip kaip jau ziurejau -tikrai ner alei ne vieno itrukymelio  unsure.gif

As su Dala nedirbau tad visai garnatuotaj negaliu pasakyti. O ten istrukcijoje parasyta pilnai isdziovinti step1? As naudoju Antika ir Sottile tai ju pirmo sluoksnio nereikia visiskai isdziovinti, reikia tik palaukti apie 20-30 min kol pirmas sluoksnis pasidaro skaidrus bet dar neisdziuves ir tada tepti step2 g.gif o dar buna del dregno ir salto oro reikia daugiau laiko kad suskiltu....tada padeda kur i silta vieta ar ant radiatoriaus ar nt sildomu vonios grindu smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali papasakoti kaip reiketu atsispauzdinti nuotrauka ir pasidaryti dekupazui, aciu
Atsakyti
labuka, noriu paklausti tu kurios kalediniu zaisliuku pridare labai graziu biggrin.gif
kaip padaryti, kad butu graziau?Jus dazot is vidines plastikinio zaisliuko puses, o servetele klijuojat is isores ar kaip?niekad nedarius dar zaisliuko, bet noriu pabandyti.Dar viena zaisliuko puse apdrebiau is isores stukturine pasta gausis tokia gruobleta, o vat ka toliau daryti su kita puse zaisliuko kaip klijuoti ir dazyti.
Papildyta:
QUOTE(Neerineelee @ 2010 11 25, 18:03)
Gal kas gali papasakoti kaip reiketu atsispauzdinti nuotrauka ir pasidaryti dekupazui, aciu

yra specialus popierius toks kaip ryzinis ant jo ir spausdinasi nuotrauka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neerineelee @ 2010 11 25, 17:03)

Ant paprasto popieriaus lazeriniu printeriu atsispausdini nuotrauką...ir viskas gali dekupažinti su ja 4u.gif

QUOTE(rug_gele @ 2010 11 26, 10:04)
labuka, noriu paklausti tu kurios kalediniu zaisliuku pridare labai graziu biggrin.gif
kaip padaryti, kad butu graziau?Jus dazot is vidines plastikinio zaisliuko puses, o servetele klijuojat is isores ar kaip?niekad nedarius dar zaisliuko, bet noriu pabandyti.Dar viena zaisliuko puse apdrebiau is isores stukturine pasta gausis tokia gruobleta, o vat ka toliau daryti su kita puse zaisliuko kaip klijuoti ir dazyti.

Yra tema kalėdiniai žaisliukai..ten merginos patarimus dalina.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2010 11 26, 12:06)
Yra tema kalėdiniai žaisliukai..ten merginos patarimus dalina.. 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti