Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

QUOTE(Salvador_dalli @ 2010 11 22, 19:09)
Sveikos. Darau dezutes visokias, apirankes, auskarus  ir kt. dekupazui. Jei reikia rasykite i AZ.

Mes čia visos visa tai irgi darom.. topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2010 11 22, 08:36)
Niekada nedariau su bantukais nieko..Bet mano supratimu, tai ta juostelė užklijuojama kai jau visas darbelis pilnai padarytas - nulakuotas..ir tos juostelės papildomai lakuoti tikrai nereikia.. smile.gif

Biriusa, Salne ačiū, kad paaiškinot dėl juostelės klijavimo 4u.gif , bučiau nulakavus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2010 11 22, 18:30)
Mielosios, gal galėtumėte man padėti?
Nusižiūrėjau Dekostudijoj tokią raktinę, bet, deja, nėra vidinio jos vaizdo. man taip rūpi, kiek ten tų kabliukų. Nieko Vilniuj panašaus išorinio vaizdo nerandu pirkti, tai užsisakinėčiau iš ten, bet... tie kabliukai neramina. Gal kuri esate pirkusi iš ten ir turite kokio nors darbelio foto parodyti, kaip ten tas vidus atrodo? Būčiau labai labai dėkinga  4u.gif

http://www.dekostudi...roducts_id/1764

Lenkai rašo, kad šeši plastikiniai kabliukai..Kadangi dažniausiai visgi tie medinukai Lietuvoje irgi būna iš lenkų, tai spėjų, kad bus tie patys šeši kabliukai... 4u.gif
Atsakyti
Salne, labai Jums ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2010 11 22, 18:35)
Čia yra šiek tiek būdų, kaip rišti tuos kaspinėlius...Kaspinėlių rišimas..Gal ką rasi tinkamo.. g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pasakykit man neismanelei kaip cia su tais raitytais motyvais... nejau iskarpyti? bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manima: 23 lapkričio 2010 - 10:09
QUOTE(manima @ 2010 11 23, 10:09)
Sveikos, pasakykit man neismanelei kaip cia su tais raitytais motyvais... nejau iskarpyti? bigsmile.gif

Čia klijuota ištisa servetėlė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2010 11 22, 18:30)
Mielosios, gal galėtumėte man padėti?
Nusižiūrėjau Dekostudijoj tokią raktinę, bet, deja, nėra vidinio jos vaizdo. man taip rūpi, kiek ten tų kabliukų. Nieko Vilniuj panašaus išorinio vaizdo nerandu pirkti, tai užsisakinėčiau iš ten, bet... tie kabliukai neramina. Gal kuri esate pirkusi iš ten ir turite kokio nors darbelio foto parodyti, kaip ten tas vidus atrodo? Būčiau labai labai dėkinga  4u.gif

http://www.dekostudi...roducts_id/1764

prasome vidus raktines smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, smile.gif
Esu čia naujokė tikiuosi šiltai priimsite į savo būrį esu pasiruošusi atsakyti į kitų klausimus ( jai tik žinosiu atsakymą) ir pati šio to paklausti smile.gif taigi pradžioje aš turiu štai tokį klausimą kaip padarai dekupažą ant lėkštės ar tinka lakuoti paprastu laku, ar jis nenusiplaus kai plausi po vandeniu? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabyteee123: 23 lapkričio 2010 - 20:54
Labas rytas mergaitės 4u.gif

Vakar susidūriau su problema g.gif jau baigiau daryti dėžutę ir norėjau užlakuoti paskutinį viršutinį lako sluoksnį, bet.... man kažkodėl viskas pradėjo siaubingai veltis doh.gif net nereikėjo daugybės kartų brūžinti jau po pirmo - antro potėpio pradėdavo viskas burbuliuotis verysad.gif Naudojau dvikomponentį crakle glaze sendinimo laką ir iš to paties rinkinio viršutinį laką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 11 24, 09:25)
Labas rytas mergaitės  4u.gif

Vakar susidūriau su problema  g.gif  jau baigiau daryti dėžutę ir norėjau užlakuoti paskutinį viršutinį lako sluoksnį, bet.... man kažkodėl viskas pradėjo siaubingai veltis  doh.gif  net nereikėjo daugybės kartų brūžinti jau po pirmo - antro potėpio pradėdavo viskas burbuliuotis  verysad.gif  Naudojau dvikomponentį crakle glaze sendinimo laką  ir iš to paties rinkinio viršutinį laką unsure.gif

Susivėlė todėl, kad naudojai laką vandens pagrindu..o ši priemonė greičiausiai reikalauja ko nors iš tų vaitspiritinių, sintetinių lakų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2010 11 24, 10:32)
Susivėlė todėl, kad naudojai laką vandens pagrindu..o ši priemonė greičiausiai reikalauja ko nors iš tų vaitspiritinių, sintetinių lakų  4u.gif

man irgi buvo kilusi tokia mintis, bet kaip taip gali būti jei parduotuvėje pirkau tą rinkinuką ir pardavėja pasakė, kad tinka rinkinyje esantis lakas, nes specialiai padarytas prie tos rūšies sendinančio. Tai kaip man dabar pasielgti ir kaip išspręsti problemą unsure.gif

Naudojau šį laką:

user posted image

Prie jo aprašymo nurodyta, kad "Pilnai išdžiovinus galima lakuoti tik NE vandens pagrindo laku".

Ir iš to paties rinkinio panaudojau viršutinį laką - „Deco varnish gloss" g.gif

Va toks rinkinys:

user posted image

Kažkoks absurdas doh.gif dabar pasiskaičiau internete:

„DECO VARNISH HIGH GLOSS“ 125 ml., blizgus užbaigiamojo sluoksnio lakas vandens pagrindu. Blizgus viršutinio sluoksnio lakas vandens pagrindu. Užtepkite lygų sluoksnį ir leiskite išdžiūti. Galima tepti antrą sluoksnį, bet reikia tepti ta pačia kryptimi kaip buvo tepta ir pirmas sluoksnis. Geriausi rezultatai gaunami, jei naudojamas švelnus teptukas. Galima skiesti vandeniu 50:50. Negeltonuoja.

Nu tai kas čia per nesąmonė doh.gif kodėl pardavėja sako, kad visas rinkinys būtent ir yra geras, kad tinka visas dalis naudoti kartu, o pasirodo, kad netinka mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 24 lapkričio 2010 - 09:48