Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

QUOTE(*monikute* @ 2010 11 24, 09:48)
<...>

Nu tai kas čia per nesąmonė  doh.gif  kodėl pardavėja sako, kad visas rinkinys būtent ir yra geras, kad tinka visas dalis naudoti kartu, o pasirodo, kad netinka  mad.gif

Nenaudojau dar tokių priemonių..tai negaliu nieko pasakyti...Bet jei veliasi...tai tikrai netinka..Gal sumaišyti buteliukai.. g.gif ..Arba pardavėja pati nelabai susigaudo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2010 11 24, 10:58)
Nenaudojau dar tokių priemonių..tai negaliu nieko pasakyti...Bet jei veliasi...tai tikrai netinka..Gal sumaišyti buteliukai.. g.gif ..Arba pardavėja pati  nelabai susigaudo.. g.gif

mad.gif nu nesiseka man su tais lakais nors užsimušk doh.gif tai įkiša patį pretenzingiausią, tai ne tą viršutinį laką mad.gif
Atsakyti
O kokį galėtumetė parekomenduoti sintetinį laką ne vandens pagrindu? Neturiu tokio nei vieno blush2.gif nors namai jau lūžta nuo visų priemonių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mielosios, gal galima trumpa instrukcija kaip gaminti ir tvirtinti toki kaspineli?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 11 24, 10:25)
O kokį galėtumetė parekomenduoti sintetinį laką ne vandens pagrindu? Neturiu tokio nei vieno  blush2.gif nors namai jau lūžta nuo visų priemonių  doh.gif  biggrin.gif

Senukuose yra purškiami sintetiniai lakai, tai juo gerai keleta kartų nupurkšti ir tada ant viršaus jau galima lakuoti akriliniu
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 11 24, 10:38)
Mielosios, gal galima trumpa instrukcija kaip gaminti ir tvirtinti toki kaspineli?

user posted image

Kokia čia instrukcija: atsikerpi dviejų ilgių juosteles, viena iš jų iš abiejų galu sulenki link vidurio, suklijuoji. Imi kitą juostelę taip pat sulenki iš abiejų galų į vidurį, suklijuoji. Atsikirpus trečią juostelę tokio ilgio kad apkabintu abi juosteles per viduriuką ir jas sudejusi apkabini ir suklijuoji. Tokį bantuką galima klijuoti kur nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 11 24, 12:54)
Kokia čia instrukcija: atsikerpi dviejų ilgių juosteles, viena iš jų iš abiejų galu sulenki link vidurio, suklijuoji. Imi kitą juostelę taip pat sulenki iš abiejų galų į vidurį, suklijuoji. Atsikirpus trečią juostelę tokio ilgio kad apkabintu abi juosteles per viduriuką ir jas sudejusi apkabini ir suklijuoji. Tokį bantuką galima klijuoti kur nori  mirksiukas.gif

ACIU! Ale klausiau tik todel kad tikrai kazkur buvo ju lankstymo instrukcija... Ale niekaip neradau.
Atsakyti
Merginos, patarkit naujokei, nulakavus jauciasi kur servetele priklijuota, ar dar lakuoti, ar slifuoti, o kiek vidutiniskai lako suoksniu dedat?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2010 11 24, 13:27)
Merginos, patarkit naujokei, nulakavus jauciasi kur servetele priklijuota, ar dar lakuoti, ar slifuoti, o kiek vidutiniskai lako suoksniu dedat?

Priklausomai kokio efekto nori. Bet aišku patartina lakuoti daug kartų, ir maždaug kas antra sluoksnį pašveičiant, tada nesijaučia nelygumai. Aš lakuoju apie 15-20 kartų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 11 24, 13:57)
Priklausomai kokio efekto nori. Bet aišku patartina lakuoti daug kartų, ir maždaug kas antra sluoksnį pašveičiant, tada nesijaučia nelygumai. Aš lakuoju apie 15-20 kartų.  ax.gif

Oho blink.gif Aš maksimum du-tris kartus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 11 24, 10:38)

Praeitam puslapyje..kaip tik nuoroda buvo įdėta, kaip tokį kaspinėlį padaryti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 11 24, 13:57)
Priklausomai kokio efekto nori. Bet aišku patartina lakuoti daug kartų, ir maždaug kas antra sluoksnį pašveičiant, tada nesijaučia nelygumai. Aš lakuoju apie 15-20 kartų.  ax.gif

Oho, as cia 3 kartus nulakavau ir jau noriu efekto, supratau, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti